کد خبر: ۱۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۳

فعال‌تر شدن قرنطینه‌ انسانی در مرزهای کشور برای پیشگیری از "کرونا"

مدیر کل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کرد: در همه مرزهای جاده‌ای کشور قرنطینه‌های انسانی داریم که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آن جا مستقر بوده و بیماری مسافران و همه افرادی که از مرزها تردد می‌کند را رصد و معاینه می‌کند که البته برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا این قرنطینه‌ها فعال‌تر و جدی‌تر شده است.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش ایسنا، در پی شیوع بیماری کرونا در چین که تاکنون تعدادی زیادی از شهروندان این کشور را مبتلا کرده و جان برخی را نیز گرفته است، کشورهای بسیاری، مسافران از این کشور را در مرزها و ورودی‌های خود رصد و معاینه کرده تا ویروس این بیماری به کشورشان منتقل نشود.

منوچهر سلمانزاده -مدیر کل ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره چگونگی پایش بیماری کرونا در مرزها و مبادی جاده‌ای کشور گفت: گرچه ارتباط مستقیم جاده‌ای با چین نداریم اما مبادی ورودی به کشور می‌تواند از هر مبدا و به هر مقصدی باشد. بنابراین در همه مرزهای کشور نمایندگی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان قرنطینه انسانی وجود داشته و استقرار دارد که پرسنل این وزارت خانه قبل از وارد شدن مسافران و حتی رسیدن آن‌ها به بخش گذرنامه، بیماری‌های احتمالی ‌آن‌ها را رصد می‌کنند.

وی افزود: این اتفاق مدت‌هاست که در مرزهای کشور رخ می‌دهد و بسته به شیوع بیماری‌های گوناگون در نقاط مختلف جهان از نظر میزان آماده باش و سطح کنترل، شدت و ضعف پیدا می‌کند.

مدیر کل ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: برای پیشگیری از شیوع و ورود بیماری کرونا در کشور رصد بسیار دقیقی در این نمایندگی‌ها وجود دارد و قرنطینه‌های انسانی در مرزهای جاده‌ای کشور فعال‌تر از گذشته شده‌اند. اما همه دستگاه‌های ذی‌ربط مانند گذرنامه و وزارت خانه‌ها و سازمان‌های دیگر باید در این زمینه با همدیگر همکاری کنند تا بتوانیم مانع شیوع این بیماری در کشور شویم.

سلمانزاده در پاسخ به سوالی درباره اینکه با وجود اینکه ارتباط مستقیم جاده‌ای با چین نداریم، آیا رانندگان و تجاری از این کشور یا با ملیت و تابعیت این کشور به ایران وارد می‌شوند و در صورت ورود مورد پایش قرار می‌گیرند؟ اظهار کرد: شناسایی هویت و ملیت رانندگان، تاجران و همه افرادی که برای ترانزیت به کشور وارد می‌شوند در حیطه اختیارات سازمان راهداری نیست و اداره گذرنامه این وظیفه را بر عهده داشته و چنین آماری در اختیار دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر