کد خبر: ۷۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۵

دکتر زارعیان : سرکوب تعرفه‌ای باعث اختلال در بخش‌های مختلف شبکه‌ی ثابت شده است

معاون تجاری وخدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، اظهار داشت: انقباض یا سرکوب تعرفه‌ای طی سال‌های گذشته باعث شده که بخش‌های مختلف شبکه به ویژه شبکه‌ی ثابت دچار اختلال شود و از طرف دیگر توسعه‌ی زیرساخت‌های اساسی متوقف شود.
دکتر زارعیان : سرکوب تعرفه‌ای باعث اختلال در بخش‌های مختلف شبکه‌ی ثابت شده است

مخاطب۲۴- دکتر «داوود زارعیان» معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون مزایای اصلاح تعرفه حداقل نگهداری خط تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران، گفت: گفت: تعرفه‌های شرکت مخابرات ایران تقریبا از سال ۱۳۸۲ تا به امروز افزایشی نداشته است، اما طی این سال‌ها مدل تعرفه‌گذاری شرکت مخابرات ایران تغییر داشته است.

 

دکتر زارعیان : سرکوب تعرفه‌ای باعث اختلال در بخش‌های مختلف شبکه‌ی ثابت شده است

دکترزارعیان، تاکید کرد: متاسفانه طی سال‌های گذشته انقباض یا سرکوب تعرفه‌ای باعث شده که بخش‌های مختلف شبکه به ویژه شبکه‌ی ثابت دچار اختلال شود و از طرف دیگر توسعه‌ی زیرساخت‌های اساسی متوقف شود.

وی، ادامه داد: عدم تغییر تعرفه‌ها طی این سال‌ها منجر به توقف تولیداتی شد که تنها خریدار آن‌ها شرکت مخابرات ایران بود و به دنبال آن بسیاری از پیمانکاران بخش‌های توسعه و تولید، بیکار شدند و در همین حال مشکلاتی برای اداره‌ی امور جاری در شرکت مخابرات ایران به وجود آمد.

معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، بیان کرد: از نظر بنده اگر روند تغییر نیافتن تعرفه‌ها ادامه پیدا کند، طی یک سال آینده شرکت مخابرات ایران با مشکلات شدیدی مواجه خواهد شد که نمی‌تواند آن‌ها را کنترل و یا مدیریت کند.

دکتر زارعیان، توضیح داد: اصلاح نظام تعرفه‌ای نگهداری تلفن ثابت شرکت مخابرات، نسبت به هزینه‌های توسعه‌ی بخش ارتباطات، تغییر حداقلی در تعرفه‌ها محسوب می‌شود که امیدواریم منجر به نگهداری شبکه با کیفیت مطلوب و متوقف نشدن توسعه شبکه شود.

وی ادامه داد: در همین راستا ما می‌توانیم خرابی کمتری را در شبکه شاهد باشیم و افت کیفیت شبکه را به حداقل برسانیم تا در نهایت بتوانیم به سایر شرکت‌های FCP سرویس‌های خود را ارائه دهیم و مشتریان، بهره مندی لازم را از خدمات داشته باشند.

وی، در پایان اشاره کرد: شبکه‌ی انتقال و شبکه‌ی دسترسی کشور طی سالیان گذشته توسعه پیدا نکرده است و شرکت مخابرات ایران در کنار این تغییر تعرفه‌ها متعهد شده است که شبکه انتقال کشوررا نیز نوسازی کند و جزو برنامه‌های اصلی ما است و در نهایت بیشترین تاثیر آن بر روی کیفیت سرویس‌های ارائه شده به مشتریان خواهد بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جریمه مخدوش‌کردن پلاک ۲۱ هزار موتورسیکلت و خودرو جریمه مخدوش‌کردن پلاک ۲۱ هزار موتورسیکلت و خودرو
به نقل از رئیس پلیس راهور تهران، ۲۱ هزار موتورسیکلت و خودرو در تهران از ۲۶ آبان مشمول جریمه مخدوش‌کردن پلاک شده‌اند.
اولین ایرانی که بر بام کعبه اذان گفت کیست؟ اولین ایرانی که بر بام کعبه اذان گفت کیست؟
سید احمد مراتب، مناجات‌خوان، آوازخوان، ردیف‌دان و از استادان بنام موسیقی اصفهان شامگاه یکشنبه چهارم آذر ماه جاری در سن ۷۲ سالگی درگذشت.
زایمان ۵ قلویی زن جوان در ایذه زایمان ۵ قلویی زن جوان در ایذه
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام کرد که یک مادر ۳۴ ساله از ایذه در دومین زایمان خود در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز پنج قلو را به دنیا آورد.
اولین موبایل سامسونگ اولین موبایل سامسونگ
سامسونگ که امروز یکی از غول‌های بازار موبایل جهان است ۳۶ سال پیش کارش را با ساخت گوشی SH-100 آغاز کرد.
ادیب زارعی اولین گلری که پنج پنالتی گرفت + فیلم ادیب زارعی اولین گلری که پنج پنالتی گرفت + فیلم
ادیب زارعی ۲۱ ساله که اولین بازی خود را در ترکیب فولاد خوزستان مقابل فولاد هرمزگان انجام می‌داد، در ضیافت پنالتی‌ها ناجی یحیی گل‌محمدی و قرمزپوشان اهوازی شد؛ آن هم با یک رکورد خاص و ویژه در سطح جهان.
عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی می‌توانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند
ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟ ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟
معاون دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به خودکشی ناموفق یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه گفت: این حادثه پس از بروز اختلافات شخصی در خوابگاه رخ داد و اقدام سریع مسئولان باعث نجات دانشجو شد.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر