ملک زاده با سمت های بالای مدیریتی همچون، رئیس گروههای مدیریت مؤسسه عالی آموزش و پژوهش و مدیریت و برنامه ریزی کشور، رئیس مؤسسه عالی آموزش و پژوهش و مدیریت و برنامه ریزی کشور، مدیر گروه تحصیلات تکمیلی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، رئیس هیأت امناء پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، مدیر مسئول فصلنامه علمی پژوهشی مدیریت و توسعه، مدیر مسئول فصلنامه علمی پژوهشی برنامه ریزی و بودجه، دریافت اولین نشان ملی گردشگری از جشنواره ملی شیخ بهایی، ثبت اولین اختراع در صنعت گردشگری جهان، مؤلف بیش از 320 عنوان کتاب در زمینه مدیریت،اقتصاد و گردشگری فعالیت کرده است.
محیط بشر شامل عوامل فیزیکی، اجتماعی و روانی است که هر کدام بر سلامتی بشر تاثیر گذار است، یکی از این عوامل محل کار است چرا که زندگی روزانه هر فرد تا حدود بسیار صرف اشتغال به کار میشود.
واقعیت این است که کیفیت کار هر فرد با روحیات او رابطه دارد. گاهی وقتها فشارهای روانی در محل کار آنقدر زیاد است که از تحمل فرد خارج است به طوری که احساس میشود فرد بدرد آن کار نمیخورد. در این حالت فرد نگرش منفی نسبت به خود و شغل خود پیدا میکند و سلامت عمومی اش به خطر میافتد…
بطور کلی فرسودگی شغلی به خستگی ناشی از فشارهای موجود در محل کار، نفس کار و همچنین علایم و حالات تحلیل رفتگی قوا، سرخوردگی و گوشه گیری در کارکنان گفته میشود
راهبرد های مختلفی برای پیشگیری و درمان فرسودگی شغلی وجود دارد با توجه به اهمیت فرسودگی شغلی و تاثیر آن در عملکرد کارکنان و میزان بهره وری سازمانی این کتاب سعی بر آن دارد به تبیین فرسودگی شغلی علل و عوامل به وجود آورنده آن و پیامدها و روشهای مقابله با آن بپردازد.
میتوانید کتاب فسردگی شغلی را رایگان دانلود و از آن بهرمند شوید
در این کتاب مطالبی در ۲۲ موضوع اصلی میخوانیم که از جملهی آن میتوان به ترتیب به این موارد اشاره کرد:
مفهوم و تعاریف مربوط به فرسودگی شغلی
اهمیت بررسی فرسودگی شغلی در سازمان
ابعاد فرسودگی شغلی
نشانهها و شاخصههای فرسودگی شغلی
مراحل افسردگی شغلی
چه عواملی سبب فرسودگی شغلی در کارکنان میشود؟
فرسودگی شغلی در محیطهای کاری
نشانهها و علایم فرسودگی شغلی
شاخصها و نشانههای فرسودگی شغلی
شیوههای پیشگیری از فرسودگی شغلی
راههای پیشگیری از فرسودگی شغلی
راههای مقابله با افسردگی شغلی از سوی فرد مبتلا
و…