کد خبر: ۵۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۳

نفت به ۱۰۰ دلار رسید

قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر مذاکرات آتش بس میان روسیه و اوکراین و نگرانی‌ها در خصوص تقاضا در چین پس از افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹، به پایین‌ترین قیمت دو هفته اخیر سقوط کرد.
نفت به ۱۰۰ دلار رسید

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر مذاکرات آتش بس میان روسیه و اوکراین و نگرانی‌ها در خصوص تقاضا در چین پس از افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹، به پایین‌ترین قیمت دو هفته اخیر سقوط کرد.

 

نفت به 100 دلار رسید

 


بیشتر بخوانید: قیمت نفت در بالاترین مقدار در ۱۱ سال اخیر رسید



به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت چهار دلار و ۲۰ سنت معادل ۳.۹ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۰۲ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته ۵.۱ درصد سقوط کرده بود.

 


بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای نخستین بار از اول ماه مارس به پایین ۱۰۰ دلار سقوط کرد و با چهار دلار و ۳۰ سنت معادل ۴.۲ درصد کاهش، به ۹۸ دلار و ۷۱ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز دوشنبه ۵.۸ درصد سقوط کرده بود.

توشیتاکا تازاوا، تحلیلگر شرکت فوجی‌تومی سکیوریتیز گفت: انتظارات برای تحولات مثبت در مذاکرات آتش بس میان روسیه و اوکراین، امید‌ها به تسهیل محدودیت عرضه در بازار جهانی نفت را برانگیخته است. قرنطینه‌های جدید برای محدود کردن شیوع پاندمی کووید ۱۹ در چین هم نگرانی‌هایی را نسبت به کندی رشد تقاضا به وجود آورده است.

سرزمین اصلی چین روز سه شنبه شاهد افزایش چشمگیر آمار روزانه ابتلا به کووید ۱۹ بود و با شیوع سریع ابتلا در شمال شرق این کشور، موارد جدید نسبت به روز قبل دو برابر ضشد و به بالاترین رکورد در دو سال گذشته رسید.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اواخر روز دوشنبه گفت: مذاکرات با روسیه که دومین صادرکننده بزرگ نفت جهان است، روز سه شنبه ادامه خواهد داشت.

در این بین، آمریکا پس از مذاکرات فشرده روز دوشنبه، به چین نسبت به کمک به روسیه در حمله به اوکراین هشدار داد.

دو منبع آگاه به رویترز اعلام کردند تولید نفت و میعانات گازی روسیه با وجود تحریم‌ها، در مارس به ۱۱.۱۲ میلیون بشکه در روز رشد کرده است. آمریکا هفته گذشته واردات نفت و فرآورده‌های نفتی روسیه را ممنوع اعلام کرد و انگلیس اعلام کرد به واردات از روسیه تا آخر سال ۲۰۲۲ خاتمه می‌دهد. اعضای اتحادیه اروپا با چهارمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه موافقت کردند، اما این تحریم‌ها شامل صادرات انرژی نشد.

فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی روز دوشنبه از کشور‌های تولیدکننده نفت خواست نفت بیشتری برای تثبیت بازار‌ها تولید کنند.

یک مقام دولت انگلیس اعلام کرد بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس تلاش می‌کند عربستان سعودی را برای افزایش تولید نفت خود متقاعد کند.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران می‌گویند توافق با ایران می‌تواند یک میلیون بشکه در روز به عرضه به بازار نفت اضافه کند، اما برای جبران عرضه از دست رفته روسیه کافی نخواهد بود.

برچسب ها: نفت روسیه اوکراین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر