کد خبر: ۵۲۰۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱

با ظهور هوش مصنوعی ۸۵ میلیون شغل حذف می‌شود

عضو انجمن هوش مصنوعی ایران گفت: با ظهور هوش مصنوعی ۸۵ میلیون شغل کنونی نابود شده و ۹۷ میلیون شغل جدید ایجاد می‌شود و اگر تغییر نکنیم در حجم بزرگ آن حذف می‌شویم.
با ظهور هوش مصنوعی ۸۵ میلیون شغل حذف می‌شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:در همایش هم اندیشی و هم افزایی توسعه اقتصادی دیجیتال در استان قزوین حسن رضا برجعلی مدیرعامل شرکت مهام و عضو انجمن هوش مصنوعی ایران در این همایش گفت: بر اساس رهنمود‌های مقام معظم رهبری بایستی بر عمق هوش مصنوعی مسلط باشیم که در اداره آینده دنیا نقش خواهد داشت و این فنآوری لایه‌های عمیقی دارد که باید بر آن تسلط کامل پیدا کنیم.

وی افزود: علم به معنای وافعی یک قدرت است و توانایی می‌آورد و امروز که از انقلاب صنعتی چهارم عبور کرده ایم و سیستم‌های انسانی و سایبری فیزیکی جهان را در نوردیده اند پیش بینی می، شود عمر انقلاب‌های صنعتی به کمتر از ۱۰ سال برسد.

برجعلی یادآورشد: از انقلاب اول تا دوم صنعتی حدود ۱۲۰ سال و تا انقلاب سوم حدود ۷۰ سال و سپس ۳۰ سال طول کشید تا وارد انقلاب صنعتی چهارم شویم، اما امروز سرعت تحول و تغییر دانش به گونه‌ای است که فهم انسان به آن نمی‌رسد.

عضو انجمن هوش مصنوعی ایران تصریح کرد: باید آموزش را جدی گرفت، زیرا در انقلاب صنعتی پنجم، هوش مصنوعی و ربات‌ها و پهباد‌ها آمده اند به طوری که حتی با ربات‌ها کار‌های انتحاری می‌کنند و آینده همه صنایع دیجیتالی است و تحول از آنچه فکر می‌کنید به شما نزدیکتر است.

این عضو انجمن هوش مصنوعی ایران اظهارداشت: اقتصاد دیجیتال بر پایه فناوری‌های دیجیتال است که با ظهور اینترنت شاخص شده و ارزش جهانی اقتصاد دیجیتال در ۵ سال دیگر بیست تریلون دلار خواهد شد و ۲۵ درصد اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۵دبجیتال خواهد شد و شاهد طلوع عصر هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی بیان کرد: ارزش اقتصاد دیجیتال جهانی از نیم تریلیون دلار به ۲۰ تریلیون دلار در سال ۲۰۳۰ خواهد رسید که حدود ۱۵ درصد تاثیردر اقتصاد می‌گذارد.

برجعلی یادآورشد: امروزه داده‌ها مثل نفت است که هوش مصنوعی می‌تواند این داده‌ها را عملیاتی کند و حجم داده‌های جهانی تا سال ۲۰۲۵ به حدود ۱۸۱ «زتابایت» خواهد رسید که از ذهن بشر خارج است و قدرت محاسباتی هوش مصنوعی درهر ۱۰۰ روز دو برابر می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهام اظهارداشت: اقتصاد دیجیتال مدرن بدون هوش مصنوعی مثل جنگلی است که نمی‌توان از آن استفاده کرد و امروز شرکت‌هایی که از ai استفاده کنند تا ۲۵ درصد بهره وری بالا را تجربه خواهند کرد.

وی بیان کرد: هوش مصنوعی بیش از ۲۴ نوع کاربرد دارد که در این راستا ایران در حوزه تحقیقاتی هوش مصنوعی در جهان رتبه ۱۵ و در خاورمیانه رتبه یک را دارد، اما در میزان سرمایه گذاری در این عرصه کشور چین ۵۴ هزار میلیارد دلار و ایران ۳۰ میلیون دلار مشارکت داشته که تقریبا هیچ است.

عضو انجمن هوش مصنوعی با بیان فرصت‌ها و تهدید‌های هوش مصنوعی گفت: خطرات هوش مصنوعی شامل هزینه‌های بالا، بیکاری و تنبلی افراد، حذف اخلاق مداری، تهدید امنیت و حریم خصوصی و از بین رفتن برخی مشاغل است.

وی اضافه کرد: با ظهور هوش مصنوعی ۸۵ میلیون شغل نابود شده و ۹۷ میلیون شغل جدید ایجاد می‌شود و آنقدر این هوش بزرگ است که شاید زیر تحولات آن نابود شویم و اگر تغییر نکنید تعویض می‌شوید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر