کد خبر: ۳۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱

امیکرون مقاوم در برابر واکسن

"رویترز" در گزارشی از یافته‌های جدید درباره واکسن کرونا منتشر کرد: سطح پادتن در خون پس از تزریق دُز چهارم واکسن کرونا افزایش می‌یابد، اما به اندازه‌ای نیست که به طور کامل از ابتلا به سویه اُمیکرون جلوگیری کند.
امیکرون مقاوم در برابر واکسن

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا،  دفتر خبرگزاری رویترز در خاورمیانه گزارش داد: نتایج اولیه بررسی‌ها حاکی از آن است که اُمیکرون، سویه جدید کروناویروس به اندازه‌ای سرایت‌پذیر است که حتی می‌تواند افرادی که چهارمین دُز واکسن کرونای فایزر را تزریق کرده‌اند، آلوده کند.

امیکرون مقاوم در برابر واکسن
به گفته متخصصان، دُز چهارم واکسن فایزر سطح پادتن‌ها در خون را افزایش می‌دهد، اما به اندازه کافی از ابتلا به اُمیکرون جلوگیری نمی‌کند. دو هفته پس از تزریق چهارمین دُز، سطح پادتن‌ها در مقایسه با تزریق دُز سوم افزایش می‌یابد، اما این افزایش به اندازه‌ای نیست که بتواند در برابر اُمیکرون ایمنی کامل ایجاد کند.

 


تحقیقات نشان می‌دهد که یک هفته پس از تزریق دُز چهارم، سطح پادتن در خون پنج برابر می‌شود، اما باز هم پایین‌تر از آن میزانی است که محققان انتظار داشتند. سطح مورد نیاز پادتن برای حفاظت از بدن در برابر اُمیکرون بسیار بالاتر از مقداری است که یک واکسن خوب می‌تواند ایجاد کند.

نتایج این تحقیق در مورد واکسن مدرنا نیز مشابه است.

با این حال تزریق دُز چهارم برای افراد در معرض خطر و سالمندان توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از ایندیپندنت، اُمیکرون سویه‌ای از کروناویروس با قدرت سرایت بالاست که از آفریقا شایع شد و در حال حاضر روزانه صد‌ها هزار نفر در سطح جهان به آن مبتلا می‌شوند. برخی کشور‌ها امیدوارند این سویه که معمولا در مبتلایانی که به طور کامل واکسینه شده و دُز تقویتی را دریافت کرده‌اند با بروز علائم خفیفی همراه است، بتواند به ایمنی جمعی کمک کند.

نقش دُز تقویتی در کاهش خطر ابتلا یا خفیف‌تر شدن علائم پس از ابتلا به سویه اُمیکرون تاکنون از سوی بسیاری از مراکز تحقیقاتی و پزشکی تایید شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر