کد خبر: ۱۰۴۴۰
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۹

دکتر آقامیری در بازدید از مرکزعملیات شبکه مخابرات: جهت گیری توسعه متوازن ارتباطات متکی به شرکت مخابرات ایران است

دکتر آقامیری، رییس سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دکتر انصاری، معاون برنامه ریزی وزارت ارتباطات و معاونین و اعضای ارشد سازمان تنطیم مقررات ضمن بازدید از مرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات ایران، با بخش‌های مختلف مرکز یکپارچه، سیستم پایش عملیات و سیستم سنجش کیفیت باند پهن و دیتای سراسر کشوراز نزدیک آشنا شدند.
دکتر آقامیری در بازدید از مرکزعملیات شبکه مخابرات: جهت گیری توسعه متوازن ارتباطات متکی به شرکت مخابرات ایران است

دکتر آقامیری در بازدید از مرکزعملیات شبکه مخابرات: جهت گیری توسعه متوازن ارتباطات متکی به شرکت مخابرات ایران است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در این بازدید که چهارشنبه ۱۴دیماه با حضور دکتر محمودزاده رئیس هیئت‌مدیره، مهندس سلطانی مدیرعامل و جمعی از معاونین و مدیران ارشد شرکت مخابرات برگزار شد، دکتر آقامیری با اشاره به نقش زیرساختی مخابرات در کشور خاطرنشان کرد: حمایت منطقی از شرکت‌هایی که در حوزه فناوری به عنوان پیشران توسعه فعالیت می‌کنند، به صورت نظام‌مند در دستور کار رگولاتوری قرار دارد.

دکتر آقامیری اظهارداشت: به‌منظور توسعه پایدار ارتباطات، به مدیریت متمرکز داده‌ها در تمام بخش‌ها از جمله بخش مهم و زیرساختی شبکه ارتباطات ثابت و دیتای کشور نیاز داریم که فعالیت‌های انجام شده در این مرکز به شرکت مخابرات و کل حوزه ارتباطات کمک شایانی می‌کند.

دکتر انصاری، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات نیزبا اشاره به اهمیت زیرساختی مخابرات در توسعه کشور و به ویژه تکمیل سند شبکه ملی اطلاعات و تحقق آن گفت:: توسعه مخابرات، توسعه کشور را به دنبال دارد و بنابراین معاونت برنامه ریزی در بحث حمایت از مجموعه مخابرات و فناوری کشورتا حد امکان و در چهارجوب قوانین موجود همکاری می‌کند؛ و در این مسیر توجه به مشکلات مخابرات به عنوان یک نهاد مهم و تاثیرگذار در کشور، لازم است.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال گفت: اقتصاد دیجیتال در دنیا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بر همین اساس برنامه ریزی‌ها و هدفگذاری‌ها باید به شکل درست و واقع بینانه انجام شود تا توسعه اقتصاد دیجیتال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تحقق یابد

دکتر آقامیری و هیات همراه در این بازدید، بخش‌های مختلف این مرکز شامل حوزه نگهداری بهینه‌ی عملکرد شبکه‌ی مخابراتی کشور، سرویس و کانال‌های ارتباطی، سامانه مدیریت پهنای باند مصرفی استان‌ها و مانیتورینگ شبکه انتقال را مورد بازدیدوبررسی قرار دادند.

مهندس سلطانی در این بازدید با تشریح کارکرد مرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات ایران گفت: با پایش یکپارچه ارتباطات توسط این مرکز ضمن افزایش کیفیت شبکه ارتباطی ثابت و دیتا و بهینه سازی نظارت و کنترل شبکه، رفع خرابی نیز با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد.

وی افزود: با استفاده از مرکز یکپارچه عملیات مخابرات، علاوه بر مدیریت متمرکز عناصر شبکه، کنترل عملکرد، پایداری و کارایی شبکه مخابراتی در سر اسر کشور به نحو قابل ملاحظه‌ای بهبود یافته است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
آیا شما انسانی جذاب هستید؟ آیا شما انسانی جذاب هستید؟
آیا تا به حال کسی را دیده‌اید که به شما خیره شده باشد و از خود بپرسید: «دارد به چه چیزی نگاه می‌کند؟» حقیقت این است که بسیاری از ما دقیقا نمی‌دانیم چقدر در نظر دیگران جذاب هستیم. ما عادت داریم روی اشکالاتمان تمرکز کنیم و از نکات کوچکی که ممکن است به ما گوشزد کند که جذاب‌تر از آن چیزی هستیم که فکر می‌کنیم، غافل شویم. نتیجه یک تحقیق که در سال ۲۰۱۷ میلادی در نشریه «مرز‌ها در روانشناسی» منتشر شد، نشان داد که جذابیت یک تجربه چندحسی است.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر