کد خبر: ۶۷۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵

فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟

پایان معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند، او را در آستانه جدایی از تراکتور قرار داده است. دروازه‌بان ملی‌پوش باید به‌زودی وضعیت سربازی خود را مشخص کند
فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟

بحران جدید برای علیرضا بیرانوند؛ به گزارش مخاطب ۲۴، علیرضا بیرانوند؛ دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور، روز‌های پرحاشیه‌ای را می‌گذراند. معافیت تحصیلی او به پایان رسیده و طبق قانون، باید برای انجام خدمت سربازی‌اش راهی یکی از تیم‌های نظامی شود. بیرانوند در آخرین بازی خود مقابل شارجه در لیگ نخبگان آسیا به میدان رفت و احتمالاً این آخرین حضور او با پیراهن تراکتور بوده است.

طفره رفتن دیگر جوابگو نیست!

بیرانوند طی سال‌های گذشته چندین بار با استفاده از معافیت تحصیلی، خدمت سربازی خود را به تعویق انداخته است. اما این‌بار شرایط متفاوت است؛ معافیت او رسماً پایان یافته و قانون دیگر اجازه تمدید نمی‌دهد. او تا پایان مهرماه فرصت دارد از پایان‌نامه‌اش دفاع کند، اما تنها یک روز برای این کار زمان دارد و بعید است در این فرصت کوتاه بتواند دفاع کند.

یکی برای همه، همه برای بیرانوند. تخلف دانشگاه یا همراهی؟

یکی از نکات جنجالی این پرونده، نقش دانشگاه خرم‌آباد است. طبق اظهارات رئیس دانشگاه، بیرانوند تا پایان شهریور باید از پایان‌نامه خود دفاع می‌کرد. اما اکنون دانشگاه با استناد به تبصره‌ای ویژه، یک ماه فرصت اضافی به او داده است؛ فرصتی که از دید بسیاری از کارشناسان، غیرقانونی محسوب می‌شود.

در دستورالعمل این تبصره به‌وضوح آمده که دانشجویان دارای سنوات ارفاقی شامل این قانون نمی‌شوند. از آنجا که بیرانوند از تمام سنوات خود استفاده کرده، تمدید مهلت برای او، برخلاف قانون بوده است.

سنوات تحصیلی بی انتها برای علیرضا بیرانوند!

طبق مقررات آموزش عالی، دانشجوی کارشناسی ارشد دو سال فرصت دارد تا تحصیل خود را به پایان برساند. در صورت نیاز، دو نیم‌سال تحصیلی دیگر به عنوان سنوات ارفاقی در نظر گرفته می‌شود. اگر باز هم فارغ‌التحصیل نشود، یک سال فرجه نهایی برای دفاع از پایان‌نامه داده می‌شود.

با توجه به اینکه بیرانوند از سال ۱۴۰۰ وارد مقطع ارشد شده، در سال ۱۴۰۴ تمام مهلت‌های قانونی او به پایان رسیده است. بنابراین، از ابتدای مهرماه او مشمول خدمت نظام وظیفه است و باید تیم تراکتور را ترک کند.

آیا بیرانوند باز هم موفق به فرار میشود؟

در سال‌های گذشته، هر بار که بحث سربازی بیرانوند مطرح شده، حمایت‌های بیرونی باعث تعویق آن شده است. حالا بسیاری از منتقدان می‌گویند او مانند همیشه از موقعیت خود به عنوان چهره ملی سوءاستفاده کرده است. با این حال، بعید به نظر می‌رسد که این بار قانون اجازه دور زدن بدهد.

بیرو! لتس گو!

اگرچه بیرانوند همچنان می‌تواند در تیم ملی حضور داشته باشد، اما ادامه بازی‌اش در تراکتور تقریباً غیرممکن است. او باید به تیمی نظامی بپیوندد تا دوران سربازی خود را سپری کند. باید دید این داستان پر فراز و فرود به کجا خواهد رسید؟ قانون جدیدی مختص گلر تراکتور سازی وضع خواهد شد یا اتفاق منطقی تری در راه است؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟ فرار به پایان رسید؟ سربازی یا تراکتور سازی؟
پایان معافیت تحصیلی علیرضا بیرانوند، او را در آستانه جدایی از تراکتور قرار داده است. دروازه‌بان ملی‌پوش باید به‌زودی وضعیت سربازی خود را مشخص کند
پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟  پرسپولیس-خیبر؛ نوش دارو قبل از نفس های آخر مربی؟ 
برای وحید هاشمیان، این دیدار حکم مرگ و زندگی را دارد. سرمربی‌ای که با وجود حمایت ابتدایی باشگاه، حالا در آستانه‌ی پایان مهلت دو هفته‌ای خود از سوی مدیریت قرار گرفته است.
جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟  جنگ تاج و تخت در آلیانز آرنا؛ بایرن یا دورتموند؟ 
استادیوم سرخ آلیانز آرنا بار دیگر میزبان دیداری است که بوی تاریخ و رقابت از آن بلند می‌شود. بایرن مونیخ، تیمی که با وینسنت کمپانی به اوج بازگشته، این‌بار در خانه به مصاف زنبورهای خطرناک دورتموند می‌رود
صفحه خبر بالای تصاویر