کد خبر: ۶۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴

موافقت بانک مرکزی با افزایش ۷۵.۰۰۰ میلیارد ریالی سرمایه نظارتی بانک ملت

بانک مرکزی با افزایش بیش از ۷۵ هزار میلیارد ریالی سرمایه نظارتی بانک ملت موافقت کرد.
موافقت بانک مرکزی با افزایش ۷۵.۰۰۰ میلیارد ریالی سرمایه نظارتی بانک ملت

به گزارش مخاطب ۲۴-به نقل از روابط عمومی بانک ملت، با موافقت بانک مرکزی به عنوان نهاد ناظر، سرمایه نظارتی این بانک در مقطع منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰، از مبلغ ۳۹۹.۵۱۵ میلیارد و ۱۹۳ میلیون ریال به ۴۷۴.۸۳۲ میلیارد و ۱۰۳ میلیون ریال افزایش یافت که نشان دهنده افزایش معادل ۷۵.۳۱۶ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال است.

موافقت بانک مرکزی با افزایش ۷۵.۰۰۰ میلیارد ریالی سرمایه نظارتی بانک ملت
با افزایش سرمایه نظارتی (سرمایه پایه نافذ) که مبنای بسیاری از شاخص‌های نظارتی سلامت بانک‌ها به شمار می‌رود، قدرت بانک ملت در اعطای تسهیلات و تعهدات کلان، کاهش ریسک‌های بانک (اعتباری، بازار و عملیاتی) و کمک به رونق تولید و مشارکت در پروژه‌های دارای ارزش اقتصادی کلان، افزایش خواهد یافت.
در عین حال با تحقق این مهم، بانک ملت قادر خواهد بود از منابع خود نیز به نحو بهینه استفاده کند و تسهیلات بیشتری را در سال تولید، دانش بنیان و اشتغالزایی به مشتریان ارزنده و بزرگ خود بپردازد که این عوامل موجب افزایش تراز عملیاتی و سودآوری گشته و سرآمدی خود را در بین بانک‌های بورسی تداوم بخشد و در نهایت موجبات رضایتمندی بیشتر سهامداران و سپرده گذاران را فراهم آورد.
بر اساس این گزارش، سرمایه نظارتی (Regulatory Capital)، میزان سرمایه مورد نیازی است که بر اساس مقررات ابلاغی مقام ناظر محاسبه و نگهداری می‌شود.
بر این اساس، برای کشور‌هایی که توافقنامه بازل ۲ را پذیرفته‌اند، رکن اول توافقنامه، حداقل سرمایه مورد نیاز را تعیین کرده است و همچنین در رکن دوم آن، فرآیند ارزیابی داخلی کفایت سرمایه (ICAAP) معرفی شده است که به بانک‌ها اختیار می‌دهد سرمایه موردنیاز خود را به‌صورت داخلی محاسبه و مشخص کنند که برای پوشش ریسک‌های موسسه به سرمایه اضافی نیاز هست یا خیر؟
در توافقنامه بازل ۲ حداقل سرمایه مورد نیاز یک بانک برابر با مجموع سرمایه مورد نیاز برای پوشش ریسک‌های اعتباری، عملیاتی و بازار است.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟ نماینده مدرک رو می‌کند و خانم وزیر قبول ندارد! کیش با پول بیت المال؟
کار ثابتی در افشای این سند، ستودنی و مصداقی از عمل به وظایف نمایندگی است.
عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش! عکسی زیرخاکی از بازیگر خانم ساعت خوش!
نعیمه نظام دوست فاطمه هاشمی و معصومه کریمی، روز‌های تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ساعت خوش».
طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته! طرز تهیه دسر بیسکوییت طالبی سه سوته!
دسر بیسکوییت و طالبی نوعی دسر بسیار خوشمزه و خنک تابستانی است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی! ماجرا‌های ایتالیایی‌ها و طارمی!
منطقه امن مهدی طارمی در اردوگاه اینتر از زبان تیز رسانه‌های ایتالیا ۳ بازی بیشتر طول نکشید تا شاهد ضدحمله ۳ رسانه ایتالیایی به مهاجم ایرانی باشیم.
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
سخنان خانم سخنگو در خصوص نقل و انتقالات استقلال! سخنان خانم سخنگو در خصوص نقل و انتقالات استقلال!
سخنگوی باشگاه استقلال گفت: در زمینه صدور مجوز حرفه‌ای مشکلی نداریم و کار‌های اداری طبق روال انجام شده است.
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
برگزیده
نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
معاون وزیر جهاد‌کشاورزی اعلام کرد که نرخ ارز کالا‌های اساسی به ۲۸،۵۰۰ تومان بازگشته است.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر