کد خبر: ۵۶۶۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷

پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد که «سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».
پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود

مخاطب ۲۴- «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران که جمعه گذشته، برای دیدار با مقامات بلندپایه روسیه و امضای توافقنامه شراکت جامع راهبردی ایران و روسیه به مسکو سفر کرده بود، در جریان این سفر و در گفت‌وگویی اظهار کرد: اگر باهم باشیم، اگر کشور‌هایی که به آزادی و استقلال متعهد هستند، در کنار یک‌دیگر بمانند و به هم کمک کنند، خودکامگی و تک قطبی بودن غرب از بین خواهد رفت.

 

پزشکیان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، جمعه ۱۷ دسامبر، در مراسمی در کاخ کرملین، توافقنامه جامع راهبردی بین ۲ کشور را امضا کردند.

 

با امضای این معاهده ۲ کشور روابط خود را به شکل ویژه در زمینه‌های اقتصادی، علمی، فناوری، فرهنگی و گردشگری گسترش خواهند داد.

 

پزشکیان که با «ولادیمیر سولویوف» خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیه-۱ گفت‌و‌گو می‌کرد، با اشاره به اتهام‌زنی غرب درباره اینکه ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای است، گفت: «هم رهبر معظم انقلاب ما (فتوا داده‌اند)، هم سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».

بیشتر بخوانید

او در این گفت‌و‌گو که بخشی از آن عصر یکشنبه منتشر شد، گفت: آنها به‌دنبال ایجاد کردن یک ذهنیتی در منطقه هستند تا ایران‌هراسی به‌وجود بیاورند. زمانی‌که من به ریاست‌جمهوری انتخاب شدم، تمام شعار و حرف من این بود که قرار است ما در داخل کشور یک هم‌زبانی و وحدت و انسجام ایجاد کنیم و با همسایگان دوستی و رفاقت کنیم.

 

رئیس‌جمهور ایران با اشاره به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور شهید «اسماعیل هنیه» در تهران گفت: زمانی‌که تحلیف انجام می‌گرفت، مهمان ما را در تهران ترور کردند. بر اساس کدام قانون بین‌المللی این کار را انجام دادند و چه کسی از آنها دفاع می‌کرد؟ آمریکا و اروپا.

 

پزشکیان تصریح کرد: مردم بی‌گناه غزه به آب و غذا دسترسی ندارند و اجازه کمک‌رسانی به آنها نمی‌دادند. آمریکا و اروپا تنها نگاه می‌کردند. اینها چگونه می‌توانند به مردم دنیا تلقین کنند که ایران باعث بی‌ثباتی است و اسرائیل باعث امنیت است؟ اسرائیل در حال کشتن زنان و کودکان است. آنها ۱۴ هزار کودک را به قتل رسانده‌اند. این حقوق‌بشر است؟ این مردانگی و جنگ است؟ تو اگر مردی و می‌جنگی با کسانی که اسلحه به‌دست دارند بجنگ نه با زنان و کودکان. چرا جلوی آب و غذای آنها را گرفتی؟

 

پزشکیان در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو که روز شنبه منتشر شد، درباره امضای توافقنامه راهبردی جدید با روسیه، مطرح کرد که امضای این توافقنامه تاکیدی بر این است که مسکو و تهران موافق تعیین نقش کشورهایشان از سوی بازیگری خارجی نیستند.

 

او بیان کرد: ما قادر به دنبال‌کردن سیاستی مستقل و آماده تضمین امنیت و تامین امنیت اقتصادی در منطقه با همکاری هم و با هدف ایجاد صلح و ثبات در این منطقه هستیم.

 

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد: ما نیازی به غرب نداریم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر