کد خبر: ۳۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸

۵۰۰۰ راننده تاکسی واکسن نزده اند

ممنوعیت فعالیت تاکسیرانان واکسن نزده از اول بهمن
۵۰۰۰ راننده تاکسی واکسن نزده اند

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از فارس ، بیش از 5 هزار راننده تاکسی در تهران واکسن نزده‌اند. اتحادیه تاکسیرانی کشور اعلام کرده از ابتدای بهمن از فعالیت این رانندگان جلوگیری شود و معاون سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران می گوید مطابق با آیین نامه انضباطی با این رانندگان برخورد می‌شود و رانندگان با تست مثبت کرونا هم مجوز فعالیت ندارند.بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۳۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و ۲هزار و ۲۹۲ بیمار دیگر نیز شناسایی شدند. طی 24 ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۲۴ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۲۱ هزار و ۳۳ نفر رسید. همچنین متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۷۵ نفر رسید. البته خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۶۴ هزار و ۶۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. یک هزار و ۳۴۵نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.افسار کرونا هرچند با واکسیناسیون کشیده شده ولی همچنان کارشناسان و مسوولان بهداشت و درمان در کشور نسبت به این بیماری هشدار می‌دهند و از همه مردم خواستارند که برای دریافت واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اهتمام داشته باشند.

۵۰۰۰ راننده تاکسی واکسن نزده اند


رانندگان تاکسی از جمله افرادی بودند که به دلیل شرایط شغلیشان در خطر ابتلا به کرونا قرار داشتند و فقط حدود 500 نفر از این افراد در تهران به دلیل ابتلا به این ویروس منحوس از ابتدای کرونا جان خود را از دست دادند. با انجام واکسیناسیون رانندگان آمار ابتلا به این بیماری و فوت ناشی از آن به شدت کاهش یافت ولی همچنان رانندگان به ویژه کسانی که واکسن نزده‌اند در خطر این بیماری و سویه‌های مختلف آن هستند.


پایتخت حدود 100 هزار تاکسی گردشی و خطی دارد که رانندگان این تاکسی‌ها در گرمای تابستان و سرمای زمستان مشغول خدمت رسانی و جابجایی میلیون‌ها مسافرند. اما دغدغه های این رانندگان زیاد است از موضوع بیمه گرفته تا فرسودگی خودروهایشان و مساله کرونا، به هر حال شرایط کرونا مشکلات تاکسیرانان را هم مضاعف کرد هرچند اکنون نسبت به ماه‌های اخیر و سال پیش وضعیت آنها به لحاظ مسافر بهبود یافته است.

متاسفانه برخی از تاکسیرانان هنوز نسبت به دریافت واکسن اقدام نکرده اند و اکنون مدیران اتحادیه تاکسیرانی کشور می‌گویند تا اول بهمن این رانندگان فرصت دارند که برای واکسیناسیون اقدام کنند و در غیر اینصورت مطابق قانون از فعالیت آنها در حمل و نقل عمومی جلوگیری می شود.

جزئیات ابلاغیه اتحادیه تاکسیرانی کشور

درباره این موضوع به سراغ سیدعلی محتشمی‌پور معاون فنی و بهره‌برداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران رفتیم. وی درباره جزئیات ابلاغیه اتحادیه تاکسی‌های کشور به خبرنگار فارس گفت: با توجه به آخرین ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر ضرورت واکسیناسیون، ابلاغیه‌ای هم توسط اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور به تاکسیرانی تهران اعلام شده است و بر این اساس راننده‌هایی که تاکنون اقدامی برای دریافت واکسن نکرده باشند، از بهمن‌ماه جهت انجام خدمات حمل و نقل عمومی امکان فعالیت نخواهند داشت.

5 هزار و 177 راننده تاکسی که تاکنون هیچ و اکسن کرونا دریافت نکرده‌اند

وی افزود: 5 هزار و 177 راننده تاکسی در تهران تاکنون هیچ و اکسن کرونایی تزریق نکرده اندکه این افراد شناسایی شده و تا ابتدای بهمن فرصت دارند که جهت دریافت واکسن کرونا اقدام کنند تا بتوانند در حوزه حمل و نقل عمومی فعالیت کنند. رانندگانی که کارت واکسیناسیون نداشته باشند از فعالیت در تاکسیرانی منع خواهند شد

معاون فنی و بهره‌برداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: در صورت بی‌توجهی، رانندگانی که کارت واکسیناسیون نداشته باشند از فعالیت در تاکسیرانی منع خواهند شد و تا زمانی که کارت واکسیناسیون معتبر آنها به دفاتر هماهنگی و اداری تاکسیرانی ارائه نشود، اجازه فعالیت بر روی تاکسی را نخواهند داشت.

وی اعلام کرد:‌ همچنین گشت‌های کنترل و نظارت این موضوع را به صورت رندومی میان رانندگان تاکسی بررسی می‌کنند و در صورت مواجه با این تخلف،‌ مطابق با آئین‌نامه انضباطی با راننده برخورد خواهد شد.

78 هزار تاکسی در شهر تهران وجود دارد/ 80 هزار راننده بر روی این تاکسی‌ها فعالیت می‌کنند

وی با اشاره به اینکه 78 هزار تاکسی در شهر تهران وجود دارد و 80 هزار راننده بر روی این تاکسی‌ها فعالیت می‌کنند، گفت: در صورتی که رانندگان تاکسی به اتحادیه تاکسیرانی کشور بی‌توجهی کنند، در گام بعد رانندگان می‌توانند از طریق QRکدی که روز شیشه تاکسی نصب شده استعلام بگیرند که آیا راننده واکسن دریافت کرده است یا خیر.

آمار رانندگانی که تست کرونای آنها مثبت باشد به صورت روزانه به ما اعلام می‌شود

محتشمی‌پور اعلام کرد: همچنین طی تعامل با اتحادیه تاکسیرانی شهرهای کشور قرار شده است آمار رانندگانی که تست کرونای آنها مثبت باشد نیز به صورت مستمر و روزانه به ما اعلام شود تا از فعالیت آنها و انتقال کرونا جلوگیری شود.

معاون فنی و بهره‌برداری سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران بیان داشت: از 12 آذر تاکنون 4 راننده تست کرونای آنها مثبت بوده و در صورتی که تست کرونای این افراد مثبت باشد حق فعالیت بر روی تاکسی را ندارند و در صورت بی‌توجهی تخلف انجام داده و با آنها برخورد خواهد شد.محتشمی‌پور اعلام کرد: طبق تعامل وزارت بهداشت با اتحادیه تاکسیرانی شهرهای کشور کدملی و نام رانندگانی که تست کرونای آنها مثبت باشد به ما اعلام خواهد شد تا از فعالیت آنان در خطوط جلوگیری شود و پس از منفی شدن تست‌شان مجوز فعالیت بر روی تاکسی را خواهند داشت.

ارائه بسته حمایتی از رانندگان

وی در پاسخ به این پرسش که در شرایط ابتلا به کرونا چه حمایتی از راننده و خانواده آن انجام می‌گیرد، گفت: تاکنون و از ابتدای کرونا بسته‌های حمایتی میان رانندگان و تاکسیرانانی که بیماری خاص داشته‌اند توزیع شده است و سازمان تاکسیرانی به صورت دوره‌ای اقلام پرمصرف مانند گوشت، برنج، روغن و... را برای این رانندگان فراهم می‌کند و این موضوع ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین طی دو دوره برای خانواده‌های تاکسیرانان که همسرشان را به دلیل کرونا از دست داده‌اند بسته حمایتی ارسال شده و این موضوع تداوم خواهد داشت.برنامه شهرداری تهران جهت حمایت از تاکسیرانان

بیش از دو سال از شیوع کرونا در کشور می‌گذرد. در این مدت رانندگانی زیادی به دلیل کرونا جان خود را از دست دادند. همچنین تا قبل از واکسیناسیون آمار مسافران این ناوگان به شدت کاهش یافته است. شهرداری تهران هر چند که در این مدت برنامه‌هایی جهت کمک به تاکسیرانان انجام داده ولی همچنان این قشر از مشکلات اقتصادی و پیامدهای ناشی از کرونا رنج می‌برند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران و شورای شهری‌ها حمایت از تاکسیرانان را مورد توجه قرار داده و اعلام کرده‌اند که برنامه‌هایی برای ارائه تسهیلات رانندگان تاکسی دارند. حالا باید منتظر ماند و دید برنامه‌ها جهت حمایت از 80 هزار راننده تاکسی در تهران چگونه است و با توجه به شرایط سویه‌های جدید کرونا چه اقداماتی انجام خواهد گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان! توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان!
یک متخصص طب ایرانی گفت: مادران باردار در فصل تابستان با رعایت اصولی در تغذیه، پوشش و مصرف مایعات، از خطر گرمازدگی و عوارض گوارشی پیشگیری کنند.
تسلیحات اتمی اسرائیل را چه کسی لو داد؟ تسلیحات اتمی اسرائیل را چه کسی لو داد؟
در سپتامبر ۱۹۸۶، گزارش ساندی تایمز با اطلاعات او برای اولین‌بار سکوت درباره زرادخانه اتمی اسرائیل را شکست. وی در آن زمان هنوز در لندن بود، اما پیش از آنکه فرصت پناهندگی بگیرد یا خروج داشته باشد طعمۀ عملیات پیچیده موساد شد.
طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند
مقام‌های محلی طالبان در هرات اعلام کرده که در جریان ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۸ هزار مهاجر از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد ولایت هرات شدند.
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
خودشیفتگی از نوع ترامپیسم! خودشیفتگی از نوع ترامپیسم!
رئیس‌جمهور ایالات متحده که نامزدی‌اش برای جایزه صلح نوبل به‌تازگی لغو شده، گلایه کرد که چرا به دلیل اقداماتش در ۲ هفته گذشته این جایزه را دریافت نکرده است!
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
برگزیده
توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان! توصیه‌هایی برای مادران باردار در فصل گرم تابستان!
یک متخصص طب ایرانی گفت: مادران باردار در فصل تابستان با رعایت اصولی در تغذیه، پوشش و مصرف مایعات، از خطر گرمازدگی و عوارض گوارشی پیشگیری کنند.
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
صفحه خبر بالای تصاویر