کد خبر: ۱۰۵۷۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶

سبد محصولات بیمه‌ای متنوع بیمه ملت برای مالکان خودرو

بیمه ملت، محصولات متنوعی را برای پوشش بیمه‌ای خودرو طراحی و ارائه کرده است که مالکان خودرو می‌توانند براساس نیاز خود از این پوشش‌های بیمه‌ای استفاده کنند.
سبد محصولات بیمه‌ای متنوع بیمه ملت برای مالکان خودرو

سبد محصولات بیمه‌ای متنوع بیمه ملت برای مالکان خودرو

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:این روز‌ها حتی تصور زندگی بدون خودرو سخت است؛ وسیله نقلیه‌ای که به بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم بدل شده است. اما بالا رفتن قیمت خودرو موجب شده تا اهمیت پوشش‌های بیمه‌ای بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

در بخش بیمه خودرو، به جز بیمه شخص ثالث که یک بیمه اجباری است، بیمه بدنه می‌تواند پوشش مکملی برای خودروها، به ویژه خودرو‌های بالای ۴۰۰ میلیون تومان باشد. چرا که طبق ماده ۸ قانون بیمه شخص ثالث مصوب مجلس شورای اسلامی، خودرو‌هایی که سال ۱۴۰۱ بیش از ۴۰۰ میلیون تومان قیمت داشته باشند، خسارت آن‌ها هنگام تصادف، براساس خودروی متعارف یعنی یک خودروی ۴۰۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود.

اما در کنار بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه، پوشش‌های متنوع دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند از شما در هنگام حادثه مراقبت کند. بیمه ملت از سال ۱۳۹۳ در حوزه بیمه خودرو، محصولات نوین و متنوعی را طراحی کرده است که بتواند چتر پوشش بیمه‌ای برای دارندگان خودرو را گسترش دهد و شما براساس نیاز بتوانید بهترین پوشش بیمه‎ای را برای خود انتخاب کنید.

بیمه کوتاه‌مدت شخص ثالث، بیمه جامع خودرو، بیمه بدنه و کمک‌رسان، بیمه امداد SOS، بیمه بدنه طرح راننده محور و عملیاتی کردن بیمه خسارت کلی در بیمه بدنه خودرو، پوشش افت قیمت خودرو و حذف فرانشیز از محصولاتی است که بیمه ملت برای پوشش دغدغه‌های مالکان خودرو طراحی کرده است.

بیمه‌گزاران بیمه ملت، همچنین می‌توانند بیمه شخص ثالث و بدنه را از طریق وب‌سایت بیمه ملت بخش اینترنت بیمه نیز تهیه کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به آدرس https://melat.ir/app/products/۱۵۸۱۶/car-insurance و یا به هر یک از نمایندگی‌های بیمه ملت در سراسر کشور مراجعه کنید.

 
برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر