مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
پزشکیان: صلح و امنیت با کشتار، اخراج و تبعیض امکانپذیر نیست
رئیسجمهور کشورمان گفت: صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و با صمیمیت امکانپذیر است. صلح و امنیت با تجاوز با قتل با کشتار با اخراج با تبعیض امکان پذیر نیست.
مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان صبح امروز در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران، تاکید کرد: تلاش میکنیم ایران را به جایگاهی که باید باشد، برسانیم. ایران برای همه سلایق، باورها و اقوام است.
وی ادامه داد: نمایشگاهی که برگزار میشود برای انتقال تجربیات و دستاورده و تبادل فرهنگها و خوبیها است. در قرآن آمده است که در زمین سیر کنید. کسانی که سیر میکنند، رشد و توسعه پیدا میکند. ما دنبال رونق اقتصاد گردشگری هستیم. شعار امسال سازمان ملل صلح و امنیت جهانی است. صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و صمیمیت امکان پذیر است. صلح و امنیت با تجاوز، قتل، کشتار، اخراج و تبعیض فراهم نمیشود. باید بستر ارتباطات انسانها را فراهم کنیم.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: اگر برویم و بیایند، ذهنیتها نسبت به ایران تغییر میکند. حرفهایی نسبت به ایران میزنند که من شرمم میآید بیان کنم. خارج از کشور رفتهام ولی ایران و مردم ایران جور دیگری هستند. ایران مردم مهماننوازی دارد. کسانی که گذشته خود را نمیشناسند، بیهویت هستند و نمیتوانند برای آینده نقشه بکشند. در جای جای ایران تمدن، هنر و فرهنگ وجود دارد. بدانیم کجا بودهایم، کجا هستیم و کجا میخواهیم برویم.
پزشکیان افزود: با دلی مالامال از صمیمت از کسانی که به ایران میآیند استقبال میکنیم تا متوجه شوند تبلیغات رسانهها علیه ایران، زمین تا آسمان با آنچه واقعیت دارد، تفاوت دارد. آمادگی توسعه بستر گردشگری و رفع موانع در این زمینه را داریم. آماده پذیرش مهمانان در همه زمینههای سیاسی، گردشگری، علمی، تجاری و سایر زمینهها را داریم.
وی در ادامه گفت: انسانها با هم برابرند و خون هیچ کسی رنگینتر از سایرین نیست و هیچ قومی بر دیگری برتری ندارد. برتری با صداقت، علم و دانایی و انسانیت است. با کشتن و قتل و عام انسان به جایی نمیرسد. حیف نیست از مواهب خدادادی استفاده نکنیم؟ باید از فرصت استفاده کرده و با هم مهربان باشیم و از لذتهای طبیعی و ساخت دست انسان بهره برده و لذت ببریم. حیف نیست با هم بجنگیم و مردم را از سرزمین خود بیرون کنیم؟ یک عده که انسانها را بمباران میکنند، ادعای حقوق بشر میکنند. مردم غزه و زنان و کودکان و مراکز غیرنظامی را بمباران میکنند و میگویند با تروریسم مبارزه میکنیم؟ میگویند دنبال امنیت در منطقه هستیم. شما دست از کشتار بردارید، در منطقه امنیت ایجاد میشود. ما دنبال جنگ نیستیم. با همسایگان خود برادر هستیم و با دنیا از در گفتوگو و صلح درآمدیم، ولی کسی که قلدری کرده و تسلیحات کشتار جمعی آماده میکند، جنگ و خون ریزی به راه میاندازد نه ما.
رئیسجمهور در پایان گفت: میخواهیم با همه برادرانمان در صلح و آرامش زندگی کنیم. ما ارتباطات را با همسایگان صمیمیتر ادامه میدهیم. باید سرزمینی بسازیم که انسانها در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.
رئیس جمهور با اشاره به تغییر رویکرد نهادهای امنیتی کشور اظهار داشت: امروز دستگاههای امنیتی نیز به این جمعبندی رسیدهاند که یکی از ترفندهای دشمن، انگزنی به نخبگان و طرد آنها از مسائل کلان کشور است، در حالی که حفظ نخبگان، سرمایهگذاری راهبردی برای آینده ایران است.
مدیرعامل بورس کالای ایران در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت گفت: راهاندازی بازار ابزارهای مالی مبتنی بر رمز داراییها و توکن با پشتوانه گواهی سپرده کالایی از برنامههای امسال بورس کالاست.
روزنامه کیهان، تحت مدیریت حسین شریعتمداری نوشت: محاسبه غلط دشمن برای تجاوز نظامی از جایی شکل گرفت که افراطیون مدعی اصلاحات (برخی به خاطر کجفهمی و برخی دیگر به خاطر نفوذزدگی)، کشور را ضعیف وانمود کردند و تنها چاره خروج از مشکلات را هم در مذاکرات التماسی عنوان کردند. آنها ضمناً بارها ثابت کردند که حتی در مذاکرات هم هیچ خط قرمزی در برابر دشمن ندارند و حتی در مقابل پایمال شدن برجام از سوی آمریکا و اروپا هم کمترین حساسیتی نشان نمیدهند.
اژهای در مصاحبهای در مورد روز حمله اسرائیل به جلسه سران قوا ضمن اشاره به اینکه پس از حمله به پناهگاه امن یا خانه نرفتند گفت: «بعد از حمله به جلسۀ شورایعالی امنیت ملی، همه به جای اینکه به پناهگاه امن بروند به جلسات دیگری رفتند.»
رئیس جمهور با اشاره به تغییر رویکرد نهادهای امنیتی کشور اظهار داشت: امروز دستگاههای امنیتی نیز به این جمعبندی رسیدهاند که یکی از ترفندهای دشمن، انگزنی به نخبگان و طرد آنها از مسائل کلان کشور است، در حالی که حفظ نخبگان، سرمایهگذاری راهبردی برای آینده ایران است.
رانت آبی در ایران دیگر تنها یک پدیده اقتصادی یا اقلیمی نیست؛ بلکه بخشی از ساختار قدرت است. از قناتهای اشرافی دوران ساسانی تا انتقال آب با لولههای فولادی در قرن بیستویکم، همواره گروهی اندک، سهمی بسیار داشتهاند.
جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل فرصتی برای همبستگی ملی ایجاد کرد، اما رفتارهای پس از آتشبس، مثل اظهارات جواد لاریجانی در صداوسیما، و بازگشت کاظم صدیقی به نماز جمعه، نشاندهنده بیتوجهی به این همبستگی بود. این روند همراه با تداوم فیلترینگ و پروژههایی مانند عدم کفایت پزشکیان، میتواند به ناامیدی عمومی دامن زده و شکاف بین جامعه و نظام حکمرانی را عمیقتر کند.