کد خبر: ۵۷۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵

پزشکیان: تروریست‌ها ما را متهم به تروریسم می‌کنند

رئیس جمهور گفت: همان‌هایی که ترور‌های بسیاری را در کشور ما مرتکب شده‌اند ما را متهم به حمایت از تروریسم می‌کنند.
پزشکیان: تروریست‌ها ما را متهم به تروریسم می‌کنند

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مراسم دیدار سفرای کشور‌های خارجی در آستانه چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با ایراد سخنانی، گفت: خوشحالم که شما اینجا هستید و امیدوارم حضورتان در حل مشکلات جامعه، منطقه و صلح جهانی کارگشا باشد.

تروریست‌ها ما را متهم به تروریسم می‌کنند

وی با اشاره به اینکه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی جوان بودم و به دنبال رفع تبعیض و بی‌عدالتی بودم، گفت: می‌خواستیم نگاهی که نسبت به قومیت‌ها و جنسیت‌ها در جامعه تبعیض آمیز بود، وجود نداشته باشد. انقلاب پیروز شد و از همان روز اول توطئه‌ها شکل گرفت و ما قربانیان ترور بودیم و بیشترین شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و فرهنگی در کشور ما قربانی ترور شدند توسط افرادی که نمی‌خواستند کشور ما پای خود بایستد.

رئیس جمهور به ترور شخصیت‌های مهم از جمله رئیس جمهور کشورمان در بدو شکل‌گیری انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: همان‌هایی که ترور‌های بسیاری را در کشور ما مرتکب شده‌اند ما را متهم به حمایت از تروریسم می‌کنند. ما هیچ گناهی نداشتیم جز اینکه می‌خواستیم آزاد زندگی کنیم و مردم ما بر اساس شایستگی‌شان رشد کنند در صلح و آرامش زندگی کنند.

متجاوز نیستیم و به دنبال جنگ و ناآرامی نبوده‌ایم

پزشکیان خاطرنشان کرد: چند صباحی از پیروزی انقلاب نگذشته بود که جنگ را به ما تحمیل کردند، اکثر کشور‌ها از کشور متجاوز به خاک ما حمایت کردند و ایمان مردم ما باعث شد با دست خالی بتوانم دشمن را از خاکشان بیرون کنند.

وی با تاکید بر اینکه ما متجاوز نیستیم و به دنبال جنگ و ناآرامی نبوده‌ایم، عنوان کرد: در روز تنفیذ به عنوان رئیس جمهور اسماعیل هنیه را در تهران ترور کردند در حالی که از اول شعار ما این بود که از در دوستی و برادری با همه ارتباط داشته باشیم، رسانه‌های بی‌انصاف در دنیا هر روز تبلیغ می‌کنند که ما عامل ناآرامی هستیم. از حقوق بشر دم می‌زنند و در مقابل دیدگان جهان ۱۴ هزار کودک بی‌گناه را در غزه کشتند. زنان را کشتند و بیمارستان‌ها را بمباران کردند. کدام حقوق بشر اجازه می‌دهد که کودکان را زیر خروار‌ها خاک دفن کنند؟

رئیس جمهور همچنین به سکوت جهان در برابر کشتار مردم غزه پرداخت و گفت: چرا در برابر این جنایت‌ها ساکت‌اند و گاهی از جنایتکاران پشتیبانی می‌کنند و در عین حال ادعا می‌کنند که ما امنیت منطقه را به هم زده‌ایم؟ جنگ به نفع ما نیست و ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و رهبر ما از نظر اعتقادی چنین فتوایی صادر کرده است.

پزشکیان در همین رابطه تصریح کرد: حتی آنهایی که ادعا می‌کنند می‌خواهند این کار را بکنند، نمی‌توانند ما را به طرف سلاح هسته‌ای ببرند، زیرا در دکترین نظام جمهوری اسلامی ایران قتل عام انسان‌های بی‌گناه به هیچ وجه پذیرفته نیست؛ راستی آزمایی این ادعا آسان است. هر زمان خواسته‌اند آمده و بررسی کرده‌اند.

اسرائیل به همه کشور‌های همسایه خود در منطقه تجاوز کرده است

وی به ادعا‌های بی اساس مقامات رژیم صهیونیستی در رابطه با سلاح هسته‌ای ایران اشاره و تاکید کرد: اسرائیل به همه کشور‌های همسایه خود در منطقه تجاوز کرده است. می‌گویند این حقوق بشر است و از خود دفاع می‌کند، فلسطینیان را چه کسی از خاک خودشان بیرون کرده است و کدام حقوق بشر می‌گوید که انسان‌ها را از خانه و کاشانه خود آواره کنید؟ معلوم است که هر انسانی را که از خانه خود بیرون کنید مجبور است دفاع کند.

رئیس جمهور ادامه داد: دنیا زمانی روی آرامش را خواهد دید که حقوق انسان‌ها را قدر بدانیم و به آن احترام بگذاریم، بدون توجه به نژاد و قوم و قبیله و رنگ و باور آنها و انسان‌ها در این کره خاکی حق دارند و باید آن را قدر بدانیم. ما اگر از غزه و فلسطین دفاع می‌کنیم، از مظلومین دفاع می‌کنیم؛ کسانی که حقشان را گرفته‌اند. صلح زمانی ایجاد خواهد شد که تجاوز و ستمی وجود نداشته باشد.

پزشکیان تاکید کرد: به هر شکل و با هر قدرتی بخواهند در جهان زور بگویند، پایدار نخواهد بود، روزی انسان‌ها بر خواهند خواست و علیه ظلم و ستم قیام خواهند کرد. آرامش در عدالت و انصاف نهفته است؛ در برادری و دوستی امکان‌پذیر است و در خونریزی نیست. دل‌مان می‌خواهد با شما که سفرای کشور‌های مختلف در اینجا هستید ارتباط صمیمی داشته باشیم و تجربیات‌مان را با هم منتقل کنیم.

وی خطاب به سفرا گفت: فرصت طلایی زندگیمان را قدر بدانیم و بهتر است که این زندگی را برای همدیگر شاد و سالم حفظ کنیم و اجازه ندهیم جهان ما خراب شود.

جنگ و خونریزی کار انسان‌ها نیست

رئیس جمهور با طرح این موضوع که جنگ و خونریزی کار انسان‌ها نیست، گفت: تجاوز و تبعیض کار انسان‌ها نیست، اینهایی که می‌گویم به آن معنا نیست که در کشور ما همه کار‌ها درست انجام می‌شود و بی‌عدالتی و تبعیض وجود ندارد. تلاش می‌کنیم تا همه بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها را اصلاح کنیم و انسان‌ها بر اساس شایستگی خود رشد کنند، اما تا می‌خواهیم کاری انجام دهیم جنگ و ترور را بر ما تحمیل می‌کنند.

پزشکیان افزود: حرف‌هایی را به ما تحمیل می‌کنند که در باور و اعتقاد ما نیست. می‌دانید چه انسان‌های شریفی را در کشور ما شهید کرده‌اند و مدعیان حقوق بشر چه انسان‌های شریفی را به خاک و خون کشیده‌اند؟ امیدوارم حضور شما باعث ارتباط صمیمی‌تر میان کشورهایتان با کشور ما بشود و همه کشور‌های جهان بر اساس عزت متقابل ارتباط داشته باشند.

آماده‌ایم با همه کشور‌ها برنامه‌های راهبردی بنویسیم و امضا کنیم

وی یادآور شد: قطعاً ایران ارتباطش را با همسایگان خود صمیمی‌تر خواهد کرد و تلاش خواهیم کرد برنامه‌های راهبردی خود را با چین و روسیه پیش ببریم و آماده‌ایم با همه کشور‌ها برنامه‌های راهبردی بنویسیم و امضا کنیم به شرطی که با دید برابر به همدیگر نگاه کنیم و به همدیگر احترام بگذاریم. امیدوارم حضور شما سفرا موجب تحکیم روابط ما شود

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
افشاگری یک نماینده از تعرض به دختر جوان دربیمارستان افشاگری یک نماینده از تعرض به دختر جوان دربیمارستان
در ایام کرونا، دختر جوانی با کرونای خیلی شدید و در معرض فوت در بیمارستانی در تهران بستری می‌شود، اما در نهایت او را به بیمارستان دیگری در تهران منتقل می‌کنند و خدا را شکر بهبود پیدا می‌کند، اما این دختر جوان بعد از بهبودی، بابت تعرض جنسی در نخستین بیمارستانی که بستری بود، شکایت می‌کند.
رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب در ۲۲ بهمن صحت دارد؟ رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب در ۲۲ بهمن صحت دارد؟
شنیده‌ها خبر از گام دوم رفع فیلترینگ توسط دولت پزشکیان دارد؛ رفع انسداد یوتیوب و تلگرام برای ایرانیان است.
جزئیات جدید از مذاکره استقلال با دو مربی سرشناس جزئیات جدید از مذاکره استقلال با دو مربی سرشناس
مدیران باشگاه استقلال امروز با دو گزینه مدنظر خود برای سرمربیگری مذاکره کردند.
الحاق اولین ناو پهپادبر ایران به نیروی دریایی سپاه الحاق اولین ناو پهپادبر ایران به نیروی دریایی سپاه
نخستین ناو پهپادبر جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق شد.
فضا چگونه بر بینایی فضانوردان تأثیر می‌گذارد؟ فضا چگونه بر بینایی فضانوردان تأثیر می‌گذارد؟
حضور در فضا بر بینایی فضانوردان تأثیر می‌گذارد و این موضوع به سفر به مریخ نیز ارتباط دارد.
کشف فعالیت‌های ژئولوژیک تازه در ماه کشف فعالیت‌های ژئولوژیک تازه در ماه
مطالعه‌ای جدید نشان داده است که ماه نمرده و فعالیت‌های ژئولوژیک تازه‌ای در آن وجود دارد.
از خاراندن پوست نترسید خرت خرت بخارانید! از خاراندن پوست نترسید خرت خرت بخارانید!
موش‌هایی که می‌توانستند گوش‌های خارش‌دار خود را بخارند، افزایش تعداد سلول‌های ایمنی و کاهش سطح باکتری‌های عامل عفونت را تجربه کردند.
برگزیده
واکنش حساب رهبر انقلاب به اظهارات ترامپ درباره فلسطین واکنش حساب رهبر انقلاب به اظهارات ترامپ درباره فلسطین
حساب‌های رسانه‌ای رهبر معظم انقلاب، جمله‌ای از ایشان درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین فلسطین را به زبان‌های مختلف منتشر کردند.
پزشکیان: تروریست‌ها ما را متهم به تروریسم می‌کنند پزشکیان: تروریست‌ها ما را متهم به تروریسم می‌کنند
رئیس جمهور گفت: همان‌هایی که ترور‌های بسیاری را در کشور ما مرتکب شده‌اند ما را متهم به حمایت از تروریسم می‌کنند.
ظریف: مسئولیت پرونده هسته‌ای با عراقچی است که مورد اعتماد رهبری است! ظریف: مسئولیت پرونده هسته‌ای با عراقچی است که مورد اعتماد رهبری است!
محمدجواد ظریف امروز در جمع خبرنگاران گفت: زمان وزارت من آقای شمخانی مدیریت عملیاتی را بر عهده داشتند و مذاکره بر عهده‌ی وزارت خارجه بود. فکر می‌کنم هنوز هم مذاکرات هسته‌ای در اختیار برادر عزیزم، جناب آقای عراقچی‌ست که هم سابقه بسیار خوبی دارند و هم مورد اعتماد مقام معظم رهبری هستند.
صفحه خبر بالای تصاویر