کد خبر: ۶۶۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲

روسیه: آمریکا مانع پیشبرد مذاکرات اروپا با ایران شد

نماینده روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که آمریکا اجازه نداد کشور‌های اروپایی مذاکرات خود با ایران را پیش ببرند و به استقلال واقعی اروپا انتقاد کرد.
روسیه: آمریکا مانع پیشبرد مذاکرات اروپا با ایران شد

به گزارش مخاطب۲۴، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد با انتقاد از همتای فرانسوی خود اعلام کرد که ایالات متحده مانع پیشبرد مذاکرات تروئیکای اروپا با ایران شده است.

وی در سخنان خود گفت: «اظهارات شما درباره مذاکرات با ایران حتی نسبت به اظهارات قبلی کمتر قانع‌کننده است و اطلاعات ارائه‌شده با واقعیت مطابقت ندارد.»

بیشتر بخوانید

نماینده روسیه تأکید کرد که دخالت آمریکا نشان می‌دهد کشور‌های اروپایی در عمل استقلال واقعی خود را در عرصه بین‌الملل ندارند و توانایی تصمیم‌گیری مستقل در زمینه مذاکرات هسته‌ای با ایران محدود شده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که مذاکرات ایران با گروه تروئیکای اروپا همچنان در پیچیدگی‌های دیپلماتیک و فشار‌های بین‌المللی قرار دارد و اختلاف نظر‌ها میان آمریکا و شرکای اروپایی بر سر نحوه تعامل با ایران ادامه دارد.

برچسب ها: ایران و اروپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر