مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
تبلیغات کاندیداهای ریاستجمهوری چه زمانی آغاز میشود؟
مهلت تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری براساس برنامهزمانبندی از تاریخ ۲۳ خرداد تا ۶ تیرماه بهمدت ۱۵ روز برنامهریزی شده با این حال، اما هر زمانی که نتایج بررسی صلاحیتها اعلام شود، تبلیغات کاندیداها هم آغاز خواهد شد.
مخاطب ۲۴- دقیقا ۲۳ روز دیگر تا چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری یعنی روز جمعه ۸ تیرماه باقی مانده است، زمان ثبتنام داوطلبان نیز دو روز است که به پایان رسیده و اعضای شورای نگهبان هم در دومین روز بررسی صلاحیتهای داوطلبان قرار دارند. اگرچه مهلت تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری براساس برنامهزمانبندی از تاریخ ۲۳ خرداد تا ۶ تیرماه بهمدت ۱۵ روز برنامهریزی شده، ولی هر زمانی که نتایج بررسی صلاحیتها اعلام شود، تبلیغات کاندیداها هم آغاز خواهد شد.
سخنگوی شورای نگهبان در این باره گفته که برای اینکه کاندیداها زمان مناسبی برای تبلیغات داشته باشند، جلسات بررسی صلاحیتها فشرده و چند نوبته در حال برگزاری است. وی همچنین تاکید کرده که زمان تبلیغات پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها آغاز خواهد شد. هادی طحان نظیف همچنین تاکید کرده که شورای نگهبان بررسیها را دقیق انجام خواهد داد. همه چیز نیز بر اساس تقویم زمانبندی در حال پیش رفتن است و هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد. گفتنی است در قانون ۲، پنج روز که جمعا ۱۰ روز میشود برای بررسی صلاحیتها در نظر گرفته شده، ولی به جهت شرایط ایجاد شده در برنامه زمانبندی ستاد انتخابات ۷ روز برای بررسی صلاحیتها پیش بینی شده است.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامهای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریههای غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیمگیری برای این امر انجام نگرفته است.
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارتهای وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانههای سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است