کد خبر: ۶۵۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹

یکجانبه‌گرایی آمریکا و متحدانش برای ما قابل‌قبول نیست

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در دیدار با الکساندر لوکاشنکو گفت: یک‌جانبه‌گرایی‌ای که در دنیا شکل گرفته است و کار‌هایی که ایالات متحده و دوستان آن‌ها انجام می‌دهند تا با زور، نگاه‌ها و باور‌های خودشان را به کشور‌های دیگر مسلط کنند، برای ما قابل‌قبول نیست.
یکجانبه‌گرایی آمریکا و متحدانش برای ما قابل‌قبول نیست

مخاطب ۲۴، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور صبح امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد، در آغاز سفر به بلاروس، در نشست دوجانبه با رئیس جمهور این کشور ضمن ابراز خرسندی از فرصت پیش آمده برای سفر به بلاروس اظهار داشت: در این سفر درباره مسائل مورد علاقه دو طرف و نیز چگونگی تسریع در اجرایی کردن ظرفیت‌های متقابل گفت‌و‌گو و تفاهم خواهیم کرد، رئیس جمهور با بیان اینکه ایران و بلاروس علاوه بر روابط دوستانه دوجانبه، در بسیاری از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی نیز دیدگاه‌های نزدیکی داشته و در مجامع بین‌المللی همکاری سازنده‌ای دارند، افزود: اتحادیه اوراسیا، سازمان شانگهای و بریکس نیز چارچوب‌ها و بستر‌هایی برای تسهیل و گسترش تعاملات سازنده ایران و بلاروس هستند.

پزشکیان اشتراکات گسترده در دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و بلاروس را زمینه مناسبی برای اجرای کامل توافقات فیمابین و نیز همکاری جدی دو کشور در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی دانست و تصریح کرد: امروز آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی به دنبال گسترش یکجانبه‌گرایی و تحمیل نظرات خود به کشور‌های دیگر هستند که این رویکرد برای شما و ما قابل تحمل نبوده و نیست، رئیس جمهور گفت: کشور‌های غربی به سردمداری آمریکا به دنبال این هستند تا با تحمیل مسیر حرکت ما را مطابق نظر خودشان تنظیم کنند، اما ایران و بلاروس باور دارند که چیزی از کشور‌هایی که به دنبال تحت تاثیر قرار دادن دیگران با تحریم هستند، کم نداشته و می‌توانند با همکاری جدی با یکدیگر بر تحریم‌ها و مشکلات غلبه کنند.

رئیس جمهور بلاروس نیز در این دیدار ضمن عرض خوش‌آمد به دکتر پزشکیان و هیئت همراه، با اشاره به تاخیر صورت گرفته در سفر برنامه‌ریزی شده رئیس جمهور کشورمان خاطرنشان کرد: این تاخیر ناخواسته به هیچ وجه از اهمیت این سفر کم نکرده است؛ بلاروس کشور دوست و شریک همواره قابل اعتماد برای ایران است، الکساندر لوکاشنکو با بیان اینکه شما به کشور دوست خود سفر کرده‌اید، اظهار داشت: اطمینان می‌دهم که در فضای تعامل و دوستی حاکم بر روابط فیمابین می‌توانیم همکار‌ی‌ها را گسترش داده و مشکلات احتمالی پیش‌روی برخی توافقات میان دو کشور را به طور کامل رفع کنیم.

رئیس جمهور بلاروس همچنین با اشاره به سفر خود به تهران، با بیان اینکه خاطرات بسیار خوبی از این سفر و به خصوص دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران دارم، از دکتر پزشکیان خواست بهترین آرزو‌های وی را به مقام معظم رهبری تقدیم کند و گفت: باور دارم که هیچ مسیری پیش روی گسترش همکاری‌های ما بسته نیست و می‌توانیم درباره همه موضوعات مورد علاقه و عرصه‌های همکاری گفت‌و‌گو و روابط فیمابین را به عالی‌ترین سطوح ارتقا بخشیم.

برچسب ها: جمهوری بلاروس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر