کد خبر: ۶۸۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴

آلمان واحد «دفاع پهپادی» پلیس راه‌اندازی می‌کند

دولت آلمان اعلام کرد ۱۳۰ افسر پلیس از ماه دسامبر مأموریت خود را در واحد جدید «دفاع پهپادی» آغاز می‌کنند تا با افزایش پرواز‌های غیرقانونی پهپاد‌ها مقابله کنند.
آلمان واحد «دفاع پهپادی» پلیس راه‌اندازی می‌کند

به گزارش مخاطب۲۴، دولت آلمان از تشکیل یک واحد تخصصی جدید در پلیس این کشور با عنوان «دفاع در برابر پهپادها» خبر داده است. این واحد با هدف شناسایی، رهگیری و در صورت لزوم سرنگونی پهپاد‌های ناشناس که بر فراز مناطق مختلف آلمان پرواز می‌کنند، ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید

طبق اعلام وزارت کشور آلمان، ۱۳۰ افسر پلیس که آموزش‌های ویژه در زمینه ردیابی و مقابله با تهدیدات پهپادی را پشت سر گذاشته‌اند، از ماه دسامبر (آذرماه) رسماً فعالیت خود را در چارچوب این واحد جدید آغاز خواهند کرد. این طرح با ابتکار «الکساندر دوبرینت»، وزیر کشور آلمان، ارائه شده و به‌دلیل افزایش نگران‌کننده تعداد پرواز‌های غیرقانونی پهپاد‌ها در ماه‌های اخیر به اولویت امنیتی دولت تبدیل شده است.

مقام‌های آلمانی می‌گویند پرواز‌های ناشناس پهپادی می‌تواند امنیت زیرساخت‌های حساس، فرودگاه‌ها، مراکز دولتی و حتی تجمعات عمومی را با تهدید مواجه کند. ازاین‌رو، واحد جدید قرار است با استفاده از تجهیزات پیشرفته ردیابی، سامانه‌های جنگ الکترونیک و تیم‌های واکنش سریع، هرگونه پرواز مشکوک را شناسایی و کنترل کند.

برچسب ها: پلیس آلمان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه! سوریه در آستانه پیوستن به پیمان مکه!
به گفته وزیر امور خارجه سوریه، در حال حاضر مذاکراتی برای بررسی پیوستن دمشق به جمع سه کشور عربستان، ترکیه و پاکستان در چارچوب پیمان مکه در جریان است.
اپل با انتشار iOS ۲۷.۳ قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به چین هم انتقال میدهد! اپل با انتشار iOS ۲۷.۳ قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به چین هم انتقال میدهد!
اپل قصد دارد با انتشار نسخه ۲۷.۳ سیستم‌عامل iOS، برخی قابلیت‌های هوش مصنوعی «اپل اینتلیجنس» را برای نخستین‌بار در اختیار کاربران چینی قرار دهد. این قابلیت‌ها ابتدا در نسخه بتای iOS ۲۷.۳ در دسترس قرار می‌گیرند و عرضه نسخه نهایی برای دسامبر برنامه‌ریزی شده است.
پیدا شدن ۱۹۰ سلاح غیرمجاز در استان خوزستان! پیدا شدن ۱۹۰ سلاح غیرمجاز در استان خوزستان!
فرمانده انتظامی استان خوزستان از کشف ۱۹۰ قبضه سلاح غیرمجاز خبر داد و گفت: در این عملیات ۱۳۵ متهم و عامل نگهداری سلاح دستگیر و تحویل مراجع قانونی شدند.
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
برگزیده
سرلشکر عبداللهی: پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح ضرورتی حیاتی است سرلشکر عبداللهی: پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح ضرورتی حیاتی است
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در پیامی، پیاده‌سازی الزامات پدافند غیرعامل در نیرو‌های مسلح را ضرورتی حیاتی و قطعی دانست.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود