کد خبر: ۶۷۳۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹

زلنسکی دیدارش با ترامپ را سازنده خواند

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که دیدار با همتای آمریکایی‌اش در کاخ سفید سازنده بوده است.
زلنسکی دیدارش با ترامپ را سازنده خواند

دیدار زلنسکی و ترامپ، مخاطب ۲۴، ولادیمیر زلنسکی رئیس‌ جمهور اوکراین گفت دیدارش با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «سازنده» بوده است. زلنسکی اظهار داشت که در این دیدار درباره سامانه‌های پدافند هوایی و همچنین تضمین‌های امنیتی که کی‌یف دوست دارد واشنگتن به اوکراین ارائه کند، گفت‌و‌گو کرده است.

وی تأکید کرده است: به ایالات متحده اعتماد داریم و باور داریم رئیس‌جمهور ترامپ خواهان پایان دادن به جنگ در اوکراین است.» زلنسکی افزود که نتایج نشست خود با ترامپ را به رهبران اروپایی اطلاع داده است.

از سوی دیگر، ترامپ نیز اعلام کرد که در گفت‌و‌گو با زلنسکی تأکید کرده است: «زمان آن رسیده تا کشتار متوقف و توافقی برای پایان جنگ حاصل شود». به گفته ترامپ، وی همین پیام را نیز به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه داده است. زلنسکی گفت: هیچ توافقی درباره خاک اوکراین بدون حضور و مشارکت کی‌یف قابل انجام نیست.

وی افزود: نیازمند این هستیم که روسیه را تحت فشار بگذاریم، از این رو از ایالات متحده می‌خواهیم که ما را به سلاح‌های تهاجمی مجهز کند. زلنسکی با اشاره به اهمیت کمک‌های خارجی افزود: «حمایت آمریکا و اروپا برای ما مهم است و هیچ یک نمی‌تواند جای دیگری را بگیرد. وی همچنین ادعا کرد: روسیه از این بیم دارد که آمریکا ما را به موشک‌های «تاماهاوک» مجهز کند.

زلنسکی اظهار داشت: رئیس‌جمهور ترامپ در خواسته‌ای که برای توقف درگیری‌ها داشت، حق دارد. وی مدعی شد: این پوتین است که باید جنگ را متوقف کند، زیرا ما آغازگر آن نبودیم. زلنسکی افزود: «ما دوست داریم که ایالات متحده در تضمین امنیتی مورد انتظارمان از روسیه مشارکت کند، تا جنگ پایان یابد.

رئیس جمهوری اوکراین مدعی شد: روسیه به دنبال اشغال کامل خاک اوکراین است، اما ما خواهان برقراری آتش‌بس هستیم. وی ادامه داد: «در دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ، وقت نشد که موضوع تحریم‌های روسیه را بررسی کنم.

زلنسکی تأکید کرد که درباره دریافت موشک‌های «تاماهاوک» با ترامپ گفت‌و‌گو کرده است. به گفته زلنسکی، واشنگتن اعلام کرده است که «نمی‌خواهد از ذخایر موشک‌های تاماهاوک خود صرف‌نظر کند، اما این موضوع همچنان در حال بررسی است.»

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین دقایقی پیش در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) اعلام کرد که بیش از دو ساعت گفت‌وگوی جدی با رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ داشته است. زلنسکی نوشت: این گفت‌و‌گو می‌تواند نقش مهمی در پایان دادن به جنگ ایفا کند.

ما در این دیدار درباره مسائل اصلی از جمله وضعیت در میدان جنگ، توان ما در حوزه تسلیحات دوربرد، سامانه‌های دفاع هوایی و افق‌های دیپلماسی گفت‌و‌گو کردیم. وی سخنان خود را تکرار کرد و افزود: روسیه باید تجاوزی را که خود آغاز کرده و عمداً ادامه می‌دهد، متوقف کند. ما نیز بر حمایت و فشار ایالات متحده در این زمینه تکیه داریم.

ترامپ: زمان آن است تا کشتار متوقف و توافقی برای پایان جنگ امضا شود. ترامپ نیز در ادامه دیدارش با رئیس‌جمهور اوکراین را «بسیار عالی و دوستانه» توصیف کرد. رئیس جمهوری آمریکا گفت: همان طور که پیش‌تر به پوتین گفتم، به زلنسکی هم اطلاع دادم که زمان آن است تا کشتار متوقف و توافقی برای پایان جنگ امضا شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.