کد خبر: ۴۹۶۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷

عارف: پشت سر دولت‌های گذشته حرف زدن ممنوع

معاون اول رئیس جمهور گفت: یکی از راهبرد‌های ما این است که مسئولین حق نفی مسئولین گذشته را ندارند؛ کار انجام می‌شود ولی نباید با شخصیت افراد و مسائل پیرامون ویژگی‌های اخلاقی و شخصی کاری نداریم.
عارف: پشت سر دولت‌های گذشته حرف زدن ممنوع

مخاطب۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید سازمان حفاظت محیط زیست طی سخنانی بیان کرد: این سازمان جایگاه بالایی دارد و هیچ‌گونه ادغام و یا الحاقی نیاز نیست و این را منطقی نمی‌دانیم.

عارف ادامه داد: متأسفانه در کشور، نگاه‌های بخشی را داریم و هر مدیری بخش تحت مسئولیت خود را مد نظر قرار می‌دهد و این مشکل‌ساز است؛ هم‌چنین که نباید زمان کوتاه‌مدت داشته باشیم و یک مدیر فکر می‌کند که زمان زیادی ندارد و نزدیکان خود را در یک سازمان حاضر کند.

وی افزود: یکی از راهبرد‌های ما این است که مسئولین حق نفی مسئولین گذشته را ندارند؛ کار انجام می‌شود ولی با شخصیت افراد و مسائل پیرامون ویژگی‌های اخلاقی و شخصی کاری نداریم. البته در کشور ما عادت شده که به‌جای مطرح کردن هویت خود، نفی گذشته می‌کنیم. اگر هم ضعفی وجود داشته، باید اصلاح شود.

عارف با اشاره به اینکه کشور ما در برخی حوزه‌های محیط زیست جایگاه خوبی را در جهان ندارد و این مهم نیازمند کار مداوم است، اظهار داشت: وضعیت ما در سفره‌های زیرزمینی مناسب نیست و هم‌چنین نگران نشست زمین در برخی مناطق هستیم. هیچ راهی جز اینکه از خودمان یعنی دولت شروع کنیم وجود ندارد، دولت بیش از همه موظف است.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست باید برای موضوعات مختلف راهکار نشان دهد؛ کشور‌های متعددی در جهان هستند که مساحت کمی دارند ولی توان صنعتی و کشاورزی بالایی هم دارند. صنعت باید سهم خوبی در تولید ناخالص داشته باشد و محصولات کشاورزی باید سبز باشد ولی نقش این سازمان در این زمینه اهمیت دارد تا راهکار‌های لازم را به‌موقع ارائه دهد.

عارف با بیان اینکه وفاق ملی فقط نگاه سیاسی نیست و این مهم باید در هر وزارتخانه و سازمانی حاکم شود، اظهار داشت: باید در دولت وفاق ملی نگاه جدیدی به محیط زیست داشته باشیم تا توسعه کشور را پیش‌گرفته و محیط زیست را هم حفظ کنیم؛ باید این دو بخش را باهم آشتی دهیم و مغایرتی بین توسعه و محیط زیست وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: تشکل‌های محیط زیستی بدون چشم‌داشت فعالیت می‌کنند و باید ببینیم که چقدر به این عزیزان توجه داریم و نباید جلوی فعالیت آنان را با بهانه‌های متعدد گرفت. نیاز است سازمان‌های مردم‌نهاد مورد توجه و اعتنا قرار بگیرند و خود مردم در این زمینه آمادگی دارند.

معاون اول رئیس‌جمهور عنوان کرد: سند چشم‌انداز از سال ۱۳۸۴ شروع شد و افق آن نیز سال ۱۴۰۴ است و باید جایگاه اول را در همه بخش‌ها در منطقه می‌داشتیم. طبق چشم‌انداز باید جامعه برخوردار از سلامت، رفاه، امنیت غذایی، فرصت‌های برابر، دورزی از فقر، فساد و تبعیض و محیط زیست مطلوب می‌داشتیم و آیا امروزه وضعیت محیط زیست بهتر از ۲۰ سال پیش است؟

عارف خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم که شروع فعالیت ما با اولین سال برنامه هفتم مصادف شده، راهبرد اجرای این برنامه را داریم و احکام خوبی برای آن وجود دارد و می‌کوشیم محقق شود. در بخش سخت‌افزار منابع لازم با دقت دیده نشده و در خود برنامه حکمی وجود دارد که این منابع را برآورد کرده و لایحه‌ای تدوین کنیم.

وی درباره تکالیف سازمان محیط زیست در برنامه هفتم گفت: ایجاد نظام یکپارچه محیط زیست، پیشگیری و ممانعت از انتشار آلودگی‌های غیرمجاز و جرم‌انگاری تخریب محیط زیست، پایش مستمر و کنترل منابع و عوامل آینده آب، خاک و هوا، الزام به رعایت استاندارد‌های زیست‌محیطی مطرح در قوانین با توجه به آمایش، گسترش اقتصاد سبز، آبخیزداری و آبخوان‌داری، تدوین منشور اخلاق محیط زیست، تقویت دیپلماسی محیط زیست، آلودگی هوا، مدیریت پسماند، حل مشکل گرد و غبار در برخی مناطق کشور و انجام آمایش سرزمین از جمله‌ی این تکالیف است.

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: نیازمند فرهنگ‌سازی در زمینه‌ی حفاظت از محیط زیست هستیم و خود مردم در این زمینه پیش‌قدم هستند و باید این ظرفیت‌ها را مدیریت کنیم. باید در زمینه‌ی محیط زیست در خصوص اجرای قوانین متعدد این حوزه نظارت قوی داشت و باید اعمال مدیریت کرد.

عارف با تأکید بر اهمیت بکارگیری جوانان، اظهار داشت: این مسئله، راهبرد ماست و نباید در این زمینه غفلت صورت بگیرد. بکارگیری جوانان هزینه هم دارد ولی باید این هزینه را تحمل کنیم؛ هم‌چنین که از خانم‌ها نیز در این سازمان بکارگیری شود.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو راهکاری برای ترمیم کدر شدن چراغ‌های خودرو
کدر شدن چراغ‌های خودرو یکی از عواملی است که باعث کاهش نوردهی می‌شود. چه دلایل و راهکار‌هایی برای پیشگیری از کدر شدن چراغ‌ها وجود دارند؟
آیا شما انسانی جذاب هستید؟ آیا شما انسانی جذاب هستید؟
آیا تا به حال کسی را دیده‌اید که به شما خیره شده باشد و از خود بپرسید: «دارد به چه چیزی نگاه می‌کند؟» حقیقت این است که بسیاری از ما دقیقا نمی‌دانیم چقدر در نظر دیگران جذاب هستیم. ما عادت داریم روی اشکالاتمان تمرکز کنیم و از نکات کوچکی که ممکن است به ما گوشزد کند که جذاب‌تر از آن چیزی هستیم که فکر می‌کنیم، غافل شویم. نتیجه یک تحقیق که در سال ۲۰۱۷ میلادی در نشریه «مرز‌ها در روانشناسی» منتشر شد، نشان داد که جذابیت یک تجربه چندحسی است.
تشخیص سرطان از طریق ادرار ممکن می شود تشخیص سرطان از طریق ادرار ممکن می شود
محققان نشان دادند که نشانگرهای زیادی در ادرار وجود دارد که به بیماری سرطان مرتبط است. آن‌ها با کمک نانوسیم ابزاری برای گیراندازی این نشانگرهای زیستی ساختند.
برگزیده
دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد
واکنش فوری و مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به تصویب قطعنامه ضدایرانی؛ رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعۀ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران
قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟ سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟
یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد
صفحه خبر بالای تصاویر