مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
غاری در کاستاریکا وجود دارد که هیچ موجودی نمیتواند از آنجا زنده بیرون بیاید.
مخاطب ۲۴- در کوهستان ونهسیا دی سنکارلوسِ کشور کاستاریکا و لبه آتشفشان پوآس، غاری وجود دارد که عمق و طول آن بهترتیب ۲ و ۳ متر است. این غار کوچک به نظر مکانی دنج برای پرندگان، حشرات و حیوانات کوچکی است که به دنبال سرپناه میگردند. اما ظاهر غار بسیار گولزننده است. زیرا هر موجود زنده به محض ورود به این غار کوچک تقریبا بهسرعت جان خود را از دست میدهد.
این غار در برابر چشم غیرمسلح بیضرر دیده میشود. اما سرشار از گاز دیاکسیدکربن است. این گاز بیبو و بدون طعم بسیار سمی است و هر موجود زندهای با استنشاق چند لحظه از این گاز، جان خود را از دست میدهد.
راهنماهای محلی معمولا برای اثبات وجود گاز دیاکسیدکربن در این غار، مشعلی آتشین را به داخل غار پرتاب میکنند و مشعل بهدلیل نبود اکسیژن و غلظت بالای دیاکسیدکربن، فورا خاموش میشود. تاکنون هیچ کس متوجه نشده است چرا این غار مملو از دیاکسیدکربن است. بااینحال محققان بر این باورند، از آنجاییکه این غار در مجاورت کوه آتشفشان قرار دارد، رسوبات معدنی موجود در این غار تحت حرارت و فشار ماگمای زمین -جایی که اکسیژن وجود ندارد- قرار گرفتهاند و درنتیجه گاز دیاکسیدکربن تولید میشود. درضمن فعالیت آتشفشان کنار این غار هم در انتشار گاز دیاکسیدکربن به درون غار بیتاثیر نیست.
این غار مرگبار هر ساعت ۳۰ کیلوگرم گاز دیاکسیدکربن تولید میکند و برای موجودات زنده بسیار مرگبار است.
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ بهصورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساختها، توسعه خدمات و بهینهسازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامههای استراتژی مخابرات در آینده است.
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماههای گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نهتنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گستردهای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.