کد خبر: ۶۵۵۹۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷

ترانه علیدوستی و نوید محمدزاده به پرده سینما بازگشتند

ترانه علیدوستی و نوید محمدزاده، بازیگر نقش محوری فیلم «برادران لیلا» به کارگردانی سعید روستایی، پس از ۳ سال در صدر اخبار سینما قرار گرفتند و این فیلم به چرخه اکران بازگشت.
ترانه علیدوستی و نوید محمدزاده به پرده سینما بازگشتند

مخاطب ۲۴، سعید روستایی شامگاه روز دوشنبه ۲۷ مرداد، در صفحه اینستاگرامش متنی منتشر کرده که نشان از اکران زودهنگام نسخه کامل فیلم برادران لیلا با بازی ترانه علیدوستی و نوید محمدزاده، دارد. او نوشته است: «تهیه‌کننده‌ی برادران لیلا امروز بهم گفت نسخه‌ی ۳ ساعت‌ونیم برادران لیلا رو آماده کن!»

فیلم «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی این روز‌ها دوباره در صدر اخبار سینما قرار گرفته، زیرا زمزمه‌هایی از اکران نسخه کامل آن مطرح شده است. پیش از این، نسخه‌ای از فیلم در فضای اینترنت منتشر شده بود، اما به شکل رسمی در سینما‌های کشور نمایش داده نشده بود. نکته جالب این است که ترانه علیدوستی، بازیگر نقش محوری فیلم، پس از اتفاقات و حوادث سال ۱۴۰۱ عملاً تجربه بازیگری جدیدی نداشت. او پس از موضع‌گیری‌های علنی و رادیکال حتی بازداشت شد و بعد از آزادی، فاصله خود را با جریان رسمی سینمای ایران، حداقل از حیث حضور در آثار سینمایی، به طور کامل حفظ کرد. هر چند در سال ۱۴۰۲ با فیلم «اورکا» اکرانی محدود را تجربه کرد، اما حالا، پس از نزدیک به دو سال، مخاطبان سینما ممکن است بتوانند او را دوباره روی پرده سینما‌های کشور در فیلمی پرسر و صدا ببینند.

ما این تصمیمات از سوی مسئولان سینمایی و غیرسینمایی چه پیامی دارند؟ آیا توافقات نانوشته‌ای که درباره کنار گذاشتن برخی بازیگران بین مسئولان و سینماگران شکل گرفته بود، برچیده شده است؟ و آیا این احتمال وجود دارد که این گروه از بازیگران نامدار و محبوب، بار دیگر به جریان رسمی سینمای ایران بازگردند؟

در یک سال گذشته ابتدا باران کوثری و بعد هنگامه قاضیانی به پرده سینما‌های کشور و مناسبات رسمی سینما بازگشتند. هنگامه قاضیانی با فیلم «زعفرانیه ۱۴ تیر» و باران کوثری با فیلم «سه جلد» روی پرده رفتند و حتی باران کوثری با فیلم «رگ‌های آبی» به کارگردانی پدرش جهانگیر کوثری در بخش ویژه جشنواره فجر چهل و سوم حضور داشت، اما همگی همچنان از منظر برخی نهاد‌ها ممنوع‌الکار محسوب می‌شوند.

منبع:سلام سینما

برچسب ها: سینما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر