کد خبر: ۶۴۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸

بازجویی و احضار آیت الله

هاشمی رفسنجانی ۲۶سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.
بازجویی و احضار آیت الله

به گزارش مخاطب ۲۴: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی۲۶ سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.

پیش از ظهر آقای فریدون وردی نژاد مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا به منزل آمد. گفت وزارت امور خارجه پیشنهاد سفارت روسیه را به او داده و مشورت کرد. گفتم با توجه به اعلان ناراحتی از قول رهبری و جناح راست از او و احتمال بروز فشار علیه او، بد نیست که بپذیرد و چند سالی در جای دیگر فعالیت کند و مواظبت شود که خبرگزاری ایرنا بدست آدم‌های تند و خطی نیفتد.

از قول مجید انصاری نماینده تهران نقل کرد که دفتر رهبری از او و آقای علی اکبر ناطق نوری رئیس مجلس خواسته‌اند و دستور داده‌اند که برای تصویب طرح اصلاح قانون مطبوعات کمک کنند. آقای ناطق وقت دیگری را گرفته و صحبت کرد و آقای انصاری از صحبت در مخالفت خودداری کرده است و بعضی دیگر از مخالفان نیز منصرف شده‌اند و این خبر در بین نمایندگان شایع شده و به علاوه آقای سید علی اصغر میر حجازی از دفتر رهبری با چند نفر از نمایندگان در همین جهت صحبت کرده عده‌ای ناراحت شده‌اند و جمعی موقع رای گیری از مجلس بیرون رفته‌اند و بعضی‌ها گفته‌اند در گذشته که امام خمینی گاهی این چنین دستوراتی به مجلس می‌دادند جناح راست ناراحت بود و یکبار آقای سید رضا زواره‌ای گفته بود که خوب است امام ۲۷۰ پوزه بند به نمایندگان بدهند و امروز برعکس شده و جناح چپ اعتراض دارند.

تا ساعت ۵ بعدازظهر در دفتر کوشک بودم روزنامه‌ها مسائل مهم شان قانون مطبوعات و تعطیلی روزنامه سلام است گویا تحت فشار دولت و نیرو‌های چپ، وزارت اطلاعات شکایت خود را از روزنامه سلام پس گرفته و دادستانی دادگاه ویژه روحانیت بیانیه‌ای صادر کرده و گفته که مدیریت روزنامه سلام ۴۰ پرونده کیفری در دادگاه دارد و آقای سیدمحمد موسوی خوئینی‌ها صاحب امتیاز روزنامه سلام به سه سال محرومیت از کار‌های روزنامه نگاری محکوم شده سپس این حکم در سال ۱۳۷۳ تعلیق شده و امروز برای بازجویی احضار شده و پرونده در جریان است.

منبع: دیده بان ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر