کد خبر: ۱۰۵۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸

دویست وهفتادوپنجمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست و هفتادوپنجمین شماره مجله ارتباطات با پرونده ویژه "آینده پژوه نقشه راه مسیر توسعه، منتشر شد.
دویست وهفتادوپنجمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست وهفتادوپنجمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در سرمقاله این شماره، به قلم مدیرمسؤل، می‌خوانیم: آینده علم مدیریت به تحول افراد و سازمان‌ها وابسته است. آینده پژوهی در سازمان، به مدیران می‌آموزد که می‌توانند مهارت‌های رهبری خود را به سرعت متحول کنند تا بتوانند کسب و کارخود را با آینده پیچیده و شاید نامشخص هماهنگ سازند. آینده پژوهی نشان می‌دهد که حل مشکلات و موفقیت مستمر شرکت مستلزم استفاده از دانش و خلاقیت است.

مدیرمسئول همچنین در بخش دیگری از سرمقاله خود آورده: امروز در دنیایی که جام جهانی فوتبال حتی با سال گذشته خود، بسیار متفاوت برگزار می‌شود و فناوری‌های جدید در این برگزاری به کار گرفته می‌شود؛ اگر آینده را در نظرنگیریم و چشم به آینده نداشته باشیم، خیلی زود از بازار رقابت خارج خواهیم شد.

در بخش دیگری از سر مقاله نیز آمده: شرکت مخابرات ایران، در چنین دنیایی که غرق در فناوری‌های جدید و هر روز درحال تغییراست، مهمترین چالش خود را باید در مدیریت کسب وکار با نگاه به آینده بداند و پیشرفت مهارت‌های سازمانی خود را باید در قلب دیجیتالی شدن جستجو کند.

در بخش گزارش ها، مطالبی، چون «مصوبه افزایش هزینه ماهانه تلفن ثابت ابلاغ شد حقی که سال‌ها قبل باید به مخابرات داده می‌شد»، «آینده پژوهی تکنی برای بستر سازی مسیر توسعه» و «نظام پژوهش و فناوری در شرکت مخابرات ایران» «نگاهی به وضیعت توسعه زیر ساخت‌های پهن باند ثابت هزینه‌ها و تعرفه گذاری» «انقلاب فناوری در جام جهانی ۲۰۲۰» «نشست هم اندیشی و تقدیر از فعالان عرصه ارتباطات» را می‌خوانیم. در گزارش تحلیل اخبار پاییز نیز، پاییز فصل جدیدی برای مخابرات ایران رقم زد، ابلاغ مصوبه افزایش هزینه‌های تلفن ثابت، رونمایی از سامانه بیلینگ تجاری وطرح نجما در گلستان آمده است.

در بخش گفتگو با دکتر محمودزاده رییس هیات مدیره شرکت مخابرات با عنوان کسب و کار فناوری استراتژی شرکت مخابرات ایران برای رسیدن به زیست بوم دیجیتال آمده است.

در بخش فرهنگ وسازمان، «شما چگونه تعارض و ناسازگاری را در محیط کار مدیریت می‌کنید» آمده است. دو کتاب «قدرت عادت» و «دانش چرا‌ها یا علم علت ها» در بخش معرفی کتاب برای خوانندگان گرامی معرفی شده است.

در بخش دانش تحول، «سواد فناورانه برای زندگی دیجیتالی»، «فناوری رادیو شناسه چیست و چه کاربرد‌هایی دارد» را با هم می‌خوانیم.

در بخش جهان نما، مطالبی با عنوان «تکنولوژی، مخابرات و رسانه در سال ۲۰۲۰» آمده است.

بخش مقاله این شماره فصلنامه ارتباطات، مقاله ارزیابی برنامه خصوصی سازی در ایران را در خود جای داده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر