کد خبر: ۴۲۲۹۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵

پیام رئیس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی

دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی، در نکوداشت این مناسبت‌های مهم و مرتبط با حوزه فعالیت مجموعه مخابرات در بخش‌های مختلف، پیام تبریکی صادر کرد.
پیام رئیس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روز ملّی روابط‌عمومی، در نکوداشت این مناسبت‌های مهم و مرتبط با حوزه فعالیت مجموعه مخابرات در بخش‌های مختلف، پیام تبریکی صادر کرد.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل، پیام دکتر ابراهیم محمودزاده به این شرح است: نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار، یکی از بهترین، عمیق‌ترین و کیفی‌ترین شعار‌هایی ست که در سال‌های اخیر از سوی اتحادیه جهانی مخابرات و ارتباطات برای گرامی‌داشت این روز مهم تعیین شده است.
روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی از سال ۱۹۶۷ همه ساله با گرامی داشت تأسیس اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و اولین معاهده بین‌المللی تلگراف در سال ۱۸۶۵ و با هدف بزرگداشت این روز در پیوند دادن جهانیان در ۲۷ اردیبهشت‌ماه مطابق با تقویم خورشیدی برگزار می‌شود.
به همین مناسبت هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران با تأکید بر نقش انکارناپذیر کارکنان و همکاران در پیشبرد اهداف سازمان، روز جهانی ارتباطات و جامعه اطلاعاتی را فرصتی برای بهبود نقاط قوت و شناسایی نقاط ضعف همگام با پتانسیل قابل توجه حوزه فناوری در کشورمان می‌داند.
اتحادیه جهانی مخابرات، علی رغم گسترش روز به روز و حتی دقیقه به دقیقه فناوری‌های مخابراتی با نگاهی استراتژیک، سعی داشته تحولات حوزه‌های مختلف را در قالب مشارکت بین اعضاء بازآفرینی کند و این از دلایلی ست که اتحادیه مخابرات، علی‌رغم تحولات مختلف و فاصله چشم‌گیر فناوری و ارتباطات در کشور‌های عضو، هم‌چنان به عنوان یک مرجع قابل اطمینان در بین کشور‌ها به حساب می‌آید.
دکتر محمودزاده، رئیس هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران در ادامه‌ی پیام خود آورده است: واپسین دهه‌های قرن بیستم به عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات، شهرت یافت و این آوازه در پرتو جامعیت استثنائی صنعت مخابرات و نقش انکارناپذیر آن در زندگی بشر متمدن امروز، تحقق یافت.
شاید در آن روزگار برخی از کسانی که با ویژگی مخابرات بیگانه بوده، چنین تصور می‌کردند کـــه عصر طلایی ارتباطات همچون هر عصر دیگری سپری خواهد شد و در دهه‌های آغازین قرن بیست و یکم صنعت دیگری جایگزین آن گردیده و به عنوان صنعتی پیشرو، عصر جدیدی را بــــه نام خود رقم خواهد زد.
اما، چنین اتفاقی نه تنها حادث نگردید، بلکه حدوث آن‌را در دهه‌ها و چه بسا قرن‌های آینده نیز بسیار بعید می‌سازد. چراکه، ماهیت فراگیر ارتباطات مخابراتی، توان رقابت هر صنعت دیگری را با خود، به کلی منتفی ساخته است.
شعاری را که اتحادیه به روز جهانی مخابرات در سال جاری اختصاص داده است، “نوآوری دیجیتال برای توسعه پایدار” است که حقیقتا بخش عظیمی از فعالیت‌های بشر در حوزه‌های صنعتی و زندگی روزمره به این شعار و اجرای درست آن مرتبط است.
در زمانه‌ای که توسعه پایدار، غایت زیست مادی بشر در کره خاکی برای استفاده مناسب از منابع محدود کره زمین و نیاز‌های نامحدود در عین حفظ محیط زیست و اکوسیستم است، نوآوری دیجیتال، به راستی تسهیلگر این شعار و توجه واقعی به توسعه پایدار است.
در حوزه همکاری با اتحادیه جهانی مخابرات، ضمن داشتن سابقه مناسب از حضور در اجلاس‌های جهانی اتحادیه، برای همکاری با اتحادیه جهانی مخابرات در حوزه‌های جدید به‌ویژه استانداردسازی فناوری‌های نوظهور و تدوین مولفه‌های حکمرانی در فضای مجازی آمادگی داریم.
در نگاهی کلی به روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی، می‌توان گفت روز ملی روابط عمومی، نقطه عطفی در توسعه و تحول واحد‌های مرتبط با فعالیت‌های روابط عمومی است و تجلیل و ارج نهادن به ارتباطات و روابط عمومی، دلیلی روشن برای توجه تمام سازمان‌ها به این بخش مهم و نقش‌آفرین است، چرا که روشن‌گری افکارعمومی، مردم‌داری و احترام به حقوق انسان‌ها، برعهده روابط عمومی‌ها قرار دارد.
اینجانب به نمایندگی از تمام اعضای هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران، روز جهانی ارتباطات را به تمام کارکنان و همکاران شریف و خدوم شرکت مخابرات در اقصی‌نقاط کشور، تبریک و شادباش گفته و هم‌چنین، روز ملی روابط عمومی را به همه فعالان این عرصه به ویژه همکاران فرهیخته در حوزه ارتباطات و روابط عمومی، تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال، توفیق و سربلندی روزافزون تمام کارکنان تلاش‌گر شرکت مخابرات ایران را در سراسر کشور خواستارم.

ابراهیم محمودزاده
رئیس هیأت مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر