کد خبر: ۲۹۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴

مخابرات پرچمدار ملی ارتباطات کشور است

علی اصغر انصاری، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات در نشست امضای تفاهم نامۀ دریافت پروانۀ یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSp) شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه مخابرات زیر بنا توسعه در کشور و نماینده جمهوری اسلامی درتلکام کشوراست اظهار داشت: باید به فوریت به توسعه ارتباطات کشور کمک کرد.
مخابرات پرچمدار ملی ارتباطات کشور است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مخابرات به عنوان هشتمین اپراتور کشور، پروانۀ یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی (UNSp) دریافت کرد. در نشست این تفاهم نامۀ که با حضور رییس، نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران، امیر لاجوردی، قائم مقام وزیر در امور ارتباطات و رئیس رگولاتوری وعلی اصغر انصاری، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات محل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برگزار شد. براساس مفاد این تفاهم نامۀ، شرکت مخابرات متعهد شد که بعد از دریافت پروانۀ unsp، تعداد ۷ میلیون ظرفیت از ۲۰ میلیون پوشش مورد نظر در کلان پروژۀ ملی فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها را پیش از پایان تابستان ۱۴۰۴ آماده تحویل به مشترکان کند.

سرعت بیشتر به هدف گذاری دولت سیزدهم در پروژه توسعه فیبر نوری

امیر لاجوردی، قائم مقام وزیر در امور ارتباطات و رئیس رگولاتوری همچنین در این نشست با تاکید بر اینکه فعالیت‌های شرکت مخابرات در توسعه فیبرنوری متوقف نبوده گفت:امروز روزبه یاد ماندی برای صنعت ارتباطات کشور است چرا که ورود شرکت مخابرات به پروژه توسعه فیبرنوری در کنار دیگر مجریان این طرح، سرعت بیشتری به هدفگذاری دولت سیزدهم است.

طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها، کلان پروژۀ دولت سیزدهم در حوزۀ ارتباطات و فناوری اطلاعات است که اجرای آن سبب خواهد شد تا توقف یک دهه‌ای توسعۀ شبکۀ ثابت کشور جبران شود.

وی افزود: اجرای این طرح منجر به ایجاد ۲۰ میلیون پوشش فیبرنوری ویژۀ منازل و کسب و کار‌ها توسط اپراتور‌های دارای تعهد خواهد شد. کاربران ایرانی با استفاده از فیبرنوری امکان بهره‌بردن از سرعتی بیش از ۸۰ برابر سرعت فعلی اینترنت کشور را خواهند داشت؛ چرا که توسعۀ شبکۀ فیبرنوری سبب می‌شود که مردم ایران بتوانند از سرعت‌های بالغ بر ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه استفاده کنند.

دکتر انصاری همچنین دراین نشست، با اشاره به تکالیف برنامه هفتم گفت: باید تعرفه در بخش‌های مختلف تغییر کند تا اپراتور‌ها بتوانند در کشور فعالیت‌های توسعه‌ای داشته باشند.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات افزود: اگر سرمایه گذاری در بخش توسعه‌ای ارتباطات صورت نگیرد ارتباطات در کشور نابود می‌شود باید مسایل و مشکلات را به یاری هم از میان برداریم تا این صنعت نجات پیدا کند.

امیر لاجوردی، رئیس رگولاتوری با بیان اینکه اعتبار این پروانه به مدت ۱۰ سال است گفت: بر اساس این پروانه اپراتور‌های دارای شبکه ارتباطی می‌توانند با دریافت الحاقیه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی، کلیه خدمات این صنعت را به مشترک با دریافت این پروانه، ارائه هرگونه خدمت مخابراتی، ارتباطی و انتقال داده‌ها از قبیل دسترسی به شبکه ملی اطلاعات و خدمات مبتنی بر آن، خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت، خدمات شبکه‌های اختصاصی، خدمات رادیو ترانک عمومی، خدمات دسترسی ماهواره‌ای، خدمات مکالمه و ارتباط (صوتی، متنی، داده‌ای و تصویری)، انواع خدمات ارزش‌‏افزوده و مکالمه صوتی بین‌‏الملل وارده و صادره برای مشترکین در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور و بر بستر شبکه موضوع پروانه توسط دارنده پروانه با قابلیت ترابردپذیری و تحرک‌‏پذیری امکان‌پذیر می‌شود.

وی با اشاره به قوانین برنامه هفتم برای توسعه پروژه فیبر نوری تصریح کرد: ایجاد ۲۰ میلیون اتصال تا پایان برنامه از اتفاق‌های خوب این برنامه است. همچنین در این الحاقیه دولت از حق السهم خود بابت سرویس‌هایی که در قالب فیبرنوری چشم پوشی کرده است تا بتوان پروژه فیبر نوری با سرعت بیشتری انجام شود.

رئیس رگولاتوری با بیان اینکه تمدید پروانه‌های الحاقی در این دوره به ارث رسیده گفت: تجمیع پروانه خدمات مختلف از ویژگی‌های بند‌های ااین الحاقیه است؛ و امیدواریم با این الحاقیه انقلابی در حوزه ارتباطات ثابت ایجاد شود تا کاربران از این حوزه استفاده بیشتر کنند.

دکتر انصاری، با اشاره به تکالیف برنامه هفتم گفت: باید تعرفه در بخش‌های مختلف تغییر کند تا اپراتور‌ها بتوانند در کشور فعالیت‌های توسعه‌ای داشته باشند.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات افزود: اگر سرمایه گذاری در بخش توسعه‌ای ارتباطات صورت نگیرد ارتباطات در کشور نابود می‌شود باید مسایل و مشکلات را به یاری هم از میان برداریم تا این صنعت نجات پیدا کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ورزش زورخانه‌ای، یادگار پوریای ولی ورزش زورخانه‌ای، یادگار پوریای ولی
ورزش زورخانه‌ای، باستانی یا پهلوانی، از جمله ورزش‌های سنتی و شناخته شده‌ای است که در محلی خاص به نام «زورخانه» و همراه با ضرب مرشد انجام می‌شود. پیشینه این ورزش سنتی به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش باز می‌گردد. در دوران باستان، ورزش و انجام حرکات رزمی از فعالیت‌های اصلی روزانه ایرانیان محسوب می‌شده و جامعه ارزش بالایی برای ورزشکارانی که برای قدرت بدنی و شجاعت روحی داشتند، قائل می‌شدند.
‌می‌دانید چطور لاستیک موتور را درست می‌کنند؟ ‌می‌دانید چطور لاستیک موتور را درست می‌کنند؟
اینطوری لاستیک موتور سیکلت رو میسازن
جانشین درویش مشخص شد جانشین درویش مشخص شد
پس از استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، هیات مدیره این باشگاه جانشین وی را انتخاب کرد
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
برگزیده
‌می‌دانید چطور لاستیک موتور را درست می‌کنند؟ ‌می‌دانید چطور لاستیک موتور را درست می‌کنند؟
اینطوری لاستیک موتور سیکلت رو میسازن
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر