کد خبر: ۳۰۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲

نوجوان ۱۴ ساله با اختراع صابونی برای مبارزه با سرطان پوست برنده جایزه علمی شد

صابون او دارو‌هایی را از طریق پوست تزریق می‌کند که سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی فعال می‌کند.
نوجوان ۱۴ ساله با اختراع صابونی برای مبارزه با سرطان پوست برنده جایزه علمی شد

مخاطب 24- یک نوجوان 14 ساله آمریکایی صابونی ابداع کرده است که می‌تواند به سیستم ایمنی بدن انسان در مبارزه با سرطان پوست کمک کند. صابون ساخته‌شده توسط این نوجوان جایزه برتر مسابقه استعدادیابی «چالش دانشمند جوان» را دریافت کرده است.

«هیمن بیکل» تا پیش از اینکه همراه با خانواده خود به ایالات‌متحده نقل مکان کند، چهار سال در اتیوپی زندگی کرده است. او که خالق این صابون است، از مردمان اتیوپی که تمام روز زیر آفتاب داغ درحال کار هستند، الهام گرفته و امیدوار است که اختراع او روزی به یک گزینه مقرون‌به‌صرفه و مؤثر تبدیل شود.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

نحوه عملکرد صابون در مقابل سرطان پوست

صابون او داروهایی را از طریق پوست تزریق می‌کند که سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه با سلول‌های سرطانی فعال می‌کند. اگر این درمان مؤثر باشد و ایمن‌بودن آن مشخص شود، می‌تواند برای افرادی که قادر به پرداخت هزینه‌های درمانی گران‌قیمت سرطان پوست نیستند یا به آن‌ها دسترسی ندارند، اهمیت زیادی داشته باشد.

او ابتدا کار روی صابون را در خانه آغاز کرده است اما زمانی که به فینالیست مسابقه تبدیل شد، از «دانشگاه ویرجینیا» و «دانشگاه جورج تاون» و مهندس محصول شرکت 3M نیز کمک گرفت. مسابقه استعدادیابی «چالش دانشمند جوان» توسط شرکت چندملیتی تری‌ام (3M) مستقر در ایالات‌متحده برگزار شده و به‌طور گسترده به توسعه و ثبت اختراع ماسک N95 در دهه‌های 1970 و 80 شناخته می‌شود.

ترکیب اصلی این محصول ایمیدازوکینولین است که درحال‌حاضر از آن به‌عنوان یک درمان موضعی برای زگیل، عفونت‌های قارچی و آکنه استفاده می‌شود. FDA همچنین استفاده از آن برای درمان «سرطان سلول پایه‌ای» را تأیید کرده است که بیکل نیز روی آن تمرکز دارد.

بیکل در مصاحبه‌ای به  NPR می‌گوید:

«این صابون کمی چسبنده‌تر از صابون‌های معمولی است، زیرا نانوذرات مبتنی بر لیپید دارد و نکته اصلی این است که پس از شستن دست‌های خود با صابون، بخش‌های دارویی روی پوست شما باقی می‌ماند.»

او درحال‌حاضر امیدوار است که طی پنج سال آینده بتواند تأییدیه آزمایش‌های انسانی و FDA را دریافت کند.

 

منبع: دیجیاتو

برچسب ها: سرطان پوست
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر