کد خبر: ۵۴۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۱

ارزان‌ترین اینترنت جهان در ایران است، باید گران کنیم

به اعتقاد مدیرعامل شرکت مخابرات، ارزان‌ترین اینترنت جهان در ایران است، اما آیا این موضوع دلیلی برای گران کردن تعرفه‌ها در سال آینده است؟
ارزان‌ترین اینترنت جهان در ایران است، باید گران کنیم

مخاطب ۲۴- همه ما می‌دانیم که اینترنت ایران تا چه اندازه ضعیف و بی‌کیفیت است و بار‌ها طی سالیان اخیر شاهد قطع شدن آن بوده‌ایم. حتی در رتبه‌بندی میزان قطعی هم نام کشور ما در صدر جدول است و اگر از نظر کیفیت بخواهیم بررسی کنیم، اوضاع فرقی نخواهد کرد. متاسفانه در ایران، نمایندگان مردم و مسئولان بالادستی مدام به فکر افزایش قیمت‌ها هستند و روزی نیست که بیدار شویم و مقامی از فلان وزارتخانه، به دنبال گران کردن یک کالا یا خدمت نباشد!

ارزان‌ترین اینترنت جهان در ایران است

مدیرعامل شرکت مخابران ایران با اشاره به ارزان بودن اینترنت ایران در میان کشور‌های دنیا، خواستار افزایش قیمت‌ها شده است. به عقیده محمد جعفرپور، در حال حاضر به خاطر ارزان بودن اینترنت و پایین بودن تعرفه‌ها، اپراتور‌های کشور امکان توسعه ندارند و برای اینکه کیفیت سرویس و خدمات ارائه شده بالاتر برود، باید به فکر افزایش قیمت اینترنت باشیم.
 
جعفرپور در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، به نقش مهم و موثر شرکت مخابران در صنعت ICT اشاره کرد و عصر فعلی را عصر جولان دادن هوش مصنوعی خواند. به گفته این مقام مسئول، رویکرد توسعه در همه اپراتور‌های مخابراتی وجود دارد و بر همین اساس شرکت مخابرات در سه حوزه به دنبال توسعه است. ایشان ادامه می‌دهد:

حوزه اول توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کارهاست و قرار است سالی یک میلیون اتصال فیبر نوری داشته باشیم. در حوزه دوم توسعه شبکه انتقال استان‌ها را در پیش رو داریم و توسعه شبکه انتقال خراسان جنوبی تا ۸ ماه آینده به اتمام می‌رسد. در نهایت در حوزه سوم، سرویس‌های جدید در پیش داریم و ابر مخابرات را به عنوان ابر ما به زودی عرضه خواهیم کرد.

 تنها راه چاره، گران کردن اینترنت است

به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، در حال حاضر کاربران از سرویس‌های قدیمی به ظرفیت‌های جدید در حال انتقال هستند و در شرکت در تلاش است تا بتواند از این فرصت برای توسعه مراکز داده استفاده کند. یکی از اتفاقات مهمی که قرار است در شرکت مخابرات ایران بیفتد، افزوده شدن هوش مصنوعی و برندسازی و ثبت دامنه‌های مربوطه است.

 
محمد جعفرپور در ادامه نشست خبری ایران تلکام ۱۴۰۳ به ظرفیت محدود شبکه موبایل اشاره کرد و فیبر نوری را تنها راه حل برای برون رفت از این مشکل دانست. به عقیده ایشان، توسعه شبکه نیاز به زیرساخت دارد، اما صنعت فقیر ما به علت ارزان بودن تعرفه‌های اینترنت، به اپراتور‌ها اجازه نمی‌دهد تا به فکر توسعه باشند. ایشان معتقد است:

ارزان‌ترین اینترنت دنیا متعلق به ایران است و باید کیفیت سرویس را بالا ببریم و برای این کار ناچار به افزایش تعرفه هستیم. حدود ۴۲۰ هزار اتصال FTTH داریم و سعی می‌کنیم سالانه یک میلیون نفر به متصلان اضافه شود. افزایش قیمت خوب نیست، اما امروز موضوع ضرر و زیان صنعت مطرح است. هزینه تجهیزات ICT به دلار محاسبه می‌شود و البته ما تلاش بر استفاده از تجهیزات داخلی داریم، اما مسئله این است که امروزه آی سی تی جایی در سبد خانوار ندارد.

از مجموع صحبت‌های مدیرعامل شرکت مخابرات ایران می‌توان فهمید که قرار است به زودی اینترنت ایران گران شود. دولت همواره به بهانه افزایش کیفیت سرویس و خدمات ارائه شده و بهبود سرعت، تعرفه‌ها را افزایش داده، اما متاسفانه تغییری در وضع اینترنت احساس نشده است. آیا با فیلترینگ فعلی و استفاده از فیلترشکن‌ها و قیمت‌های گران فعلی، قیمت‌ها افزایش می‌یابد؟

برچسب ها: اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر