کد خبر: ۵۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۶

ثبت نام رانندگان در سامانه ایران من کنسل شد

«دیگر لازم نیست صاحبان پلاک خودرو برای سفر نوروزی و ثبت پلاک ماشین در سامانه ایران من ثبت‌نام کنند. پلیس راهور از طریق دوربین‌ها، پلاک خودروها را از نظر سلامتی و واکسیناسیون کنترل می‌کند.»
ثبت نام رانندگان در سامانه ایران من کنسل شد

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت می‌گوید: «دیگر لازم نیست صاحبان پلاک خودرو برای سفر نوروزی و ثبت پلاک ماشین در سامانه ایران من ثبت‌نام کنند. پلیس راهور از طریق دوربین‌ها، پلاک خودرو‌ها را از نظر سلامتی و واکسیناسیون کنترل می‌کند.»

 

ثبت نام رانندگان در سامانه ایران من کنسل شد

 


بیشتر بخوانید:پروانه فعالیت ۱۵ هزار راننده تاکسی لغو می‌شود



 حدود دو میلیون نفر از واکسن‌نزده‌ها برای سفر‌های نوروزی با دوربین‌های پلیس راهور و سامانه ایران من کنترل می‌شوند.

روز گذشته اعلام شد که صاحبان پلاک خودرو پیش از سفر نوروزی باید در سامانه ایران من ثبت‌نام کنند. اما حالا معاون فنی وزارت بهداشت می‌گوید رانندگان دیگر لازم نیست در این سامانه ثبت پلاک کنند.

 


رانندگان باید با وارد کردن کد ملی و شماره همراه خود وارد این سامانه می‌شدند. اما برخی از آن‌ها با اشاره به عدم تطبیق اطلاعات شخصی در سامانه ایران من از اختلال در این سامانه انتقاد کردند.
رانندگان در سامانه ایران ثبت‌نام نکنند

محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت در این مورد به تجارت‌نیوز می‌گوید: «مشکل سامانه ایران من رفع شد. رانندگان دیگر لازم نیست در این سامانه ثبت‌نام کنند. قرار است پلیس راهور بدون اعلام رانندگان، پلاک‌ها را از نظر سلامتی و واکسیناسیون کنترل کند.»

آنطور که معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت می‌گوید مجاز یا غیرمجاز بودن پلاک خودرو برای سفر‌های نوروزی را پلیس راهور از طریق سامانه ایران من استعلام می‌گیرد.
کنترل پلاک واکسن‌نزده‌ها با دوربین‌های پلیس راهور

او درباره چگونگی کنترل پلاک خودرو‌ها برای سفر‌های نوروزی می‌گوید: «سامانه ایران من در دوربین‌های پلیس راهور بارگذاری می‌شود. این محدودیت قرار است مانند طرح ترافیک، پلاک‌ها را برای محدودیت کرونایی کنترل کند. زمانی که خودرویی وارد طرح ترافیک می‌شود اگر پلاک مجاز باشد جریمه نمی‌شود. اگر خودرویی غیرمجاز باشد جریمه می‌شود.»

صاحبان پلاک خودرو که سه دز واکسن را دریافت کرده‌اند یا از دز دوم آن‌ها کمتر از سه ماه می‌گذرد، امکان سفر نوروزی را دارند. در غیر این صورت با تردد در جاده‌ها یک میلیون تومان جریمه می‌شوند.
همه مجاز به سفر هستند به جز واکسن‌نزده‌ها

فرهادی می‌گوید همه مجاز هستند به سفر نوروزی بروند مگر اینکه پلیس راهور پلاکی را شناسایی کند که واکسیناسیون را انجام نداده باشد یا از نظر ابتلا به کرونا بیمار باشد.

پیش از این حسین قاسمی خبر داد که پلاک‌های خودرو‌هایی که واکسیناسیون آن‌ها تایید نشود از ۲۰ اسفند در صورت تردد بین جاده‌ای جریمه می‌شوند. آنطور که او گفت شش تا هشت میلیون نفر در کشور هنوز واکس کرونا نزدند که حدود دو میلیون نفر از آن‌ها صاحب پلاک خودرو هستند.

سامانه ایران من برای اعمال محدودیت‌های کرونایی به برخی از وزارتخانه‌ها از جمله وزارت راه‌وشهرسازی و بهداشت متصل است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر