کد خبر: ۵۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲

اعتبار سال گذشته مرمت هر بنای تاریخی روزی فقط ۳۰ هزار تومان

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تقویت و توسعه بوم‌گردی در کنار توزیع منطقی سفر از سیاست‌های محوری این وزارتخانه است و به هر واحدی که حداقل‌ها را داشته باشد، مجوز فعالیت می‌دهیم.
اعتبار سال گذشته مرمت هر بنای تاریخی روزی فقط ۳۰ هزار تومان

مخاطب۲۴- وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تقویت و توسعه بوم‌گردی در کنار توزیع منطقی سفر از سیاست‌های محوری این وزارتخانه است و به هر واحدی که حداقل‌ها را داشته باشد، مجوز فعالیت می‌دهیم.عزت‌الله ضرغامی جمعه شب در حاشیه سفر خود به ملکان اظهار داشت: اخیر نیز امکان اعطای تسهیلات از محل تبصره ۱۸ برای راه‌اندازی واحدهای بوم‌گردی فراهم شده که سقف آن به نیاز افراد وابسته است.

اعتبار سال گذشته مرمت هر بنای تاریخی روزی فقط ۳۰ هزار تومان

وی با تاکید بر اینکه بوم‌گردی نیاز زیادی به امکانات ندارد، اظهار داشت: در مناطق محرومی چون ملکان نیز باید تلاش شود تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود و می‌توان در برخی از مناطق شهرستان واحدهای بوم‌گردی ایجاد کرد.

وی در مورد اعتبار مورد نیاز برای مرمت قلعه بختک ملکان هم بیان کرد: ما ۳۵ هزار بنای تاریخی داریم و کل اعتبارات این حوزه در سال گذشته ۲۴۰ میلیارد تومان بود اما امسال با کمک نمایندگان تغییر خوبی ایجاد شد.

 

به گفته وی با اعتبار سال گذشته روزانه برای هر پروژه مرمت بناهای تاریخی فقط ۳۰ هزار تومان سرانه اختصاص می‌یافت اما امسال با کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی بودجه تملک دارایی وزارت میراث فرهنگی ۷۸ درصد افزایش یافت.

وی اضافه کرد: سفرهای استانی رئیس‌جمهوری هم امکان خوبی برای جذب اعتبار است و از آنجایی که آذربایجان‌شرقی هم در برنامه سفر قرار دارد، می‌توان برای برخی از بناهای تاریخی از محل اعتبارت سفر منابع مالی تامین کرد.

ضرغامی بیان کرد: بعد از کنترل حدودی کرونا با سونامی سفر مواجه هستیم و طرح‌هایی برای توزیع منطقی سفر در سطح کشور داریم.

به گزارش ایرنا وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روز گذشته به مراغه و ملکان سفر کرد و بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری را به گفت‌وگوی صمیمی با خبرنگاران گره زد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
مجازات اعدام برای جاسوس‌ها مجازات اعدام برای جاسوس‌ها
نمایندگان مجلس جهت رفع ایراد شورای نگهبان در طرح «تشدید مجازات جاسوسی» تصویب کردند که هرگونه اقدام عملیاتی برخلاف امنیت کشور یا منافع ملی و نیز هرگونه فعالیت اطلاعاتی و یا جاسوسی برای رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم از جمله دولت آمریکا یا سایر رژیم‌ها و گروه‌های متخاصم یا برای هر یک از عوامل وابسته به آنها مستوجب مجازات اعدام و مصادره اموال است.
احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت! احتکار به سفره خانواده‌ها راه یافت!
احتکار هدفمند شرکت‌های برنجی، سفره مردم را نشانه گرفته است.
برگزیده
سرنوشت پرونده دره خرم‌آباد سرنوشت پرونده دره خرم‌آباد
پرونده «غار‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد» که پیش‌تر به دلیل فقدان اسناد کافی و مسائل مدیریتی از سوی ایکوموس رد شده بود، با اصلاح و حذف بخش‌هایی از آن رأی مثبت یونسکو را گرفت.
ثبت جهانی دره خرم‌آباد ثبت جهانی دره خرم‌آباد
دره پیشاتاریخی خرم‌آباد یکی از کهن‌ترین زیستگاه‌های انسانی جهان واقع در زاگرس، جمعه بیستم تیرماه ۱۴۰۴ در چهل‌وهفتمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو به میزبانی پاریس، به‌عنوان بیست‌ونهمین اثر جهانی ایران به ثبت رسید که این رویداد نه تنها افتخاری تازه برای میراث فرهنگی کشور رقم زد بلکه افق‌های جدیدی برای توسعه گردشگری، اقتصادی و فرهنگی لرستان گشود.
چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟ چند شهر ایران در حوزه‌های صنایع دستی ثبت جهانی شدند؟
ه استناد داده‌های شورای جهانی صنایع دستی، ۵۹ شهر جهانی صنایع دستی در کشور‌های مختلف ثبت شده، ایران با داشتن ۱۱ شهر و سه روستا، ۲۴ درصد آمار کلی جهان و ۳۲ درصد آمار منطقه‌ای را به خود اختصاص داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر