کد خبر: ۴۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲

رکوردشکنی جدید بیمه ملت در مرداد ۱۴۰۳

براساس گزارش منتشر شده در سامانه کدال، شرکت بیمه ملت با عملکرد درخشان در ۵ ماه اول سال ۱۴۰۳، رکورد جدیدی در صنعت بیمه کشور به ثبت رساند.
رکوردشکنی جدید بیمه ملت در مرداد ۱۴۰۳

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:بر اساس گزارش منتشر شده در سامانه کدال، این شرکت در عملکرد ماهانه خود در مرداد ماه ۱۴۰۳، رشد خیره‌کننده‌ای را تجربه کرده است.

بر اساس این گزارش، بیمه ملت با افزایش ۹۰۶ درصدی فروش حق بیمه در مردادماه ۱۴۰۳، نسبت به مدت مشابه سال قبل، توانسته است به درآمدی معادل ۳۴,۵۲۳,۴۲۸ میلیون ریال دست یابد. این رشد چشمگیر نشان از استراتژی موفق شرکت در جذب مشتریان جدید و افزایش سهم بازار دارد.

علاوه بر رشد فروش، شرکت بیمه ملت در این ماه تراز مثبت ۷۲۸ درصدی را نیز ثبت کرده است. این دستاورد قابل توجه، بیانگر مدیریت مناسب هزینه‌ها و بهره‌وری بالای عملیات شرکت است.

در نگاهی جامع‌تر به عملکرد ۵ ماهه سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۳، شرکت بیمه ملت همچنان روند رو به رشد خود را حفظ کرده است. با افزایش ۸۶۴ درصدی فروش حق بیمه نسبت به مدت مشابه سال قبل، درآمد شرکت به مبلغ ۱۵۴,۲۱۰,۰۳۱ میلیون ریال رسیده است. همچنین، تراز مثبت ۱۲۰۴ درصدی در عملکرد تجمیعی، نشان از سودآوری پایدار شرکت دارد.

کارشناسان صنعت بیمه، موفقیت‌های اخیر شرکت بیمه ملت را ناشی از استراتژی‌های نوین بازاریابی و فروش، تنوع محصولات و خدمات، مدیریت ریسک موثر و … عنوان می‌کنند.

شرکت بیمه ملت با عملکرد درخشان خود در ماه‌های اخیر، توانسته است به عنوان یکی از بازیگران اصلی بازار بیمه کشور مطرح شود و روند صعودی مستمر و یکنواختی را تجربه کند. رشد قابل توجه درآمد‌ها و سودآوری، نشان از استراتژی موفق شرکت و آینده روشن آن دارد.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده سرنوشت فرحناز شیری و ۳۰ زن راننده
با وجود سال‌ها غیبت زنان راننده در ناوگان اتوبوسرانی تهران، حالا بار دیگر جرقه‌هایی از تغییر در پایتخت روشن شده است؛ در شرایطی که شهرهایی، چون مشهد و بیرجند تجربه موفق حضور زنان در حمل‌ونقل عمومی را پشت سر گذاشته‌اند، مقامات شهری و انتظامی پایتخت نیز از بازگشت زنان به خطوط اتوبوس‌های شهری، به‌ویژه بی‌آرتی، سخن می‌گویند.
صفحه خبر بالای تصاویر