کد خبر: ۱۰۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶

سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری: نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه ارتباطات زیرساختی بی بدیل است

دکتر روحانی نژاد سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری دربازدید از مرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه تخصیص امکانات بهتر از رگولاتوری به اپراتور‌ها برای توسعه بازار ارتباطات ضروری است، اظهار داشت: نقش شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور ارتباطی کشور نقش بی بدیلی به ویژه در توسعه بخش‌های ثابت، دیتا و برنامه‌های فیبر نوری است.
سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری: نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه ارتباطات زیرساختی بی بدیل است

سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری: نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه ارتباطات زیرساختی بی بدیل است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : وی افزود: امیدواریم شرکت مخابرات ایران با استفاده از ظرفیت گسترده ارتباطی خود با تعامل و همکاری با بخش‌های هم عرض و بالادستی بتواند تحولی قابل توجه در حوزه خدمت رسانی با فیبر برای مشترکین به ارمغان بیاورد.

دکتر روحانی نژاد با بیان اینکه از سوی رگولاتوری امکانات بیشتری اختصاص می‌دهیم تا توسعه ارتباطات در کشور با عدالت ارتباطی همگام شود، اظهار داشت: بهتر است شرکت مخابرات ایران بخش بزرگی از جریان درآمدی و همچنین، ارائه خدمات خود را به لایه عمده فروشی انتقال دهد و البته تعرفه این بخش‌ها نیز به صورت عادلانه اصلاح شود تا تمام بازیگران این حوزه و خود شرکت مخابرات ایران بتوانند از صرفه اقتصادی و توسعه همه جانبه در بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور برخوردار شوند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر