کد خبر: ۵۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶

ایلان ماسک توئیتر را خرید

منابع رسمی اعلام کرده اند هیات مدیره توییتر در دو روز گذشته با ایلان ماسک دیدار و مذاکره کردند و اکنون به "توافق" رسیده‌اند که ماسک سهام شبکه اجتماعی توئیتر را خریداری کند.
ایلان ماسک توئیتر را خرید

رسانه‌های آمریکا می‌گویند هیات مدیره توییتر با پیشنهاد ایلان ماسک مالک شرکت خودروسازی تسلا برای خرید این شبکه‌ اجتماعی به قیمت 44 میلیارد دلار موافقت کرده است.

ایلان ماسک توئیتر را خرید

به گزارش بی بی سی، توئیتر از توافق با «ایلان ماسک» و فروش سهام آن به وی به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار خبر داد.

خبر این توافق باعث پنج درصد ترقی سهام توییتر پیش از باز شدن بازارهای مالی آمریکا شد.

 

بنا بر گزارش‌ها، هیات مدیره توییتر در دو روز گذشته با ایلان ماسک دیدار و مذاکره کردند و اکنون به "توافق" رسیده‌اند.

 

خرید توییتر توسط ایلان ماسک

بر اساس رده‌بندی نشریه فوربز، آقای ماسک با ۲۱۹ میلیارد دلار دارایی، ثروتمندترین مرد دنیاست.

پیش از باز شدن بازارهای مالی آمریکا ارزش سهام توییتر ۵/۱ درصد افزایش یافت و ۵۱/۵۷ دلار رسید که البته کمتر ار قیمت پیشنهادی آقای ماسک یعنی هر سهم ۵۴/۲۰ دلار است.

به گزارش رویترز اکنون هیات مدیره توییتر باید پیشنهاد آقای ماسک را با سهام‌داران مطرح کند که به نظر می‌رسد موافقت می‌کنند.


بیشتر بخوانیم:نقشه جنجالی ایلان ماسک برای توئیتر


تقریبا سه هقته پیش بود که ناگهان مشخص شد آقای ماسک، مالک شرکت خودروسازی تسلا، ۹/۲ درصد سهام توییتر را در اختیار دارد و بزرگترین سهام‌دار این شبکه اجتماعی است.

توییتر به آقای ماسک پیشنهاد کرد به هیات مدیره بپیوندد اما او نه فقط این پیشنهاد را رد کرد که بجایش پیشنهاد خرید توییتر را داد تا قابلیت‌های فوق‌العاده‌ این شبکه اجتماعی را شکوفا کند.

توییتر در واکنش به اصطلاح "قرص سم" را پیش روی ایلان ماسک گذاشت، سازوکاری که به دست آوردن سهام بیشتر را برای او هر چه بیشتر دشوار می‌کرد.

از این رو کمتر کسی تصور می‌کرد که آقای ماسک به این سرعت بتواند به خرید توییتر نزدیک شود. او که پیشتر گفته بود پول نفد ندارد و دارایی‌هایش به اشکال دیگری هستند در عرض چند هفته پیشنهادی به توییتر داد که نظر هیات مدیره‌اش را عوض کرد.

چرخش ۱۸۰ درجه‌ای آقای ماسک

آقای ماسک یازده روز پیش اعلام کرد با استفاده از برخی دارایی‌هایش و وام بانک مورگان استنلی و همکاری چند شرکت دیگر در وال استریت یک پیشنهاد خرید تا ارزش ۴۶/۵ میلیارد دلار را آماده کرده است، به نظر می‌رسد این پیشنهاد نظر هیات مدیره توییتر را برای فروش تغییر داد.

آقای ماسک که خود در توییتر بسیار فعال است، اخیرا گفته بود این شبکه اجتماعی باید "بازتر و شفاف‌تر" و "همه‌شمول‌تر" شود و برنامه‌هایش برای توییتر را مطرح کرده بود.

وقتی از ۸۳/۳ میلیون نفری که در توییتر او را دنبال می‌کنند پرسید آبا کاربران باید بتوانند توییت‌های خود را اصلاح و ویرایش کنند ۷۴ درصد به "دکمه ویرایش" پاسخ مثبت دادند.

او همچنین از سازوکار تایید هویت کاربر در توییتر انتقاد و توییت کرد: "اگر پیشنهاد خرید توییتر به نتیجه برسد ما این بات‌های جعلی را شکست می‌دهیم یا در این راه می‌میریم" برای اینکه بتوانیم "واقعی بودن انسان‌های واقعی را تایید کنیم."

روشن نیست اگر آقای ماسک توییتر را بخرد چه کسی آن را مدیریت خواهد کرد. به نوشته وبسایت تسلا او مدیرعامل و "فناوری‎دان" این شرکت است.

او همچنین مدیرعامل، مدیر فناوری و رئیس شرکت فضایی اسپیس‌ایکس هم هست و در بسیاری شرکت‌های تجاری و دانش‌بنیان دیگر نقش دارد.

پاراگ آگراوال مدیرعامل فعلی توییتر تقریبا شش ماه پیش این سمت را به عهده گرفت. او در آن زمان از حمایت جک دورسی مدیرعامل قبلی و یکی از بنیان‌گذاران توییتر برخوردار بود.

اما نظر آقای ماسک فرق دارد. او قبلا از مدیریت توییتر انتقاد کرده بود و به برت تیلور رئیس توییتر هم در زمان ارائه پیشنهاد خرید گفته است "من به مدیریت توییتر اعتماد ندارم."

فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر