کد خبر: ۶۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱

جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است

جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است

مخاطب ۲۴، جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد:

آشتی ملی؛ فرصتی طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم

انجام مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا برای خروج از بحران

تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی و پذیرش نظارت آژانس انرژی اتمی در قبال رفع کامل تحریم‌ها

جبهه اصلاحات ایران با انتشار بیانیه‌ای با بیان بخشی از مخاطرات و تهدید‌های جدی پیش روی، برقراری آشتی ملی و ترک تخاصم در داخل و خارج از کشور را تنها راه نجات کشور و فرصتی طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم اعلام کرد و براى خروج از بحران و جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه خواهان انجام مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا و اعلام آمادگی تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی و پذیرش نظارت آژانس انرژی اتمی در قبال رفع کامل تحریم‌ها شد. این جریان اصلاح طلب در عین حال از همه نیرو‌های سیاسی ملی مدافع رویکرد اصلاحات مسالمت جویانه و خشونت پرهیز و از تمام نهاد‌های تصمیم‌گیر حامی حقوق ملت خواست که به جای تداوم مرزبندی‌های مصنوعی و بی‌ثمر، بر محور منافع ملی گردهم آیند.

◼️در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است:

▪️جنگ ۱۲ روزه نشان داد که ایران در دفاع از تمامیت ارضی خود مصمم و تواناست، اما هم‌زمان روشن کرد که تداوم این مسیر، بدون بازسازی اعتماد ملی و گشودن باب تعامل سازنده با جهان، هزینه‌های انسانی، مالی و روانی بسیاری بر ملت تحمیل خواهد کرد.

▪️در چنین شرایطی، تهدید فعال‌سازی «مکانیزم ماشه» از سوی تروئیکای اروپایی بسیار واقعی و در شرف عملی شدن است. بازگشت پرونده هسته‌ای ایران به فصل هفتم منشور ملل متحد، تحریم‌های سازمان ملل را بازمی‌گرداند و رکودی عمیق‌تر از پیامد‌های جنگ اخیر به بار خواهد آورد. این بازگشت نیز، مشروعیت جنگ آینده علیه ایران را با برچسب «تهدیدکننده صلح» تأمین می‌کند.

▪️امروز در این بزنگاه تاریخی، سه راه پیش روی ملت و حاکمیت است:

الف. تداوم وضع موجود؛ با آتش‌بسی شکننده و آینده‌ای مبهم

ب. تکرار الگوی ۲۲ سال گذشته؛ مذاکره تاکتیکی برای خرید زمان، بی‌آنکه ریشه بحران‌ها درمان شود

ج. انتخاب شجاعانه آشتی ملی و ترک تخاصم در داخل و خارج کشور؛ با هدف اصلاح ساختار حکمرانی و بازگشت به اصل حاکمیت مردم

▪️جبهه اصلاحات ایران، بر اساس استراتژی اصلاح از درون، آشتی ملی و نتایج حاصل از آن را تنها راه نجات کشور و فرصتی طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم می‌داند و بى‌تردید بدون پرداختن به اصلاحات ساختاری عمیق، آشتی ملی و عفو عمومی، صرفاً به یک نمایش سیاسی بدل خواهد شد.

▪️نقشه راه فوری و عملیاتی جبهه اصلاحات ایران برای انجام اصلاحات ساختاری در دو حوزه سیاست داخلی و سیاست خارجی توسط حاکمیت به طور اجمالى عبارت است از:

▫️اعلام عفو عمومى، رفع حصر، آزادى زندانیان سیاسى و پایان دادن به سرکوب منتقدان مصلح

▫️تغییر گفتمان حکمرانی به توسعه ملی به جای اولویت‌دادن به منازعات ایدئولوژیک

▫️انجام مذاکرات جامع و مستقیم با ایالات متحده آمریکا و عادی‌سازی روابط بر اساس عزت، حکمت و مصلحت

▫️بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های دیپلماسی رسمی و عمومی برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه

▫️اعلام آمادگی تعلیق داوطلبانه غنی‌سازی و پذیرش نظارت آژانس انرژی اتمی در قبال رفع کامل تحریم‌ها

▫️همگرایی منطقه‌ای برای ایجاد صلح پایدار و استفاده از فرصت تعامل با همسایگان

▫️انحلال نهاد‌های موازی در داخل حاکمیت و تغییر معنادار در نهاد‌های انتصابی و رویکرد آنها

▫️خروج نیرو‌های نظامی از حوزه سیاست، اقتصاد و فرهنگ و بازگشت آنها به پادگان‌ها

▫️کاهش نگاه امنیتی به جامعه و بازنگری در سیاست امنیت داخلی

▫️خارج کردن اقتصاد کشور از تیول الیگارش‌های حکومتی و ایجاد فرصت‌های برابر اقتصادی برای همه مردم

برچسب ها: اصلاحات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر