کد خبر: ۲۶۹۷۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴

صدور مجوز برای آزمایشات انسانیِ تراشه‌های مغزی ایلان ماسک

«نئورالینک»، استارت‌آپ تولیدکننده تراشه‌های قابل کاشت در مغز، متعلق به ایلان ماسک اعلام کرد که توانسته مجوز آغاز آزمایشات بالینی تراشه‌های مغزی خود را دریافت کند.
صدور مجوز برای آزمایشات انسانیِ تراشه‌های مغزی ایلان ماسک

 مخاطب 24- شرکت نئورالینک به دنبال استخدام افراد دارای معلولیت است تا مطالعات مربوط به قرار دادن تراشه‌های قابل کاشت در مغز انسان را طی شش سال کامل کند. این استارت‌‌آپ روز سه‌شنبه (28 شهریور) توانست مجوز آزمایشات انسانی این تراشه‌ها را از سازمان غذا و داروی آمریکا بگیرد‌.
تنئورالینک برای مطالعات خود به دنبال بیمارانی است که به دلیل آسیب نخاعی دچار فلج چهار اندام شده‌اند و  یا همچنین بیمارانی که به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک مبتلا هستنند. به گفته نئورالینک، در این مطالعه از یک ربات برای جراحی و قرار دادن واسط مغز و کامپیوتر (BCI) در بخشی از مغز استفاده خواهد که مسئول کنترل حرکات است. نقش واسط مغز و کامپیوتر، جمع‌آوری و تحلیل سیگنال‌های مغزی است.

این شرکت گفته هدف اولیه این است که افراد دارای معلولیت با استفاده از ذهن خود موس و کیبورد را کنترل کنند. شرکت نئورالینک پیش از این امیدوارد بود بتواند مجوز کاشت تراشه‌های خود در مغز 10 بیمار را کسب کند،‌ اما در نهایت در مذاکراتش با سازمان غذا و داروی آمریکا، مجوز آزمایش برای بیماران کمتری را کسب کرد که تعداد دقیق آن‌ها مشخص نیست.

ایلان ماسک کارآفرین و میلیاردر آمریکایی اعلام کرده تراشه‌های مغزی نئورالینک در آینده‌ای نزدیک به درمان بیماری‌هایی مانند چاقی، اوتیسم، افسردگی و اسکیزوفرنی کمک خواهد کرد.

از سوی دیگر، آزمایش‌های نئورالینک بین سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ منجر به مرگ حدود ۲۵۰ گوسفند، خوک و میمون شد. فقط در یک مورد در سال ۲۰۲۱ این شرکت تراشه‌هایی با اندازه نامناسب را در مغز ۲۵ خوک از ۶۰ خوک مورد آزمایش کاشت.

هنوز مشخص نیست آزمایش‌های انسانی کی، کجا و با چه تعداد بیمار انجام خواهد شد، اما حتی اگر استفاده از چنین تراشه‌هایی برای انسان ایمن باشد، چندین دهه تا عرضه آن‌ها به بازار زمان نیاز است.

منبع: اکو ایران 

برچسب ها: استارتاپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی می‌توانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند
ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟ ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟
معاون دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به خودکشی ناموفق یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه گفت: این حادثه پس از بروز اختلافات شخصی در خوابگاه رخ داد و اقدام سریع مسئولان باعث نجات دانشجو شد.
کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی! کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!
گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» و «گوگل دیپ‌مایند» با کمک هوش مصنوعی، کپی‌هایی را از شخصیت ۱۰۰۰ شرکت‌کننده ساختند و تقلید آنها را از همتایان انسانی خود بررسی کردند.
هنرمندان در مراسم جشن حافظ هنرمندان در مراسم جشن حافظ
سینمایی‌ها در شب آذر ماهی تهران به بهانه بیست و سومین مراسم جشن سینمایی و تلویزیونی «حافظ» در تالار بزرگ وزارت کشور گردهم آمدند.  در این مراسم که شامگاه ۳ آذر ماه برپا شد، برگزیدگان بخش سینمایی و تلویزیونی این رویداد در بخش‌های مختلف معرفی شدند. در این رویداد از یک عمر فعالیت هنری مرتضی عقیلی تقدیر شد.
مو را با آب گرم بشوییم یا سرد؟ مو را با آب گرم بشوییم یا سرد؟
شست‌وشوی مو با آب گرم و شامپو باعث باز شدن کوتیکول‌ها می‌شود و مو‌ها را مستعد اصطکاک می‌کند. اصطکاک‌ها مانند تماس مو با لباس یا بالش به مرور می‌تواند منجر به تخریب مو و ایجاد موخوره شود.
کدام آجیل بیشترین کالری را دارد؟ کدام آجیل بیشترین کالری را دارد؟
فندق یکی از مغزیجات پرطرفدار در آجیل به اشکال مختلف خام، بو داده و آسیاب شده است که بیشتر افراد از طعم بی‌نظیر آن در شکلات صبحانه لذت می‌برند.
چگونه یک لپ تاپ گیمینگ قدرتمند انتخاب کنیم؟ چگونه یک لپ تاپ گیمینگ قدرتمند انتخاب کنیم؟
وقتی پای بازی‌های جدید و سنگین به میان می‌آید، دیگر هیچ چیزی جز یک سیستم فوق‌العاده هم نمی‌تواند کافی باشد!
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر