کد خبر: ۴۹۲۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

فعالیت یک میلیون و ۱۵۷ هزار کسب‌وکار در سکو‌های بومی

آخرین آمار مربوط به وضعیت شاخص‌های حوزه ارتباطی کشور نشان می‌دهد که ۹۷ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به اینترنت متصل شده‌اند و تعداد خانوار فیبر نوری نیز از ۸ میلیون پوشش عبور کرده است؛ همچنین یک میلیون و ۱۵۷ هزار و ۲۷۷ کسب‌وکار در سکو‌های دیجیتال بومی مشغول فعالیت هستند.
فعالیت یک میلیون و ۱۵۷ هزار کسب‌وکار در سکو‌های بومی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:بر اساس آخرین آماری که از شاخص‌های حوزه ارتباطی کشور اعلام شده، اکنون پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۵.۲۵ درصد رسیده است. همچنین تعداد کاربران فعال ماهانه پیام‌رسان‌های بومی در بله ۱۰ میلیون کاربر، در سروش ۱۰.۴ میلیون کاربر و در روبیکا ۴۴ میلیون کاربر است.

پیک ترافیک داخلی ۵.۸ ترابیت بر ثانیه، نسبت ترافیک مصرفی داخلی کاربران به کل ترافیک مصرفی کاربران به ۴۸ درصد، پهنای باند شبکه انتقال داده کشور به ۶۴ ترابیت بر ثانیه، ظرفیت شبکه ip زیرساخت کشور به ۵۶.۵ ترابیت بر ثانیه، تعداد نقاط حضور بین‌المللی شرکت زیرساخت به ۸ نقطه و میزان ترانزیت اینترنت از خاک جمهوری اسلامی ایران به ۳.۲ ترابیت بر ثانیه رسیده است.

۲ هزار سایت نسل پنجم اینترنت

همچنین ۹۷ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار متصل به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. تعداد سایت‌های نسل پنجم تلفن همراه به ۲ هزار سایت و تعداد سایت‌های نسل چهار و چهار و نیم تلفن همراه به ۴۴ هزار و ۹۴ سایت رسیده است.

بخش دیگری از آمار مربوط به توسعه فیبر نوری در کشور است که آغاز آن تقریباً به دو سال قبل برمی‌گردد. اکنون آمار خانوار تحت پوشش فیبر نوری به ۸ میلیون رسیده و ۱۰ شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی مبتنی بر فیبرنوری مشغول فعالیت هستند. تعداد مشترکین فیبرنوری به ۵۸۷ هزار و ۶۳۱ مشترک رسیده است.

ضریب نفوذ ۱۷۹ درصدی تلفن همراه در کشور

در بخش مربوط به‌سرعت و ضریب نفوذ اینترنت، ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور را ۱۷۹.۰۲ و ضریب نفوذ اینترنت پهن‌باند سیار ۱۳۲ درصد اعلام شده است. تعداد مشترکین پهن‌باند ثابت بیش از ۱۱ میلیون و تعداد مشترکین پهن‌باند سیار ۱۱۲ میلیون مشترک اعلام شده است.

سرعت اینترنت ثابت بر اساس داشبورد‌های جهانی ۱۴.۷۷ مگابیت برثانیه و اینترنت همراه ۳۶.۹۷ مگابیت بر ثانیه است.

تعداد کاربران پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به ۴۸ میلیون نفر رسیده و ۹۹ درصد دستگاه‌های اجرایی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل هستند.

۵ هزار و ۳۰۱ خدمت و مجوز بر روی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه می‌شود که از این عداد ۵۰۰ خدمت کاملا به شکل هوشمند قابل انجام است.

۸.۵ میلیارد تراکنش در مرکز ملی تبادل اطلاعات

طبق آخرین آمار تا پایان ۱۴۰۲، تعداد تراکنش‌های مرکز ملی تبادل اطلاعات به ۸.۵ میلیارد، تعداد دستگاه‌های سرویس‌دهنده در مرکز ملی تبادل ۱۵۷ دستگاه و دستگاه‌های سرویس دهنده نیز به ۱۵۷ دستگاه رسیده است.

این گزارش با اعلام اینکه سهم اقتصاد دیجیتال از ارزش‌افزوده اقتصاد کل کشور به ۸.۵ درصد رسیده، تعداد شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام را ۲۴۳ شرکت و تعداد شرکت‌های مستقر در پارک فاوا را ۴۷ شرکت اعلام کرده است.

محصولات جدید تولیدی و ارتقا محصولات شرکت‌های فعلی در پارک‌های فاوا به ۳۳۸ محصول رسیده است.

۶ هزار و ۵۷۲ باجه روستایی پست‌بانک

یک میلیون و ۱۵۷ هزار و ۲۷۷ کسب‌وکار دیجیتال بر بستر سکو‌های بومی مشغول فعالیت هستند.

بخشی از اطلاعات این گزارش، مربوط به شرکت ملی پست و فعالیت‌های پستی در کشور است. اکنون یک هزار و ۴۲۰ شهر دارای آدرس ملی ژئوکد (کدبندی مکانی) شده هستند، ۶ هزار و ۵۷۲ باجه روستایی پست‌بانک و ۳ هزار و ۴۳۶ خودپرداز روستایی مشغول خدمت‌دهی در روستا‌ها هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر