کد خبر: ۶۹۳۶۸
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹

طرح سوال مجلس از پزشکیان؛ پاسخ کرباسچی و مطهری

روز گذشته مجتبی ذوالنور، نماینده‌ی قم در مجلس، گفته بود: سوال جمعی از نمایندگان از رئیس‌جمهور درباره وضعیت اقتصادی کشور در مجلس طرح شده و یک‌شنبه و دوشنبه هفته‌ی آینده جمع‌آوری امضاها تکمیل خواهد شد.
طرح سوال مجلس از پزشکیان؛ پاسخ کرباسچی و مطهری

طرح سوال مجلس از پزشکیان؛ به گزارش مخاطب24، علی مطهری و غلامحسین کرباسچی در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره‌ی احتمال طرح سوال جمعی از نمایندگان از رئیس‌جمهور این اقدام را حق قانونی آنها دانستند اما تاکید کردند که لازم است مسعود پزشکیان با صراحت به سوالات پاسخ دهد.

این دو فعال سیاسی میانه‌رو معتقدند که لازم است در این گونه اقدامات نمایندگان مجلس به شرایط فعلی کشور توجه بیشتری نشان داده شود.

روز گذشته مجتبی ذوالنور، نماینده‌ی قم در مجلس، گفته بود: سوال جمعی از نمایندگان از رئیس‌جمهور درباره وضعیت اقتصادی کشور در مجلس طرح شده و یک‌شنبه و دوشنبه هفته‌ی آینده جمع‌آوری امضاها تکمیل خواهد شد.

 

علی مطهری نماینده‌ی مردم در ادوار مجلس که سابقه‌ی طرح سوال از محمود احمدی‌نژاد را نیز دارد می‌گوید طرح سوال حق مجلس است اما باید شرایط فعلی کشور را نیز در نظر گرفت.

این فعال سیاسی میانه‌رو به انصاف نیوز گفت: اگر نمایندگان واقعاً تشخیص می‌دهند که طرح سوال لازم است انجام این کار اشکالی ندارد. در دوران احمدی‌نژاد هم تلاش می‌کردند جلوی اصل طرح سوال را بگیرند و ما به این موضوع انتقاد داشتیم.

او ادامه داد: با تمام این توضیحات باید شرایط کشور را هم در نظر گرفت. باید فشارهای داخلی و خارجی که همین الان احساس می‌کنیم را در نظر بگیریم. اینکه طرح سوال در شرایط حال حاضر به نفع مردم است یا خیر محل بحث است و نمی‌شود دستوری عمل کرد.

آقای مطهری در پاسخ به این سوال که آیا در شرایط فعلی کشور پزشکیان می‌تواند در پاسخ از حقایق بگوید، نیز گفت: اینکه رئیس‌جمهور چگونه پاسخ دهد کاملا به سوالات نمایندگان مجلس بستگی دارد. البته باید دید که اصلاً ۷۴ امضا برای طرح سوال جمع‌آوری می شود یا خیر.

کرباسچی: پزشکیان با صراحت پاسخ دهد

غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی میانه‌رو، گفت که طرح سوال مجلس از رئیس‌جمهور می‌تواند خوب باشد اگر رئیس‌جمهور در پاسخ حقایق را از جمله در مورد نمایندگان بگوید.

آقای کرباسچی به انصاف نیوز گفت: طرح سوال مجلس عالی‌ست اما درصورتیکه پزشکیان حقایق را راجع به خود این آقایان هم بگوید اما متأسفانه رئیس جمهور صبر می‌کند. کاش گرفتاری‌هایی که منشا اصلی‌شان رفتار همین آقایان است و سال‌هاست برای مردم دردسر شده هم مطرح و باز شوند.

او اضافه کرد: مجموعه‌ی وضعیت کشور محصول کار یک سال آقای پزشکیان که نیست. این آقایان همان کسانی هستند که از زمان احمدی‌نژاد تا به حال برای گرفتاری بیشتر روز به روز تلاش کردند.

این فعال سیاسی میانه‌رو گفت: اگر در مورد خود این آقایان هم شفاف سازی شود تا مردم بدانند در انتخابات آینده با چه کسانی روبرو هستند خوب است. چه کسانی و چطور با ۱۰ درصد آرا به مجلس رفته‌اند و شرایط امروز کشور را ایجاد کرده‌اند.

از او پرسیده شد که آیا توصیه به فاش کردن حقایق از سوی پزشکیان موجب جنجال نمی‌شود؟! پاسخ کرباسچی این بود: حالا به هر حال این مجلس است که جنجال درست می‌کند. رئیس‌جمهور یا نیروهای سیاسی که این کار را نکرده‌اند. اگر بگوییم چنین کاری نکنند خیلی بد است چون وظیفه‌ی مجلس همین است. بنظر من خوب است اما رئیس‌جمهور هم باید شفاف پاسخ دهند و مردم را در جریان قرار دهند.

کرباسچی ادامه داد: نمی‌شود که یک طرف هر چه می‌خواهد بگوید و هر تهمتی می‌خواهد بزند بعد طرف مقابل هر بار به‌ خاطر مردم، کشور و انقلاب سکوت کند.

او درباره‌ی آنچه پاسخ شفاف رئیس‌جمهور می‌خواند، گفت: کاش آقای پزشکیان شفاف بگوید که این آقایان دنبال چه مسائلی هستند و به اسم نمایندگی چه دخالتی در امور اجرایی کشور می‌کنند. کاش بگوید برای مدیرانی که آقای رئیس جمهور آن‌ها را صالح می‌داند چه کارشکنی‌هایی که نکرده‌اند.

کرباسچی در پایان گفت: مسائل سیاست خارجی یا داخلی و یا وضعیت اقتصادی امروز سال‌ها متاثر از عملکرد همین آقایان بوده و شرایط حال حاضر درست شده است. خوب است که اینها از سوی رئیس‌جمهور بیان شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.