کد خبر: ۵۳۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶

جزئیات طرح تخصیص بنزین به هر نفر در مجلس

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی جزئیات طرح تخصیص بنزین به هر نفر، در مجلس را تشریح کرد.

مخاطب۲۴- محمد طلا مظلومی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، به تشریح جزئیات طرح تخصیص بنزین به نفر و تأثیر آن در کاهش ناترازی بنزین و هزینه‌های واردات این فرآورده سوختی پرداخت و آن را بهترین مسیر پیش‌روی دولت برای اصلاح وضعیت مصرف بنزین معرفی کرد.

مظلومی گفت: طرح تخصیص بنزین به نفر در کمیسیون انرژی مجلس مطرح شده است. هدف از این طرح حل مشکل ناترازی بنزین و بهبود تخصیص این محصول میان مردم است. با این حال، نتایج عملیاتی آن هنوز به‌طور کامل مشخص نشده و بررسی‌های بیشتری برای اجرای صحیح این طرح ادامه دارد.

وی افزود: این طرح می‌تواند در صورتی که به درستی اجرا شود، به کاهش ناترازی بنزین کمک کند و از افزایش قیمت بنزین برای مردم عادی که مصرف صحیحی دارند، جلوگیری کند. البته اجرای آن ممکن است در ابتدا با چالش‌هایی همراه باشد که نیاز به بررسی دقیق‌تر دارد.

مظلومی ادامه داد: در صورت پیاده‌سازی صحیح طرح تخصیص بنزین به نفر، می‌توان از ورود سوخت به بازارهای غیررسمی جلوگیری کرد که این امر مستقیماً بر کاهش مصرف بنزین ناشی از قاچاق سوخت تأثیر مثبت دارد. همچنین، این طرح می‌تواند در کاهش هزینه‌های دولت برای واردات بنزین از طریق بهینه‌سازی مصرف سوخت مؤثر واقع شود.

بیشتر بخوانید

وی در خصوص جزئیات این طرح گفت: در طرح اولیه، پیشنهاد شده بود که 30 لیتر بنزین به هر نفر تخصیص داده شود، اما این پیشنهاد هنوز نهایی نشده و در حال بررسی است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه به تأثیرات طرح بر کنترل تورم و قاچاق سوخت اشاره کرد و اظهار داشت: اگر این طرح بتواند روند قاچاق سوخت را کنترل کرده و هزینه‌های واردات سوخت را کاهش دهد، می‌تواند اثرات مثبتی در جهت کاهش تورم داشته باشد.

مظلومی همچنین تأکید کرد: مهم‌ترین مسئله در اجرای این طرح، سنجش دقیق ابعاد مختلف آن است. باید تأثیرات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی آن به‌طور کامل بررسی شود تا تصمیمات درست اتخاذ گردد. به همین دلیل، پس از بررسی بودجه سال آینده، این موضوع در دستور کار قرار خواهد گرفت و به تدریج به سمت اجرایی شدن آن حرکت خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: طرح تخصیص بنزین به نفر در صورتی که با دقت و با در نظر گرفتن تمامی ابعاد آن اجرا شود، می‌تواند به کاهش ناترازی بنزین، کنترل قیمت‌ها و کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم کمک کند. این طرح می‌تواند گامی مؤثر در حل بحران ناترازی بنزین و کاهش هزینه‌های واردات آن باشد و بهترین مسیر پیش‌روی دولت برای اصلاح وضعیت مصرف بنزین است.

 

 
برچسب ها: بنزین قیمت بنزین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اف۳۵ جنگنده افسانه‌ای اف۱۶ را شکست می‌دهد؟ اف۳۵ جنگنده افسانه‌ای اف۱۶ را شکست می‌دهد؟
عصر باشکوه جنگنده اف ۱۶ با تسلط هواپیما‌های نسل پنجم به پایان رسیده و به‌زودی جای خود را به سایر جنگنده‌های پیشرفته خواهد داد.
نحوه تشخیص لوازم آرایش اصل و قاچاق نحوه تشخیص لوازم آرایش اصل و قاچاق
معاون اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: از مرحله تولید در کارخانه تا عرضه نهایی در بازار، تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی تحت نظارت سازمان قرار دارند.
ابهت و زیبایی بزکوهی در جنگل‌های هیرکانی ابهت و زیبایی بزکوهی در جنگل‌های هیرکانی
بز‌های کوهی معروف به سلطان صخره‌های ارتفاعات جنگل‌های هیرکانی هستند که به تازگی مجید زاهدی تصاویری از این حیوان زیبا ثبت کرده است.
نزله یا زکام چیست؟ نزله یا زکام چیست؟
آبریزش بینی و سردرد‌های فصلی اولین عبارت‌هایی هستند که بعد از شنیدن زکام برایمان تداعی می‌شوند!
سلمان فارسی در تهران سلمان فارسی در تهران
چندی پیش بود که رئیس سازمان صداوسیما گفت: «پروژه ساخت سریال «سلمان فارسی» با کارگردانی داوود میرباقری طبق برنامه‌ریزی با نظم در حال پیشروی است.
جزییات جدید از ماجرای انتشار فیلم دختر یاسوجی جزییات جدید از ماجرای انتشار فیلم دختر یاسوجی
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد جزییات دستگیری عاملان آزار و اذیت یک دختر جوان در یاسوج تشریح کرد.
مثله کردن زن جوان مثله کردن زن جوان
​​​​​​​ مدیر یکی از آژانس‌های مسافرتی در مشهد که زن جوانی را در لانه شیطانی به قتل رسانده و جسد مثله شده او را در گاری زباله انداخته بود، با گذشت صاحبان خون، به تحمل ۱۱ سال زندان،۷۴ ضربه شلاق و پرداخت دیه محکوم شد.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر