کد خبر: ۴۶۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶

سه جانشین قلدر برای آیفون ۱۳ خسته

طرفداران اپل با خرید آیفون ۱۳ قدیمی کنار می‌آیند، اما پرچمداران سامسونگ، شیائومی و هواوی در خیلی از آیتم‌ها حرف‌های بیشتری برای گفتن دارند
سه جانشین قلدر برای آیفون ۱۳ خسته

مخاطب ۲۴- آیفون ۱۳ جزو آخرین نسل از گوشی‌های قانونی اپل در ایران است که با موفقیت از خان رجیستری عبور کرده است. تقریبا سه سال از عرضه آیفون ۱۳ به بازار می‌گذرد و با همه شایستگی‌ها می‌توانیم آن را به‌خاطر چیز‌هایی مثل تراشه A ۱۵ Bionic یک گوشی از رده‌خارج بدانیم.
قیمت آیفون ۱۳ معمولی بعد سه سال از ورود به بازار، الان توسط فروشنده‌های موبایل حداقل ۴۸ میلیون اعلام می‌شود و برای خرید آیفون ۱۳ نسخه ۲۵۶ گیگ باید تا ۶۵ میلیون کنار گذاشت. طرفداران متعصب آیفون احتمالا مشکلی با پرداخت چنین پولی برای آیفون ۱۳ ندارند، اما در همین بازه قیمت پرچمداران سامسونگ، شیائومی و حتی هواوی در یکسری از آیتم‌ها به‌راحتی مچ آیفون ۱۳ را می‌خوابانند.

گلکسی S۲۴ اولترا؛ حداقل ۶۲ میلیون
گلکسی S ۲۴ اولترا در یکسری از آیتم‌ها چیزی از آیفون ۱۳ قدیمی کم ندارد. احتمالا تا الان ویدئو‌هایی از مقایسه قدرت زوم دوربین گلکسی S ۲۴ اولترا و آیفون ۱۳ به چشمتان خورده باشد. حسگر اصلی ۲۰۰ مگاپیکسل یکی از کم‌نقص‌ترین دروبین‌ها بین گوشی‌های فعلی بازار است و کنار آن حسگر‌های ۱۲ مگاپیکسل اولتراواید، ۱۰ مگاپیکسل تله‌فوتو و ۵۰ مگاپیکسل پریسکوپ تله فوتو ترکیب بی‌حرف‌وحدیثی را برای یک گوشی پرچمدار فراهم می‌کنند. به‌جز این حرف‌ها و عددها، اپلیکیشن دوربین گوشی نیز باعث می‌شود خیلی از ریزه‌کاری‌های دوربین گوشی سروشکل بهتری داشته باشد و کیفیت عکس‌ها حتی از S ۲۳ اولترا هم متفاوت باشد.
گلکسی S ۲۴ اولترا دقیقا به سبک آیفون ۱۵ با بدنه و فریم تیتانیوم روانه بازار شد و از حیث طراحی، خیلی از طرفداران سامسونگ آن را بالاتر از S ۲۳ اولترا می‌بینند. نمایشگر Dynamic LTPO AMOLED ۲ X همان چیزی است که از یک گوشی پرچمدار انتظار داریم. تراشه اسنپدراگون هشت نسل سوم هم یک سر و گردن بالاتر از تراشه A ۱۵ Bionic قرار می‌گیرد. طوریکه طبق بچمارک‌های معروف قدرت پردازش گلکسی S ۲۴ اولترا حدود ۱۵ درصد بیشتر از آیفون ۱۳ است.

بیشتر بخوانید

شیائومی ۱۴ اولترا؛ حداقل ۶۵ میلیون
شیائومی ۱۴ اولترا مثل گلکسی S ۲۴ اولترا، مچ آیفون ۱۳ را در بخش پردازنده می‌خواباند. تراشه چهار نانومتری اسنپدراگون هشت نسل سوم به صورت مشترک در طراحی گلکسی S ۲۴ اولترا و شیائومی ۱۴ اولترا استفاده شده است و از این حیث پرچمدار امسال چینی‌ها گزینه بهتری از حیث CPU و اجرای بازی محسوب می‌شود.

شیائومی ۱۴ اولترا یکی از سلاطین دوربین‌های عکاسی است. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل شیائومی ۱۴ اولترا یکی از واقعی‌ترین نتیجه‌ها را حین عکاسی و ضبط فیلم ثبت می‌کند و نرم‌افزار‌های مخصوص هوش مصنوعی هم برای بالا بردن کیفیت عکس‌های شیائومی ۱۴ اولترا طراحی شدند.

شیائومی ۱۴ اولترا در بخش صفحه‌نمایش از نمایشگر LTPO AMOLED سود می‌برد. حداکثر روشنایی سه هزار نیت و نرخ‌نوسازی ۱۲۰ هرتز و تراکم پیکسل ۵۵۲ PPi ترکیبی ایده‌آل برای یک گوشی پرچمدار به‌حساب می‌آیند. حضور باتری پنج هزار و ۳۰۰ میلی‌آمپر هم باعث می‌شود، شیائومی ۱۴ اولترا در این بخش حتی از گلکسی S ۲۴ اولترا شرایط بهتری داشته باشد. فراموش نکنید شارژر ۹۰ وات شیائومی ۱۴ اولترا ظرف تقریبا نیم‌ساعت ظرفیت باتری را از صفر به ۱۰۰ تبدیل می‌کند.

شیائومی ۱۴ اولتر با همه این تعاریف و تمجید‌ها، از حیث طراحی فرق زیادی با نسخه قبلی خودش ندارد و تقریبا با همان شیائومی ۱۳ اولترا طرف هستیم.

قیمت شیائومی ۱۴ اولترا بسته به‌فضای ذخیره‌سازی تا مرز ۱۰۰ میلیون بالا رفته و فروشنده‌های موبایل قیمت شیائومی ۱۴ اولترا نسخه یک ترابایت را دست‌کم ۹۵ میلیون تومان اعلام می‌کنند. خرید شیائومی ۱۴ اولترا نسخه ۲۵۶ گیگ، اما حدود ۶۵ میلیون آب می‌خورد.

هواوی میت ۵۰ پرو؛ حداقل ۴۶ میلیون
هواوی میت ۵۰ پرو از حیث اقتصادی در قدوقواره آیفون ۱۳ قرار می‌گیرد. فروشنده‌های موبایل قیمت هواوی میت ۵۰ پرو را با ۲۵۶ گیگ فضای ذخیره‌سازی حدود ۴۶ میلیون تومان یعنی معادل آیفون ۱۳ نسخه ۱۲۸ گیگابایت اعلام می‌کنند.

هواوی میت ۵۰ پرو پرچمدار کنونی هوآوی در بازار است که البته نسبت به گلکسی S ۲۴ اولترا سامسونگ و شیائومی ۱۴ اولترا طرفدار کمتری دارد. اتفاقی که به تحریم سال‌های گذشته هواوی از سوی آمریکا بی‌ارتباط نیست، اما شرایط برای خریداران گوشی‌های هواوی نسبت به دو، سه سال گذشته فرق کرده و هزار راه فرار برای دسترسی به گوگل وجود دارد.

هواوی میت ۵۰ پرو در همان زمان عرضه به بازار جهانی، صاحب یکی از قلدرترین دوربین‌ها بین گوشی‌های اندرویدی معرفی شد و انصافا حسگر ۵۰ مگاپیکسل اصلی یکی از کامل‌ترین دوربین‌های عکاسی محسوب می‌شود. تراشه چهار نانومتری اسنپدراگون هشت‌پلاس نسل یک، جزو بهترین تراشه‌های دنیای اندروید برای یک گوشی به‌حساب می‌آید و نمایشگر ۶.۷ اینچ از نوع OLED با اینکه امتیاز کمتری نسبت به شیائومی ۱۴ اولترا و گلکسی S ۲۴ اولترا می‌گیرد، اما جای انتقاد زیادی در این بخش باقی نمی‌گذارد.

برچسب ها: آیفون ۱۳
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر