کد خبر: ۵۶۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴

دلیل حمله کیهان به محسن هاشمی چه بود؟

محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ضمن تعریف و تمجید از مرحوم هاشمی و دولت سازندگی به ریشه‌یابی مشکلات کشور پرداخته و در اظهارنظری جالب توجه گفته است: «از سال ۱۳۸۴ که احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران پیروز شد، افراط جای اعتدال را گرفت... من همه مشکلات را از چشم افراطیون می‌بینم ما ۲۰ سال است که به سمت افراط رفتیم.»
دلیل حمله کیهان به محسن هاشمی چه بود؟

مخاطب۲۴- آقای هاشمی هیچ اشاره‌ای به این موضوع نمی‌کند که مردم چه خاطره‌ای از عملکرد دولت سازندگی به ریاست مرحوم هاشمی رفسنجانی داشتند که سال ۱۳۸۴ حاضر نشدند به ایشان برای ریاست‌جمهوری رأی دهند و نامزد مقابل ایشان یعنی محمود احمدی‌نژاد را که شخصیتی به مراتب کمتر شناخته شده بود برای ریاست‌جمهوری انتخاب کردند؟!



آقای هاشمی همچنین توضیح نمی‌دهد منظورشان از ۲۰ سال افراط پس از سال ۱۳۸۴ دقیقا چه دولت‌هایی است، چون ظاهرا ایشان ۸ سال دولت حسن روحانی و عملکرد خسارت‌بارش را نیز به حساب افراطیون مدنظرش گذاشته است. البته اینکه هیچ جریان سیاسی در کشور مسئولت دولت‌های یازدهم و دوازدهم به ریاست حسن روحانی را برعهده نمی‌گیرد، پدیده تازه‌ای نیست و در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۱۴۰۳ نیز تمامی نامزد‌ها در مرزبندی با آن دولت و عملکردش از یکدیگر سبقت می‌گرفتند و اصطلاحاً «بر سر نخواستنش دعوا بود!».

بیشتر بخوانید


اما نکته قابل‌توجه دیگر آن است که محسن هاشمی پیش‌تر در جریان یک برنامه تلویزیونی اعترافی دقیق کرده و گفته بود: «چهل سال است که از انقلاب می‌گذرد. اگر نگاه کنیم به دوره‌های هشت‌ساله که روسای‌جمهور مختلف بودند؛ عمدتاً روسای‌جمهور از یک جناح مشخص اعتدال و اصلاحات بودند. چه در زمان مقام معظم رهبری که رئیس‌جمهور بودند و نخست‌وزیر آقای موسوی بود، بعد آقای هاشمی رئیس‌جمهور بودند، بعد آقای خاتمی رئیس‌جمهور بودند. یک دوره است که آقای احمدی‌نژاد از جناح مخالف فرض می‌شوند. دوره بعد هم باز آقای روحانی بودند. یعنی از چهل سال، ما ۳۲ سالش را توانستیم مسلط بر کشور کار را پیش ببریم.»



با این حساب معلوم نیست که آقای هاشمی اولاً «بیست سال» را از کجا آورده و ثانیاً چرا عملکرد بیش از ۳۲ساله هم‌قطاران خود در اداره کشور را نادیده گرفته و فقط به کمتر از یازده سال اداره کشور توسط جناح رقیب خود می‌پردازد؟! لازم به ذکر است همه دولت‌ها در جمهوری اسلامی فارغ از هر گرایش سیاسی خدماتی داشته‌اند و اتفاقا برخلاف نظر آقای محسن هاشمی خدمات دولت‌های جناح رقیب ایشان در آن کمتر از ۱۱ سال به مراتب بیشتر از ۳۲ سال خدمات هم‌قطارانشان بوده است. تعابیر رهبر انقلاب درباره دولت شهید رئیسی که کمتر ۳ سال به مردم خدمت کرد؛ درباره هیچ دولتی در تاریخ جمهوری اسلامی تکرار نشده است و ایشان ۵ تیر ۱۴۰۳ فرمودند اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا می‌کرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل می‌شد.



واژه‌سازی آقای هاشمی با «افراطیون» نیز یک واژه‌سازی جعلی و بی‌محتواست که نوعی استفاده از ادبیات سیاسی دشمن محسوب می‌شود. در ادبیات غرب و جریان غرب‌گرا «میانه‌رو» کسی است که در مقابل غرب تسلیم باشد و «تندرو» یا به تعبیر آقای هاشمی «افراطیون» کسانی‌اند که پایبند به انقلاب هستند. آمریکا و سایر متحدان غربی‌اش از ابتدای انقلاب این تعابیر را برای خطاب قرار دادن گروه‌های سیاسی داخل ایران به کار می‌بردند. رهبر انقلاب ۵ اسفند ۱۳۹۴ با اشاره به همین واژه‌سازی گفتند: «از نظر آنها از همه تندروتر امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر به نظر آنها این بنده حقیر هستم.» بر این اساس می‌توان گفت آقای هاشمی متأسفانه دچار خطای محاسباتی هستند و مشکلات کشور غالبا به دلیل عمکرد خطای همفکران‌شان در اداره کشور، توقف و عدم پیشروی در مسیر انقلاب بوده است.

برچسب ها: هاشمی رفسنجانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش حسن فتحی به تبلیغ عجیب بهرنگ علوی واکنش حسن فتحی به تبلیغ عجیب بهرنگ علوی
حسن فتحی کارگردان و فیلمنامه نویس، ویدئو تهدید آمیز بهرنگ علوی را یک تیزر تبلیغاتی اعلام کرد.
قهرمان ۱۵ ساله ایران به پدرش تریلی داد! قهرمان ۱۵ ساله ایران به پدرش تریلی داد!
شاید این بزرگترین کادویی باشد که یک پدر در ایران دریافت کرده است.
سوفیا دختر یکتا ناصر سوفیا دختر یکتا ناصر
تصویر زیبا از دختر یکتا ناصر و لحظات خاصش کنار فامیل‌های پدرش منوچهر هادی؛ زندگی خانوادگی این هنرمند را از نزدیک مشاهده خواهید کرد.
«لالجین» پایتخت سفال ایران «لالجین» پایتخت سفال ایران
لالجین، این کهن شهر سفالگری در استان همدان، از دیرباز به واسطه‌ی هنرمندان پر تلاش خود به عنوان «شهر جهانی سفال» یا «پایتخت سفال» شناخته می‌شود. سابقه‌ی سفالگری در این منطقه به بیش از هفت هزار سال پیش بازمی‌گردد و این شهر در دوران باستان، مرکز تولید سفال در خاورمیانه بوده است.
اندازه مناسب برای دوران عقد چقدر مناسب است؟ اندازه مناسب برای دوران عقد چقدر مناسب است؟
میزان طول دوران عقد برای همه افراد یکسان نیست.
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
۵ بازی کلاسیک اندروید که هنوز هم جذابند و آپدیت می‌شوند ۵ بازی کلاسیک اندروید که هنوز هم جذابند و آپدیت می‌شوند
دیگر مانند گذشته وقت زیادی را صرف بازی‌های موبایلی نمی‌کنیم، اما آیا وقت آن نرسیده که دوباره به سراغ بازی‌های کلاسیک فراموش‌شده اندروید برویم؟
برگزیده
حربه کلاهبرداران در بازار ارز دیجیتال حربه کلاهبرداران در بازار ارز دیجیتال
ترفند‌های قدیمی کلاهبرداران در بازار ارز نقدی، حالا به ارز دیجیتال کشیده شده است
نماینده مجلس: والله که تو دیکتاتوری نماینده مجلس: والله که تو دیکتاتوری
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس خطاب به صباغیان، گفت: «خارج از دستور صحبت نکنید!» صباغیان بافقی هم فریاد زد که والله که تو دیکتاتوری.
جزئیات جدید درباره افزایش مدت گذرنامه جزئیات جدید درباره افزایش مدت گذرنامه
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا با اشاره به ارسال لایحه افزایش مدت اعتبار گذرنامه در مجلس، گفت: یکی از اقداماتی که مجموعه فراجا از ۳ الی ۴ سال گذشته پیشنهاد و دنبال کرده است، موضوع افزایش اعتبار گذرنامه از ۵ سال به ۱۰ سال است و پلیس برای آن آمادگی دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر