کد خبر: ۶۰۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.
آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

مخاطب ۲۴- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی فضاسازی‌ها درباره بررسی لوایح CFT پالرمو در مجمع تشخیص گفت: عمده مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلاً FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست.

به گزارش مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در ابتدای جلسه امروز ضمن تشکر از فرمایش‌های حکیمانه مقام معظم رهبری در مورد مذاکرات عمان با بیان اینکه سخنان ایشان مسیر روشنی را برای دیپلماسی کشور در مذاکرات ترسیم کرد و موجب آرامش جامعه شده است، گفت: نباید به صورت افراطی به مذاکرات خوشبین و یا بدبین بود.

وی تصریح کرد: مهمترین مسئله این است که نباید امور اجرایی کشور به مذاکرات گره زده شود طبیعتاً وزارت امورخارجه در مسیر انجام وظایف خود مذاکرات را پیگیری می‌کند و البته باید خطوط قرمز جمهوری اسلامی را نیز رعایت کند.

بیشتر بخوانید

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید و با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در مسیر تولید ریشه حل بسیاری از مشکلات کشور است، خاطر نشان کرد: شعار سال از ناحیه مقام معظم رهبری در واقع سیاستگذاری است. جذب سرمایه موجب افزایش اشتغال و استقلال کشور است لذا امیدواریم همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های اجرایی، در این مسیر حرکت کنند.

آملی لاریجانی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه صهیونیست‌ها در جنایات اخیر از حد تصور بشری عبور کرده‌اند، گفت: ملت فلسطین در ۱۶ماه اخیر مورد بزرگترین ظلم‌ها قرار گرفته‌اند و بیش از ۵۰ هزار مرد، زن و کودک به شهادت رسیدند که همه اینها مصداق بارز جنایت جنگی است.

وی با بیان اینکه دنیای غرب که ادعای تمدن و مدنیت دارد متاسفانه حامی چنین جنایاتی است، اظهار داشت: غرب مدعی حقوق بشر نه تنها مانع این جنایات نمی‌شود بلکه با ارسال سلاح و حمایت‌های مالی، حامی رژیم صهیونیستی است. حاکمان دنیای غرب در حمایت از این ظالمان در پیشگاه تاریخ مردود شده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امیدواریم حاکمان کشور‌های مسلمان بیدار شوند و عملا از مردم غزه حمایت کنند. از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم ظلم صهیونیست‌ها را به خودشان برگرداند و این رژیم جعلی و فاسد را از صحنه تاریخ محو کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد درگذشت پرویز داودی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: مرحوم داودی انصافاً فردی متدین، متعهد، شریف و عالم در مباحث اقتصاد و نیرویی مفید برای مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که آراء خود را با صراحت بیان می‌کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دستور جلسه امروز مجمع در مورد بررسی دو کنوانسیون پالرمو و سی اف تی گفت: این دو کنوانسیون را مجمع تشخیص از حیث مصلحت مورد بررسی قرار می‌دهد.

آملی لاریجانی ادامه داد: با مجوز مقام معظم رهبری مجدداً بررسی این لوایح در دستور کار مجمع قرار گرفت و در جلسات متعدد کارشناسی در کمیسیون‌های مختلف از جمله کمیسیون مشترک از جهات مختلف مورد بررسی و مداقه قرار گرفت.

