به گزارش مخاطب۲۴:"سلطان" فضانورد اماراتی آماده آغاز ماموریت ۶ ماهه در "ایستگاه فضایی بین المللی" میشود.
"سلطان النیادی" فضانورد اماراتی، اولین شهروند یک کشور عربی است که در ماموریت ۶ ماهه در فضا مشارکت میکند. او گفت که با وجود چالش ها، در ماه رمضان در فضا، روزه خواهد گرفت.
سلطان ۴۱ ساله قرار است به مدت ۶ ماه در ایستگاه فضایی بین المللی حاضر باشد. زمان اعزام به فضا ۲۶ فوریه ۲۰۲۳ به وسیله موشک فالکون ۹ شرکت امریکایی اسپیس ایکس (به مالکیت ایلان ماسک) خواهد بود.
او همچنین دومین شهروند اماراتی است که به سفر فضایی میرود. قبل از او، فضانورد اماراتی "هزاع المنصوری" با سفر به فضا در سپتامبر ۲۰۱۹، ۸ روز را در ایستگاه فضایی بین المللی گذراند.
سلطان به خبرنگاران در دبی گفت: دوره ۶ ماهه، طولانی به نظر میرسد، اما برنامه پر است. او ادامه داد که در این مدت تحقیقات بسیاری انجام خواهد داد که از جمله آنها تحقیق درباره تاثیرات عدم جاذبه زمین بر جسم انسان است.
در فوریه ۲۰۲۱ هم فضاپیمای اماراتی " اَمَل" (به معنی امید) به مریخ نزدیک و وارد مدار این سیاره سرخ شد.
او همچنین گفت روزه ماه رمضان که همزمان با ماموریتش آغاز میشود چالشی از نوع دیگر خواهد بود.
وی افزود: ایستگاه فضایی بین المللی با سرعت بالا به دور زمین میچرخد حدود ۹۰ دقیقه یک بار به دور زمین میچرخد. یعنی با معدل زمین، روزانه ۱۶ شروق و ۱۶ غروب خورشید خواهیم داشت. برای کسی که در فضا میخواهد روزه بگیرد اینکه چه زمانی روزه اش را آغاز و چه زمانی افطار کند یک مشکل خواهد بود.
فضانورد اماراتی ادامه داد در ایستگاه فضایی بین المللی از زمان گرینویچ استفاده میشود. هم اکنون ان شاء الله برای این ماه مبارک با نیت روزه گرفتن آماده میشوم.
سلطان ۲۰ سال را در نیروهای مسلح امارات گذراند و دارای مدرک دکتری در رشته فناوری منع درز اطلاعات است.
او درباره ماموریت آینده اش در ایستگاه فضایی بین المللی گفت: احساس خوشوقتی بسیاری دارم، اما مسوولیت بزرگی است. به دنبال ماموریت موفق و بازگشت با فواید علمی مورد انتظار از این ماموریت هستم.
وی گفت که در این سفر ۶ ماهه تعدادی از وسایل و لوازم شخصی اش را به همراه خواهد برد که از جمله عکس خانواده و برخی اسباب بازیهای فرزندانش هستند که آنها را برمی گرداند.
او همچنین گفت به همراه خود لباس ورزش رزمی "جوجوتسو" (بلک کاکاتسو) خواهد برد، زیرا این ورزش را دوست دارد و با وجود نبود جاذبه، قصد دارد به آن بپردازد.
"ایستگاه فضایی بین المللی" در مدار نزدیک زمین و در ارتفاع ۳۳۰ تا ۴۳۵ کیلومتری از سطح زمین در حرکت است.