کد خبر: ۵۶۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴

دلیل حمله کیهان به محسن هاشمی چه بود؟

محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ضمن تعریف و تمجید از مرحوم هاشمی و دولت سازندگی به ریشه‌یابی مشکلات کشور پرداخته و در اظهارنظری جالب توجه گفته است: «از سال ۱۳۸۴ که احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران پیروز شد، افراط جای اعتدال را گرفت... من همه مشکلات را از چشم افراطیون می‌بینم ما ۲۰ سال است که به سمت افراط رفتیم.»
دلیل حمله کیهان به محسن هاشمی چه بود؟

مخاطب۲۴- آقای هاشمی هیچ اشاره‌ای به این موضوع نمی‌کند که مردم چه خاطره‌ای از عملکرد دولت سازندگی به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی داشتند که سال ۱۳۸۴ حاضر نشدند به ایشان برای ریاست‌جمهوری رأی دهند و نامزد مقابل ایشان یعنی محمود احمدی‌نژاد را که شخصیتی به مراتب کمتر شناخته شده بود برای ریاست‌جمهوری انتخاب کردند؟!



آقای هاشمی همچنین توضیح نمی‌دهد منظورشان از ۲۰ سال افراط پس از سال ۱۳۸۴ دقیقا چه دولت‌هایی است، چون ظاهرا ایشان ۸ سال دولت حسن روحانی و عملکرد خسارت‌بارش را نیز به حساب افراطیون مدنظرش گذاشته است. البته اینکه هیچ جریان سیاسی در کشور مسئولت دولت‌های یازدهم و دوازدهم به ریاست حسن روحانی را برعهده نمی‌گیرد، پدیده تازه‌ای نیست و در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۱۴۰۳ نیز تمامی نامزد‌ها در مرزبندی با آن دولت و عملکردش از یکدیگر سبقت می‌گرفتند و اصطلاحاً «بر سر نخواستنش دعوا بود!».

بیشتر بخوانید


اما نکته قابل‌توجه دیگر آن است که محسن هاشمی پیش‌تر در جریان یک برنامه تلویزیونی اعترافی دقیق کرده و گفته بود: «چهل سال است که از انقلاب می‌گذرد. اگر نگاه کنیم به دوره‌های هشت‌ساله که روسای‌جمهور مختلف بودند؛ عمدتاً روسای‌جمهور از یک جناح مشخص اعتدال و اصلاحات بودند. چه در زمان مقام معظم رهبری که رئیس‌جمهور بودند و نخست‌وزیر آقای موسوی بود، بعد آقای هاشمی رئیس‌جمهور بودند، بعد آقای خاتمی رئیس‌جمهور بودند. یک دوره است که آقای احمدی‌نژاد از جناح مخالف فرض می‌شوند. دوره بعد هم باز آقای روحانی بودند. یعنی از چهل سال، ما ۳۲ سالش را توانستیم مسلط بر کشور کار را پیش ببریم.»



با این حساب معلوم نیست که آقای هاشمی اولاً «بیست سال» را از کجا آورده و ثانیاً چرا عملکرد بیش از ۳۲ساله هم‌قطاران خود در اداره کشور را نادیده گرفته و فقط به کمتر از یازده سال اداره کشور توسط جناح رقیب خود می‌پردازد؟! لازم به ذکر است همه دولت‌ها در جمهوری اسلامی فارغ از هر گرایش سیاسی خدماتی داشته‌اند و اتفاقا برخلاف نظر آقای محسن هاشمی خدمات دولت‌های جناح رقیب ایشان در آن کمتر از ۱۱ سال به مراتب بیشتر از ۳۲ سال خدمات هم‌قطارانشان بوده است. تعابیر رهبر انقلاب درباره دولت شهید رئیسی که کمتر ۳ سال به مردم خدمت کرد؛ درباره هیچ دولتی در تاریخ جمهوری اسلامی تکرار نشده است و ایشان ۵ تیر ۱۴۰۳ فرمودند اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا می‌کرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می‌شد.



واژه‌سازی آقای هاشمی با «افراطیون» نیز یک واژه‌سازی جعلی و بی‌محتواست که نوعی استفاده از ادبیات سیاسی دشمن محسوب می‌شود. در ادبیات غرب و جریان غرب‌گرا «میانه‌رو» کسی است که در مقابل غرب تسلیم باشد و «تندرو» یا به تعبیر آقای هاشمی «افراطیون» کسانی‌اند که پایبند به انقلاب هستند. آمریکا و سایر متحدان غربی‌اش از ابتدای انقلاب این تعابیر را برای خطاب قرار دادن گروه‌های سیاسی داخل ایران به کار می‌بردند. رهبر انقلاب ۵ اسفند ۱۳۹۴ با اشاره به همین واژه‌سازی گفتند: «از نظر آنها از همه تندروتر امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر به نظر آنها این بنده حقیر هستم.» بر این اساس می‌توان گفت آقای هاشمی متأسفانه دچار خطای محاسباتی هستند و مشکلات کشور غالبا به دلیل عمکرد خطای همفکران‌شان در اداره کشور، توقف و عدم پیشروی در مسیر انقلاب بوده است.

برچسب ها: هاشمی رفسنجانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها! نفوذی‌های اسراییل بین خودی‌ها و نمازشب خوان ها!
محمد صادق جوادی حصار افزود: نفوذ اسرائیل در حالی در جنگ به ضرر ما شد که در داخل دنبال حذف همدیگر هستیم تا جایگاه و منافع مان دست نخورده بماند.
تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد تضعیف وزارت اطلاعات در دولت احمدی نژاد شروع شد
سید جلال ساداتیان: در این کشور یک روز تصمیم گرفتند چند هزار افسر کارکشته وزارت اطلاعات را با بهانه‌های واهی در دولت دهم بازنشسته و بازخرید کردند.
به آفریقای جنوبی برگرد! به آفریقای جنوبی برگرد!
ماسک و ترامپ که زمانی «رفیق گرمابه و گلستان» هم بودند، اوایل ماه ژوئن آشکارا با هم اختلاف پیدا کردند. به نظر می‌رسد این اختلاف ناشی از انزجار عمومی ماسک از لایحه «زیبای بزرگ» باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر