کد خبر: ۴۸۶۵۳
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
بر اساس گزارش جدید اسپید تست؛

سرعت اینترنت در ایران صعودی و رتبه جهانی نزولی شد

جدیدترین گزارش اسپید تست نشان می‌دهد با وجود آنکه میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشور نسبت به ماه میلادی قبل رشد کرده، اما جایگاه کشور در ۲ رده بندی به ترتیب ۴ و ۲ پله سقوط کرده است.
سرعت اینترنت در ایران صعودی و رتبه جهانی نزولی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:جدیدترین گزارش وب سایت اسپید تست از میانه سرعت اینترنت ثابت و موبایل در جولای ۲۰۲۴ منتشر شد. طبق گزارش مذکور در هفتمین ماه میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۵۶.۰۹ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳.۹۴ مگابیت برثانیه بوده است.

رشد سرعت اینترنت موبایل و ثابت ایران

همچنین این گزارش نشان می‌دهد در ماه گذشته میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۷.۴۱ و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۴.۹۵ مگابیت برثانیه بوده است. از سوی دیگر در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل جایگاه ایران با ۴ پله سقوط رده ۶۹ و در بخش اینترنت ثابت با ۲ پله سقوط رده ۱۴۶ ثبت شده است.

این درحالی است که در ژوئن ۲۰۲۴ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۶.۹۷ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۱۴.۷۷ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین در ششمین ماه میلادی جایگاه ایران در رده بندی کشور‌هایی بابیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل رده ۶۵ و در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت ۱۴۴ بوده است.

در ماه جاری میلادی رده ۶۵ به کشور ایرلند با میانه سرعت ۴۱.۴۵ مگابیت برثانیه قرار دارد. ر در فهرست کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت نیز موزامبیک با میانه سرعت ۱۶.۰۶مگابیت برثانیه در رده ۱۴۴ قرار دارد و به عبارت دیگر این کشور‌ها در ماه جاری میلادی جایگاه ایران در ماه قبل را به خود اختصاص داده اند.

کشور‌هایی با سریع‌ترین اینترنت موبایل در آسیا

در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل امارات متحده عربی (۳۵۹.۸۵ مگابیت برثانیه) در رده نخست قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله صعود کرده است. اما در رده دوم قطر با میانه سرعت ۳۴۳.۸۴ مگابیت برثانیه قرار دارد که ماه گذشته در رتبه نخست قرار داشت و این امر حاکی از سقوط یک پله‌ای آن در جولای ۲۰۲۴ است.

در رده‌های سوم، چهارم، پنجم و ششم به ترتیب کویت (۲۳۲.۱۲ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۱۳۹.۳۸ مگابیت برثانیه)، دانمارک (۱۳۳.۶۵ مگابیت برثانیه) و نروژ (۱۳۲.۰۷ مگابیت برثانیه) قرار دارند. هرچند جایگاه کویت و دانمارک در این فهرست نسبت به ماه گذشته تغییری نکرده، اما کره جنوبی ۲ پله صعود و نروژ ۲ پله سقوط کرده اند.

در رده هفتم هلند با میانه سرعت ۱۲۸.۸۰ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه گذشته ۲ پله صعود کرده است. رده هشتم فهرست مانند ماه گذشته به عربستان سعودی با میانه سرعت ۱۲۴.۹۷ مگابیت برثانیه تعلق دارد. در رده نهم و دهم نیز به ترتیب چین (۱۲۲.۷۹ مگابیت برثانیه) و بحرین (۱۱۲.۶۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند. در مقایسه با رده بندی کشور‌هایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل در ماه گذشته، جایگاه چین در این رده بندی ۲ پله سقوط کرده، اما رده بحرین هیچ تغییری نداشته است.

امارات در صدر فهرست پرسرعت‌ترین‌های موبایل و ثابت

در فهرست کشور‌های با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت نیز امارات متحده عربی (۲۹۱.۸۵ مگابیت برثانیه) قرار دارد. در رده دوم سنگاپور با میانه سرعت ۲۹۰.۸۶ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.

در رده‌های سوم، چهارم و پنجم به ترتیب هنگ کنگ (۲۷۷.۲۶ مگابیت برثانیه)، شیلی (۲۶۳.۸۹ مگابیت برثانیه) وآمریکا (۲۴۳.۱۰ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه آن‌ها نسبت به ماه گذشته تغییری نکرده است.

در رده ششم تایلند با ۲ پله صعود و میانه سرعت ۲۳۱.۸۶ مگابیت برثانیه‌ای قرار دارد. ایسلند (۲۲۶.۲۸ مگابیت برثانیه) و فرانسه (۲۲۶.۲۱ مگابیت برثانیه) به ترتیب در رده‌های هفتم و هشتم قرار دارند. جایگاه هر یک از این کشور‌ها در رده بندی اینترنت ثابت یک پله سقوط کرده است.

دانمارک مانند ماه گذشته در رده نهم قرار دارد و میانه اینترنت آن ۲۱۹.۴۴ مگابیت برثانیه ثبت شده است. در رده دهم این فهرست نیز اسپانیا با میانه سرعت ۲۰۷.۹۰ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله صعود کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان گفت و گوی مستقیم عراقچی و ویتکاف در حضور وزیرخارجه عمان
گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا راجع به موضوع رفع تحریم‌ها و بحث هسته‌ای، دقایقی پیش پایان یافت.
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
اولین عکس از هیأت مذاکره‌کننده ایرانی پس از پایان گفت‌و‌گو‌های امروز
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: فضای مذاکرات مثبت است
یک عضو تیم مذاکره کننده بین ایران و آمریکا، گفت: فضای گفت‌و‌گو‌ها بین ایران و آمریکا مثبت است.
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
صبح امروز شنبه تیم‌های دیپلماتیک ایران و آمریکا به منظور مذاکرات غیرمستقیم با یکدیگر وارد عمان شدند.
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است بقایی: گفت‌و‌گو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «امروز یک روز مهم و تعیین کننده است و هدف‌مان تامین منافع ملی ایران است»، گفت: گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.
برگزیده
اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان! اعترافات وحشتناک تجاوز‌های سریالی به زنان!
​رسیدگی به شکایت‌های سریالی چندین زن در نقاط مختلف پایتخت از نیمه دوم سال ۱۴۰۳ در دستور کار پلیس قرار گرفت. نقطه اشتراک اظهارات خانم‌هایی که شاکی بودند این بود که همگی آنها در سایت دیوار طعمه مرد جوانی شده و پس از اینکه آنها را با فریب به محل قرار کشانده بود، با موتورسیکلت این افراد را بوده و در محل خلوتی از حاشیه شهر آنها را تحت آزار و اذیت جنسی و تجاوز قرار داده بود.
بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟ بیشترین تصادفات منجر به فوتی در کدام نقطه از تهران اتفاق می‌افتد؟
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه خیز در تهران خبر داد و گفت: تمرکز بر نقاط باقی‌مانده و بروزرسانی نقشه نقاط حادثه‌خیز در دستور کار پلیس در سال جدید است.
بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴ بازگشت نرخ عادی جریمه‌های رانندگی پس از پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴
رئیس پلیس راهور فراجا با بیان این که بیش از ۱۷ میلیون تخلف در جاده‌های درون و برون شهری کشور به ثبت رسید اعلام کرد که با پایان طرح نوروزی ۱۴۰۴، افزایش ۳۰ درصدی جریمه‌ها که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، از ۲۰ فروردین به حالت عادی بازگشت.
صفحه خبر بالای تصاویر