کد خبر: ۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۳

جهش ۱۰۴ درصدی عملکرد بانک ملت

بانک ملت با سرمایه بیش از 26 هزار میلیارد تومان و ارزش بازار 85 هزار میلیارد تومانی، همچون گذشته، صدرنشینی خود را در خالص تراز عملیاتی بانک های بورسی تحکیم و ارتقاء بخشید
جهش ۱۰۴ درصدی عملکرد بانک ملت

بانک ملت با سرمایه بیش از ۲۶ هزار میلیارد تومان و ارزش بازار ۸۵ هزار میلیارد تومانی، همچون گذشته، صدرنشینی خود را در خالص تراز عملیاتی بانک‌های بورسی تحکیم و ارتقاء بخشید، بانک ملت توانست این شاخص مهم عملکردی را ازمبلغ ۶.۲ هزار میلیارد تومان درخرداد ماه سال ۱۴۰۰ با بیش از ۱۰۴ درصد رشد به مبلغ ۱۲.۶ هزار میلیارد تومان بطور قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد.

جهش ۱۰۴ درصدی عملکرد بانک ملت
به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملت، همچنین بانک ملت با ثبت مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان در خرداد ماه سال جاری، توانسته تراز عملیاتی ماهانه خود را بیش از ۵۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و ۱۸ درصد نسبت به ماه قبل  ارتقاء داده وقدرت سودسازی خود را به اثبات رسانده و به رشد ۲۸ درصدی خالص درآمدکارمزد (غیر مشاع) نیز نسبت به ماه گذشته دست یابد.
شایان ذکر است  منابع غیر هزینه زای ریالی و ارزی بانک ملت نیز بیش از ۱۵۷ هزار میلیارد تومان (حدود ۹۷ درصد نسبت به خرداد ماه سال گذشته) افزایش یافته است که رشد مذکور عمدتاً مربوط به افزایش ۱۳۲ درصدی جذب سپرده‌های جاری ریال می‌باشد.
همچنین بانک ملت موفق به اعطای تسهیلات (ریال و ارز) بیش از ۷۸۶ هزار میلیارد تومان تا پایان خرداد ۱۴۰۱ گردیده که نسبت به مدت مشابه با رشد ۲۳ درصدی مواجه بوده است. طبق این گزارش و با فرض ثبات سایر عوامل، بدون لحاظ سود تسعیر ارز و سود تقسیمی شرکت‌های زیرمجموعه، می‌توان انتظار داشت که تراز عملیاتی بانک ملت در سال ۱۴۰۱ حداقل به رقم ۵۰ هزار میلیارد تومان در سال برسد که این  سودآوری رکورد بی نظیری را برای بانک ملت در سال جاری رقم می‌زند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر