کد خبر: ۶۰۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶

آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.
آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست

مخاطب ۲۴- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برخی فضاسازی‌ها درباره بررسی لوایح CFT پالرمو در مجمع تشخیص گفت: عمده مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلاً FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست.

به گزارش مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در ابتدای جلسه امروز ضمن تشکر از فرمایش‌های حکیمانه مقام معظم رهبری در مورد مذاکرات عمان با بیان اینکه سخنان ایشان مسیر روشنی را برای دیپلماسی کشور در مذاکرات ترسیم کرد و موجب آرامش جامعه شده است، گفت: نباید به صورت افراطی به مذاکرات خوشبین و یا بدبین بود.

وی تصریح کرد: مهمترین مسئله این است که نباید امور اجرایی کشور به مذاکرات گره زده شود طبیعتاً وزارت امورخارجه در مسیر انجام وظایف خود مذاکرات را پیگیری می‌کند و البته باید خطوط قرمز جمهوری اسلامی را نیز رعایت کند.

بیشتر بخوانید

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید و با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری در مسیر تولید ریشه حل بسیاری از مشکلات کشور است، خاطر نشان کرد: شعار سال از ناحیه مقام معظم رهبری در واقع سیاستگذاری است. جذب سرمایه موجب افزایش اشتغال و استقلال کشور است لذا امیدواریم همه دستگاه‌ها به ویژه دستگاه‌های اجرایی، در این مسیر حرکت کنند.

آملی لاریجانی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه صهیونیست‌ها در جنایات اخیر از حد تصور بشری عبور کرده‌اند، گفت: ملت فلسطین در ۱۶ماه اخیر مورد بزرگترین ظلم‌ها قرار گرفته‌اند و بیش از ۵۰ هزار مرد، زن و کودک به شهادت رسیدند که همه اینها مصداق بارز جنایت جنگی است.

وی با بیان اینکه دنیای غرب که ادعای تمدن و مدنیت دارد متاسفانه حامی چنین جنایاتی است، اظهار داشت: غرب مدعی حقوق بشر نه تنها مانع این جنایات نمی‌شود بلکه با ارسال سلاح و حمایت‌های مالی، حامی رژیم صهیونیستی است. حاکمان دنیای غرب در حمایت از این ظالمان در پیشگاه تاریخ مردود شده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امیدواریم حاکمان کشور‌های مسلمان بیدار شوند و عملا از مردم غزه حمایت کنند. از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم ظلم صهیونیست‌ها را به خودشان برگرداند و این رژیم جعلی و فاسد را از صحنه تاریخ محو کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد درگذشت پرویز داودی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: مرحوم داودی انصافاً فردی متدین، متعهد، شریف و عالم در مباحث اقتصاد و نیرویی مفید برای مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که آراء خود را با صراحت بیان می‌کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دستور جلسه امروز مجمع در مورد بررسی دو کنوانسیون پالرمو و سی اف تی گفت: این دو کنوانسیون را مجمع تشخیص از حیث مصلحت مورد بررسی قرار می‌دهد.

آملی لاریجانی ادامه داد: با مجوز مقام معظم رهبری مجدداً بررسی این لوایح در دستور کار مجمع قرار گرفت و در جلسات متعدد کارشناسی در کمیسیون‌های مختلف از جمله کمیسیون مشترک از جهات مختلف مورد بررسی و مداقه قرار گرفت.

وی با اشاره به فضاسازی‌های اخیر در مورد بررسی لوایح سی اف تی و پالرمو در مجمع تشخیص گفت: عمده مخالفان و موافقان در مورد FATF صحبت می‌کنند در حالی که فعلاً FATF مطلقاً در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست، زیرا مجمع تشخیص فقط مصوبات اصراری مورد اختلاف شورای نگهبان و مجلس را طبق قانون اساسی بررسی می‌کند و تنها این دو کنوانسیون مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان بوده است و بررسی FATF به هیچ عنوان به مجمع ارجاع نشده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: حق تحفظ و شروط مجلس شورای اسلامی در مورد دولایحه سی اف تی و پالرمو مبنی بر اینکه این لوایح در چارچوب قانون اساسی و قوانین داخلی قابل اجرا خواهد بود نکته مهمی است که به تایید کمیسیون مشترک رسیده است و طبیعتاً در صحن مجمع مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم! یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم!
دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدید‌های فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
چطور میزبان بحران شدیم؟ چطور میزبان بحران شدیم؟
ایران در یک دهه گذشته میزبان یکی از بزرگ‌ترین امواج مهاجرت در منطقه بوده است؛ اما نه از سر آمادگی، بلکه به دلیل فقدان سیاستگذاری لازم.
صفحه خبر بالای تصاویر