کد خبر: ۱۰۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸

دویست وهفتادوپنجمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست و هفتادوپنجمین شماره مجله ارتباطات با پرونده ویژه "آینده پژوه نقشه راه مسیر توسعه، منتشر شد.
دویست وهفتادوپنجمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست وهفتادوپنجمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در سرمقاله این شماره، به قلم مدیرمسؤل، می‌خوانیم: آینده علم مدیریت به تحول افراد و سازمان‌ها وابسته است. آینده پژوهی در سازمان، به مدیران می‌آموزد که می‌توانند مهارت‌های رهبری خود را به سرعت متحول کنند تا بتوانند کسب و کارخود را با آینده پیچیده و شاید نامشخص هماهنگ سازند. آینده پژوهی نشان می‌دهد که حل مشکلات و موفقیت مستمر شرکت مستلزم استفاده از دانش و خلاقیت است.

مدیرمسئول همچنین در بخش دیگری از سرمقاله خود آورده: امروز در دنیایی که جام جهانی فوتبال حتی با سال گذشته خود، بسیار متفاوت برگزار می‌شود و فناوری‌های جدید در این برگزاری به کار گرفته می‌شود؛ اگر آینده را در نظرنگیریم و چشم به آینده نداشته باشیم، خیلی زود از بازار رقابت خارج خواهیم شد.

در بخش دیگری از سر مقاله نیز آمده: شرکت مخابرات ایران، در چنین دنیایی که غرق در فناوری‌های جدید و هر روز درحال تغییراست، مهمترین چالش خود را باید در مدیریت کسب وکار با نگاه به آینده بداند و پیشرفت مهارت‌های سازمانی خود را باید در قلب دیجیتالی شدن جستجو کند.

در بخش گزارش ها، مطالبی، چون «مصوبه افزایش هزینه ماهانه تلفن ثابت ابلاغ شد حقی که سال‌ها قبل باید به مخابرات داده می‌شد»، «آینده پژوهی تکنی برای بستر سازی مسیر توسعه» و «نظام پژوهش و فناوری در شرکت مخابرات ایران» «نگاهی به وضیعت توسعه زیر ساخت‌های پهن باند ثابت هزینه‌ها و تعرفه گذاری» «انقلاب فناوری در جام جهانی ۲۰۲۰» «نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات» را می‌خوانیم. در گزارش تحلیل اخبار پاییز نیز، پاییز فصل جدیدی برای مخابرات ایران رقم زد، ابلاغ مصوبه افزایش هزینه‌های تلفن ثابت، رونمایی از سامانه بیلینگ تجاری وطرح نجما در گلستان آمده است.

در بخش گفتگو با دکتر محمودزاده رییس هیات مدیره شرکت مخابرات با عنوان کسب و کار فناوری استراتژی شرکت مخابرات ایران برای رسیدن به زیست بوم دیجیتال آمده است.

در بخش فرهنگ وسازمان، «شما چگونه تعارض و ناسازگاری را در محیط کار مدیریت می‌کنید» آمده است. دو کتاب «قدرت عادت» و «دانش چرا‌ها یا علم علت ها» در بخش معرفی کتاب برای خوانندگان گرامی معرفی شده است.

در بخش دانش تحول، «سواد فناورانه برای زندگی دیجیتالی»، «فناوری رادیو شناسه چیست و چه کاربرد‌هایی دارد» را با هم می‌خوانیم.

در بخش جهان نما، مطالبی با عنوان «تکنولوژی، مخابرات و رسانه در سال ۲۰۲۰» آمده است.

بخش مقاله این شماره فصلنامه ارتباطات، مقاله ارزیابی برنامه خصوصی سازی در ایران را در خود جای داده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
آیا شما انسانی جذاب هستید؟ آیا شما انسانی جذاب هستید؟
آیا تا به حال کسی را دیده‌اید که به شما خیره شده باشد و از خود بپرسید: «دارد به چه چیزی نگاه می‌کند؟» حقیقت این است که بسیاری از ما دقیقا نمی‌دانیم چقدر در نظر دیگران جذاب هستیم. ما عادت داریم روی اشکالاتمان تمرکز کنیم و از نکات کوچکی که ممکن است به ما گوشزد کند که جذاب‌تر از آن چیزی هستیم که فکر می‌کنیم، غافل شویم. نتیجه یک تحقیق که در سال ۲۰۱۷ میلادی در نشریه «مرز‌ها در روانشناسی» منتشر شد، نشان داد که جذابیت یک تجربه چندحسی است.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر