کد خبر: ۳۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱

جزئیات افزایش سن بازنشستگی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی سن بازنشستگی را برای گروه‌های مختلف افزایش دادند. این مصوبه در صورت تایید شورای نگهبان، قابلیت اجرا پیدا می‌کند.
جزئیات افزایش سن بازنشستگی

مخاطب 24- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه) و در ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، بند الحاقی بند خ ماده ۲۹ لایحه را به تصویب رساندند.

بر اساس بند الحاقی بند خ ماده ۲۹ لایحه؛ به منظور کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله:

۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آن‌ها برای بازنشستگی اضافه نمی‌گردد.

۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می‌گردد.
۳. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می‌گردد.
۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می‌گردد.
۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می‌گردد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

تبصره -۱ اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد.

تبصره -۲ اصلاحات فوق در قوانین صندوق‌های بازنشستگی به استثنای صندوق‌هایی که حداقل سن بازنشستگی بیمه شدگان آن‌ها از ارقام مذکور در تبصره (۱) بیشتر است به صورت دائمی اعمال می‌گردد.

تبصره -۳ ایثارگران و مشمولان قوانین سخت و زیان آور مشمول قوانین خاص خود هستند.

تبصره -۴ اشخاص موضوع این حکم با رضایت خود و موافقت دستگاه‌های ذی ربط می‌توانند بدون نیاز زمان‌های مذکور در بند‌های (۲) الی (۵) تا سقف سن موضوع تبصره (۱) حسب مورد به خدمت ادامه دهند. خدمت مازاد بر اساس قوانین و مقررات مربوطه امکان پذیر است.

تبصره-۵ چنانچه دستگاه‌ها به خدمات برخی از کارکنان نیاز نداشته باشند حسب مورد می‌توانند بدون لحاظ زمان‌های مذکور با پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و موافقت معاون اول رئیس جمهور بر اساس قوانین مربوط نسبت به صدور احکام بازنشستگی آنان اقدام کنند.

تبصره ۶_ افرادی که تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آن‌ها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بند‌های (۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی بند خ ماده ۲۹ لایحه را بر خلاف اصل ۸۵ قانون اساسی تشخیص داد و آن را قابل طرح ندانست. در بند خ ماده ۲۹ لایحه آمده بود که به منظور ایجاد نظام تأمین اجتماعی پایدار و تضمین حقوق بیمه شدگان جدید از ابتدای اجرای برنامه، نظام تأمین اجتماعی بیمه شدگان جدیدالورود بر اساس اصول ذیل توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان و دستگاه‌های ذی ربط تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تعیین شرط سن ۶۵ سال برای مرد و ۶۰ سال برای زن و سابقه بازنشستگی ۳۵ سال برای مرد و ۳۰ سال برای زن؛ مستخدمین موجود با رضایت کتبی خود نیز می‌توانند مشمول حکم این جزء قرار گیرند.

 

بیمه پردازان با سابقه ۲۸ تا ۳۰ سال  اضافه سنوات اشتغال برای بازنشستگی ندارند
بیمه پردازان با سابقه ۲۵ تا ۲۸ سال  اضافه کردن دو ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی 
بیمه پردازان با سابقه ۲۰ تا ۲۵ سال اضافه کردن سه‌ ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی
بیمه پردازان با سابقه ۱۰ تا ۲۰ سال اضافه کردن چهار ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی
یمه پردازان با سابقه ۱۰ سال  اضافه کردن پنج ماه به سنوات اشتغال به ازای هر سال تا بازنشستگی

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجری بی تربیت تلویزیون هند به عراقچی توهین کرد مجری بی تربیت تلویزیون هند به عراقچی توهین کرد
توهین زشت به عراقچی در تلوزیون هند
اختتامیه فیلم ۱۰۰ به همراه تجلیل از علیرضاداوود نژاد اختتامیه فیلم ۱۰۰ به همراه تجلیل از علیرضاداوود نژاد
چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم ۱۰۰ با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان، به کار خود پایان داد.
رابطه فرزند و پدری که پدر سید حسن نصرالله بازگو کرد رابطه فرزند و پدری که پدر سید حسن نصرالله بازگو کرد
در گفت‌وگویی نادر و احساسی با یک شبکه عراقی، پدر شهید سید حسن نصرالله جزئیاتی از زندگی فرزندش از دوران کودکی تا لحظه شهادت را بازگو کرد.
دزدی در محل فرهنگی دزدی در محل فرهنگی
فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب از دستگیری یک سارق زورگیر خبر داد و گفت: با تلاش و هوشیاری عوامل انتظامی نمایشگاه بین المللی کتاب، این سارق شناسایی و دستگیر شد.
هادی چوپان در زمره طرفداران امیر تتلو قرار گرفت! هادی چوپان در زمره طرفداران امیر تتلو قرار گرفت!
در پی انتشار ادعایی درباره تایید حکم اعدام امیرحسین مقصودلو (تتلو)، یک مقام آگاه در قوه قضاییه اعلام کرد که تاکنون هیچ حکم قطعی و لازم‌الاجرا به دادسرا ابلاغ نشده است.
نکونام تبرئه شد نکونام تبرئه شد
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با نقض رأی کمیته وضعیت بازیکنان، شکایت باشگاه فولاد خوزستان از جواد نکونام را بی‌اساس دانست و حکم به رد ادعای این باشگاه داد.
ماجرای عالیشاه و پرسپولیس ختم به خیر شد؟! ماجرای عالیشاه و پرسپولیس ختم به خیر شد؟!
به نظر می‌رسد ماجرای تمدید قرارداد امید عالیشاه با پرسپولیس وارد فاز جدیدی شده و دو نفر نمی‌خواهند این اتفاق رخ بدهد.
برگزیده
نظر وزارت بهداشت در خصوص میوه‌های خشک چیست؟ نظر وزارت بهداشت در خصوص میوه‌های خشک چیست؟
وزارت بهداشت در توییتی بر ارجحیت استفاده از میوه‌های تازه نسبت به میوه‌های خشک تاکید کرد.
راز چشم آبی‌ها راز چشم آبی‌ها
طبق گفته دانشمندان، تمام انسان‌هایی که چشمان آبی دارند، نوادگان یک فرد واحد اروپایی هستند که حدود ۶۰۰۰ تا ده هزار سال پیش زندگی می‌کرده است.
کارگران اتباع با چه شرایطی می‌توانند در ایران کنند؟ کارگران اتباع با چه شرایطی می‌توانند در ایران کنند؟
سرهنگ علی رفیعی در گفت: کارفرمایان فقط در صورتی می‌توانند اتباع خارجی را در واحد‌های صنفی، شرکت ها، کارخانه‌ها و ... به کارگیری کنند که حتما پروانه اقامت معتبر داشته باشند.
صفحه خبر بالای تصاویر