وی با اشاره به فضاسازی‌های اخیر در مورد بررسی لوایح سی اف تی و پالرمو در مجمع تشخیص گفت: عمده مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلاً FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست، زیرا مجمع تشخیص فقط مصوبات اصراری مورد اختلاف شورای نگهبان و مجلس را طبق قانون اساسی بررسی می‌کند و تنها این دو کنوانسیون مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان بوده است و بررسی FATF به هیچ عنوان به مجمع ارجاع نشده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: حق تحفظ و شروط مجلس شورای اسلامی در مورد دولایحه سی اف تی و پالرمو مبنی بر اینکه این لوایح در چارچوب قانون اساسی و قوانین داخلی قابل اجرا خواهد بود نکته مهمی است که به تایید کمیسیون مشترک رسیده است و طبیعتاً در صحن مجمع مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنگی دیگر در راه است؟ آماده باشیم؟ جنگی دیگر در راه است؟ آماده باشیم؟
اگر چه آتش بس از روی ناچاری به اسرائیل تحمیل شد، اما ایران هرگز نباید دشمن زخم خورده را دست کم بگیرد. روی آمریکا نیز نمی‌توان حساب کرد، چون رییس جمهور ایالات متحده به هیچ وعده، سخن و حتی تعهد کشورش پایبند نیست.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
ماجرای ورود پلاک شهرستانی‌ها به تهران به کجا رسید؟ ماجرای ورود پلاک شهرستانی‌ها به تهران به کجا رسید؟
رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ماجرای تصمیم‌گیری در خصوص افزایش مبلغ جریمه برای ورود خودرو‌های با پلاک شهرستان به محدوده طرح ترافیک پایتخت، گفت: هدف اصلی این تصمیم، ایجاد بازدارندگی برای تردد‌های غیرضروری و ساماندهی ترافیک در هسته مرکزی شهر بود و دنبال درآمدزایی برای شهرداری نبودیم.
استرس را در زمان های خاص چگونه کنترل کنیم؟ استرس را در زمان های خاص چگونه کنترل کنیم؟
رئیس انجمن روانپزشکان کشور با اشاره به ترومای روانی ناشی از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به کشور، گفت: افرادی که در معرض ترومای مستقیم قرار گرفته‌اند به خدمات تخصصی‌تر برای مشاوره و درمان نیاز دارند.
هکر‌ها به سراغ ترامپ رفتند! هکر‌ها به سراغ ترامپ رفتند!
رویترز گزارش کرد هکر‌هایی ناشناس ترامپ را تهدید کردند تا ایمیل‌های هک شده از سوی رئیس کارمندان کاخ سفید و وکیل رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.
چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟ چرا با وجود خواب کافی، احساس خستگی می‌کنیم؟
برخی از مردم با وجود ۸ ساعت خوابیدن در روز و ساعات خواب اضافی در تعطیلات از احساس خستگی شکایت دارند. راز این خستگی چیست؟
۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان ۵ دلیل درس نخواندن نوجوانان
چرا فرزند نوجوانم درس نمی‌خواند؟ او را تشویق به درس خواندن می‌کنم، اما بیش‌تر وقتش را در بازی‌های کامپیوتری و شبکه‌های اجتماعی می‌گذراند.
برگزیده
دو تابعیتی‌ها همان نفوذی‌ها هستند؟ دو تابعیتی‌ها همان نفوذی‌ها هستند؟
نفوذی‌ها انگار در همه جا هستند. نه تنها در نهاد‌های اطلاعاتی و سیاسی، بلکه درنهاد‌های تصمیم گیر وتصمیم ساز. در نهاد‌های اقتصادی. حتی در سفارش روش توزیع بودجه نباید به ساده نگری پناه برد.
جنگی دیگر در راه است؟ آماده باشیم؟ جنگی دیگر در راه است؟ آماده باشیم؟
اگر چه آتش بس از روی ناچاری به اسرائیل تحمیل شد، اما ایران هرگز نباید دشمن زخم خورده را دست کم بگیرد. روی آمریکا نیز نمی‌توان حساب کرد، چون رییس جمهور ایالات متحده به هیچ وعده، سخن و حتی تعهد کشورش پایبند نیست.
تاثیر خطرناک نتانیاهو بر ترامپ! تاثیر خطرناک نتانیاهو بر ترامپ!
یک نفر که نفوذ زیادی بر اقدامات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده در ایران دارد، روز شنبه هفته گذشته در اتاق وضعیت کاخ سفید حضور نداشت، زیرا ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کرده بود؛ آن شخص بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل است.
صفحه خبر بالای تصاویر