به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در سرمقاله این شماره، به قلم مدیرمسؤل، میخوانیم: آینده علم مدیریت به تحول افراد و سازمانها وابسته است. آینده پژوهی در سازمان، به مدیران میآموزد که میتوانند مهارتهای رهبری خود را به سرعت متحول کنند تا بتوانند کسب و کارخود را با آینده پیچیده و شاید نامشخص هماهنگ سازند. آینده پژوهی نشان میدهد که حل مشکلات و موفقیت مستمر شرکت مستلزم استفاده از دانش و خلاقیت است.
مدیرمسئول همچنین در بخش دیگری از سرمقاله خود آورده: امروز در دنیایی که جام جهانی فوتبال حتی با سال گذشته خود، بسیار متفاوت برگزار میشود و فناوریهای جدید در این برگزاری به کار گرفته میشود؛ اگر آینده را در نظرنگیریم و چشم به آینده نداشته باشیم، خیلی زود از بازار رقابت خارج خواهیم شد.
در بخش دیگری از سر مقاله نیز آمده: شرکت مخابرات ایران، در چنین دنیایی که غرق در فناوریهای جدید و هر روز درحال تغییراست، مهمترین چالش خود را باید در مدیریت کسب وکار با نگاه به آینده بداند و پیشرفت مهارتهای سازمانی خود را باید در قلب دیجیتالی شدن جستجو کند.
در بخش گزارش ها، مطالبی، چون «مصوبه افزایش هزینه ماهانه تلفن ثابت ابلاغ شد حقی که سالها قبل باید به مخابرات داده میشد»، «آینده پژوهی تکنی برای بستر سازی مسیر توسعه» و «نظام پژوهش و فناوری در شرکت مخابرات ایران» «نگاهی به وضیعت توسعه زیر ساختهای پهن باند ثابت هزینهها و تعرفه گذاری» «انقلاب فناوری در جام جهانی ۲۰۲۰» «نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات» را میخوانیم. در گزارش تحلیل اخبار پاییز نیز، پاییز فصل جدیدی برای مخابرات ایران رقم زد، ابلاغ مصوبه افزایش هزینههای تلفن ثابت، رونمایی از سامانه بیلینگ تجاری وطرح نجما در گلستان آمده است.
در بخش گفتگو با دکتر محمودزاده رییس هیات مدیره شرکت مخابرات با عنوان کسب و کار فناوری استراتژی شرکت مخابرات ایران برای رسیدن به زیست بوم دیجیتال آمده است.
در بخش فرهنگ وسازمان، «شما چگونه تعارض و ناسازگاری را در محیط کار مدیریت میکنید» آمده است. دو کتاب «قدرت عادت» و «دانش چراها یا علم علت ها» در بخش معرفی کتاب برای خوانندگان گرامی معرفی شده است.
در بخش دانش تحول، «سواد فناورانه برای زندگی دیجیتالی»، «فناوری رادیو شناسه چیست و چه کاربردهایی دارد» را با هم میخوانیم.
در بخش جهان نما، مطالبی با عنوان «تکنولوژی، مخابرات و رسانه در سال ۲۰۲۰» آمده است.
بخش مقاله این شماره فصلنامه ارتباطات، مقاله ارزیابی برنامه خصوصی سازی در ایران را در خود جای داده است.