کد خبر: ۶۹۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲

اتهام دستور کشتار خدمه قاچاقچی و جدال پنتاگون با واشنگتن‌پست

پس از گزارش جنجالی واشنگتن‌پست درباره صدور دستور شفاهی برای کشتن خدمه یک شناور قاچاق، پنتاگون این روایت را ساختگی خواند و سنا نیز تحقیقات رسمی را آغاز کرد؛ موضوعی که تنش میان رسانه و ارتش آمریکا را تشدید کرده است.
اتهام دستور کشتار خدمه قاچاقچی و جدال پنتاگون با واشنگتن‌پست

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از یوپی آی نیوز، هگسِت در واکنش به گزارشی از واشنگتن پست در روز جمعه سخن می‌گفت؛ گزارشی که هگست را متهم کرده بود که به‌صورت شفاهی به نیرو‌های نظامی دستور داده است تمامی ۱۱ خدمه یک شناور مظنون به قاچاق مواد مخدر را با انجام حمله دوم در ۲ سپتامبر به قتل برسانند.

این حمله نخستین مورد از سلسله حملاتی علیه شناور‌های حامل مواد مخدر در آب‌های بین‌المللی بود، اما واشنگتن پست برای طرح ادعای خود تنها به منابع ناشناس استناد کرده بود؛ ادعایی که به‌گفته گاردین، وزارت دفاع آن را ساختگی و «اخبار جعلی» خوانده است.

«ما دیروز به واشنگتن پست گفتیم که این روایت کاملاً نادرست است»، شان پارنل، سخنگوی وزارت دفاع، روز جمعه در یک پست شبکه اجتماعی نوشت.

پارْنل ادامه داد: «این افراد داستان‌هایی کاملاً ساختگی و مبتنی بر منابع ناشناس می‌بافند.»

او افزود: «اخبار جعلی دشمن مردم است.»

هگست یک گام فراتر رفت و گزارش واشنگتن پست را «گزارشی ساختگی، تحریک‌آمیز و اهانت‌آمیز با هدف بی‌اعتبار کردن جنگجویان شجاع ما که برای حفاظت از میهن می‌جنگند» توصیف کرد.

واشنگتن پست گفته است دستور شفاهی ادعایی هگست موجب انجام حمله دوم به شناور شد، درحالی‌که دو نفر از خدمه باقی‌مانده به لاشه چسبیده بودند، و این حمله باعث مرگ آنها شد.

این گزارش در روز جمعه باعث شد رئیس کمیته نیرو‌های مسلح سنا، راجر ویکر جمهوری‌خواه از ایالت می‌سی‌سی‌پی، و عضو ارشد دموکرات، جک رید از رود آیلند، دستور تحقیقات در این زمینه را برای روشن‌شدن حقایق صادر کنند.

هگست گفته است تمامی حملاتی که علیه شناور‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر در دریای کارائیب و شرق اقیانوس آرام انجام شده، قانونی بوده و تنها اعضای سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی‌شده را هدف قرار داده است.

یک گروه از «وکلای سابق نظامی» روز شنبه گزارشی منتشر کردند که طبق آن، حقوق بین‌الملل هدف قرار دادن بازماندگان یک حمله را ممنوع می‌داند و نیرو‌های مهاجم را ملزم می‌کند که از آنان «محافظت کنند، نجات دهند و در صورت لزوم، با آنان مانند اسیر جنگی رفتار کنند»؛ به گزارش واشنگتن پست.

به‌نوشته یواس‌ای تودی، ارتش آمریکا تاکنون ۲۱ شناور را که ادعا می‌شد خدمه آنها در حال قاچاق مواد مخدر به ایالات متحده بوده‌اند، هدف قرار داده و ۸۳ نفر را کشته است.

منبع:یو پی آی نیوز

برچسب ها: ارتش آمریکا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت