کد خبر: ۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۵

دیوان محاسبات: تایید پرداخت حقو‌ق‌ نجومی به برخی مدیران دولتی

دادستان دیوان محاسبات اعلام کرد بررسی پرونده پرداخت حقوق‌های کلان غیرمتعارف از سال 1393 را آغاز کردیم و تخلف در برخی پرونده ها محرز و به تعقیب متخلفان منجر شده است.
سایت تدابیر، فیاض شجاعی دادستان دیوان محاسبات اظهار داشت: برای بررسی این پرونده، سه روز قبل به یکی از دادیاران در این باره ماموریت دادم تا موضوع را با استناد به ماده 21 قانون دیوان محاسبات کشور پیگیری و حداکثر تا 10 روز گزارش کند.
فیاض شجاعی افزود: بر اساس اطلاعات دریافتی تاکنون مشخص شده که حداکثر پرداختی ها در این پرونده، 170 میلیون تومان و به پزشکان خاص و در قالب کارانه بوده است.

وی گفت: در بررسی این پرونده مشخص می شود که کدام پرداخت ها مبنای قانونی ندارد که تخلف است و باید از افراد بازپس گرفته شود. همچنین مشخص می شود که برخی پرداخت ها مبنای قانونی دارد اما نامتعارف است.

شجاعی تاکید کرد: برای جلوگیری از پرداخت های نامتعارف باید با اصلاح قوانین در مجلس شورای اسلامی، سقف پرداخت ها مشخص و منفذهای سوءاستفاده از قانون بسته شود.

وی گفت: بر اساس اطلاعاتی که از بررسی پرونده پرداخت ها در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب کرده ایم پرداخت ها با عنوان کارانه و دیگر مزایا به پزشکان خاص پرداخت شده که گرچه قانونی است اما متعارف نیست و باید با اصلاح قانون، سقفی برای آن تعیین شود.

شجاعی افزود: البته این کارانه و مزایا متناسب با میزان کار برخی پزشکان مانند برخی جراحان قلب و عروق پرداخت شده است وگرنه برخی پزشکان دریافتی بسیار کمتری دارند.

دادستان دیوان محاسبات گفت: ما بررسی پرداخت ها را از سال 93 آغاز کرده ایم و برخلاف برخی تصورات این گونه نیست که در پی رسانه ای شدن این موضوع، درصدد رسیدگی برآمده باشیم. برخی پرونده هایی که تاکنون بررسی کرده ایم و مبنای قانونی نداشته به تعقیب پرداخت کننده و دریافت کننده آن منجر شده است.

وی افزود: دیوان محاسبات کشور با استناد به ماده 21 قانون این دیوان به یکی از دادیاران ماموریت داده است تا پرداخت های ده ها میلیون تومانی در بانک ها ، بیمه ها و شرکت های دولتی ، سازمان اموال تملیکی ، سازمان امور مالیاتی ، شرکت نفت و شرکت های تابعه بررسی شود.

شجاعی اضافه کرد: همچنین به پرداخت ها در بانک ها ، شرکت ها و بیمه هایی که طبق مقررات، دولتی محسوب نمی شوند اما بخش قابل توجهی از سهامشان متعلق به دولت، نهادهای عمومی و سهام عدالت است رسیدگی می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز و در پاسخ به انتقاد یکی از نمایندگان از پرداخت های نجومی در برخی دستگاه ها اعلام کرد: گزارش دیوان محاسبات در این باره اوایل هفته آینده به مجلس ارائه می شود.

منبع: سایت عصر ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر