کد خبر: ۵۵۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲

چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟

آرش کریم‌بیگی بر این باور است که هر چقدر نیاز مردم به استفاده از فیلترشکن کاهش پیدا کند، کیفیت و تجربه مردم از شبکه بهبود پیدا می‌کند و منابع کمتری از شبکه اشغال می‌شود و کاربران نیز سرعت واقعی اینترنت را تجربه خواهند کرد
چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟

مخاطب۲۴- امروزه اینترنت به یک بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم بدل شده است؛ کاربران از اینترنت برای انجام کار‌های شخصی مختلف مانند ارسال ایمیل، پرداخت آنلاین، تماشای فیلم، پخش موسیقی، برقراری تماس‌های ویدیویی و... استفاده می‌کنند. اینترنت همچنین نقش بسیار مهمی در بعد کلان‌تر و حتی در اقتصاد برای کشور‌ها ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید


اینحال از زمان ظهور اینترنت در آمریکا و توسعه آن در ایران، در دهه ۶۰، کاربران در کشور همواره با مشکلاتی در استفاده از آن مواجه بوده‌اند؛ این روز‌ها نیز وضعیت اینترنت در کشور نابسامان است و کاربران ایرانی از پایین بودن سرعت آن و فیلترینگ شکایت می‌کنند.



یکی دیگر از مسائلی که این روز‌ها ذهن کاربران اینترنت در ایران را درگیر خودش کرده‌است، اتمام سریع بسته‌های اینترنت است به طوری که بسیاری از کاربران در کشور به این شک افتاده‌اند که نکند کم‌فروشی در ارائه بسته‌های اینترنت اتفاق می‌افتد؟



آرش کریم‌بیگی، مدیرعامل شاتل موبایل در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین به این موضوع پرداخته است که آیا به راستی کم‌فروشی در بسته‌های اینترنتی رخ می‌دهد و اگر رخ نمی‌دهد، چرا کاربران ایرانی احساس می‌کنند که اپراتور‌ها کم‌فروشی می‌کنند؛ مشروح این گفت‌و‌گو را در ادامه بخوانید:



آیا کم‌فروشی از سوی اپراتور‌ها اتفاق می‌افتد؟

بار‌ها رگولاتوری و سایر دستگاه‌های نظارتی به بحث کم‌فروشی ورود کردند و این موضوع را مورد بررسی قرار دادند، اما کم‌فروشی اینترنت از سوی اپراتور‌ها هیچوقت اثبات نشده است.



مشترکان اپراتور‌ها نیز می‌توانند از طریق گزارش مصرف داده خود تلفن‌همراه (اندروید یا آی‌اواس) بر روی مصرف خود نظارت داشته باشند و گزارش مصرف داده به شکل تفکیک شده (وای‌فای یا موبایل) را از تلفن‌همراه خود دریافت کنند.



چرا کاربران احساس کم‌فروشی می‌کنند؟

مصرف کاربران به دلیل افزایش استفاده از شبکه‌های اجتماعی بیشتر شده است؛ تعداد شبکه‌های اجتماعی روز به روز در حال افزایش است و تعداد حساب‌های فعالی که کاربران در شبکه‌های اجتماعی متعدد می‌سازند نیز از این روند روبه‌رشد مستثنی نیست.
بزرگ‌تر شدن اسکرین تلفن‌های همراه و بالاتر رفتن کیفیت ضبط و پخش، خود منجر به افزایش مصرف کاربران شده است.


به‌روز‌رسانی‌هایی که در سیستم‌عامل‌ها اندروید و آی‌اواس و به شکل تفکیک شده برای هر اپلیکیشن انجام می‌گیرد، خود منجر به مصرف داده می‌شود، اگر این اتفاق به شکل خودکار رخ دهد، کاربران متوجه آن نخواهند شد.



مستقل از آنچه کاربران چه چیزی مصرف می‌کنند و به شکل خودآگاه یا ناخودآگاه آن را مصرف می‌کنند، در گزارشی که در بخش شبکه تنظیمات گوشی داده می‌شود، می‌توانند بر روی مصرف خود نظارت داشته باشند و گزارش را با زمان و حجمی که اپراتور‌ها در اختیار آنها قرار می‌دهند، مقایسه کنند. اگر تناقضی در گزارش‌ها دیده شد، کاربران می‌توانند در بخش نظارت آنلاین رگولاتوری، آن را به ثبت برسانند تا مورد بررسی رگولانوری قرار گیرد.



فیلترینگ چه نقشی در تجربه کاربران داشته است؟

بخش بزرگی از مشترکان اپراتور‌ها از فیلترشکن استفاده می‌کنند؛ بنابر گفته حمید فتاحی، قائم‌مقام وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، ۸۰ درصد کاربران از فیلترشکن استفاده می‌کنند که از این طریق، آلودگی و حملات سایبری به شبکه داخلی افزایش یافته است.



عبور ۸۰ درصد از ترافیک کشور از فیلترشکن‌ها، اثرات منفی و مخربی بر روی کیفیت خدمات اپراتور‌ها می‌گذارد و رضایت مشترکان آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ هر چقدر نیاز مردم به استفاده از فیلترشکن کاهش پیدا کند، کیفیت و تجربه مردم از شبکه بهبود پیدا می‌کند و منابع کمتری از شبکه اشغال می‌شود و کاربران نیز سرعت واقعی اینترنت را تجربه خواهند کرد.



استفاده از فیلترشکن‌ها توسط کاربران علاوه بر اینکه حریم شخصی خود کاربران را به خطر می‌اندازد، امنیت شبکه را نیز به خطر می‌اندازد چراکه فیلترشکن‌ها رفتار غیر استانداردی دارند و ریسک تبدیل کردن کاربران به کاربران زامبی و آلوده را افزایش می‌دهند؛ کاربرانی که می‌توانند به زیرساخت کشور و شبکه سایر کشور‌ها حمله کنند.

برچسب ها: اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشک ایرانی ساکن آمریکا به اتهام تجاوز دستگیر شد پزشک ایرانی ساکن آمریکا به اتهام تجاوز دستگیر شد
دکتر ایرانی در آمریکا به اتهام خوراندن دارو به زنان در خانه‌اش و تجاوز به آنها دستگیر شد
اضافه شدن بلغارستان و رومانی به شنگن اضافه شدن بلغارستان و رومانی به شنگن
ویزای شنگن به ویزای واحد برای ۲۹ کشور در اروپا گفته می‌شود. شهروندان این ۲۹ کشور هم می‌توانند آزادانه و بدون هیچ مانعی میان این کشورها، سفر کنند ساکن شوند یا کار کنند.
سکه رونالدو وارد بازار شد سکه رونالدو وارد بازار شد
ضرب سکه رونالدو به صورت محدود در پرتغال تایید شد.
از کجا بفهمیم گوشی ما هک شده است؟ از کجا بفهمیم گوشی ما هک شده است؟
در این مقاله با هفت علامت هشداردهنده‌ای که نشان می‌دهد گوشی شخصی شما هک شده است آشنا می‌شوید
جزیره زیبای هندورابی جزیره زیبای هندورابی
«هندورابی» جزیره‌ای کوچک با مساحتی حدود ۲۲.۸ کیلومترمربع، از توابع بخش کیش در شهرستان بندرلنگه واقع شده است. این جزیره هموار و بدون پستی و بلندی با خاک و شن‌های سفید چشم‌نواز خود، میزبان حدود ۱۲۰ نفر سکنه است. بیشتر آنها به صید مروارید و ماهی مشغولند و به زبان عربی صحبت می‌کنند و مهمان‌نوازی بومیان جزیره زبانزد است.
مراحلی آسان برای بازیابی فایل‌های پاک‌شده مراحلی آسان برای بازیابی فایل‌های پاک‌شده
زمانی که کاربر به هر دلیلی فایل‌های مهمی را از دست می‌دهد، ممکن است در شرایط ناامیدکننده‌ای قرار بگیرد؛ اما جای نگرانی نیست.
حیوانات بامزه‌ای که برای اولین بار در سال ۲۰۲۴ کشف شدند! حیوانات بامزه‌ای که برای اولین بار در سال ۲۰۲۴ کشف شدند!
یک آناکوندای غول پیکر، یک جوجه تیغی خون آشام، یک سنجاب کوتوله و یک گربه- ببر از جمله گونه‌های جدیدی بودند که توسط علم در سال ۲۰۲۴ نامگذاری شدند.
برگزیده
حملهٔ پلنگ به یک منزل در اسفراین حملهٔ پلنگ به یک منزل در اسفراین
تصاویر دوربین‌های مداربسته، حمله یک قلاده پلنگ را به یک منزل مسکونی در شهرستان اسفراین را نمایش می‌دهد.
۴۸ ساعت آلودگی شدید هوا در تهران ۴۸ ساعت آلودگی شدید هوا در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش آلاینده‌های جوی در این استان خبر داد.
امتحانات نوبت اول در دوره ابتدایی ممنوع است امتحانات نوبت اول در دوره ابتدایی ممنوع است
تنظیم برنامه امتحانات نوبت اول برای مدارس ابتدایی در تمام پایه‌ها از اول تا ششم وجاهت قانونی ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر